Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Dziewczyny mam pytanie... Do jakiego lekarza wysłać męża żeby sprawdził czy u niego wszystko działa jak należy ?

Hej :) * Gościu ktory pisałeś do nas o 11.04. Jeśli chodzi o bóle podbrzusza to ciezko stwierdzić co mogły oznaczać :( Mnie podbrzusze boli tylko w dzien @. W miedzy czasie w całym cyklu bola mnie lub ciągną jajniki. Musisz obserwować swoje ciało i dokładnie w każdym cyklu sprawdzać kiedy boli Cie podbrzusze (którego dnia cyklu), czy miewasz bóle jajników itd. Jeśli chodzi o plemniki to nie wiem czy aż 4 dni wytrzymają. Zależy to od wielu czynników, np.czy śluz jest odpowiedni do tego aby długo mogły pożyć :) Czy armia Twojego meza (chłopak) jest silna czy słaba itd. Jeśli słaba to moga zginąć nawet po paru godzinach :( Naprawde ciezko of potwierdzic na Twoje pytania!!!! Ale trzymam kciuki zeby "chłopaki" wytrzymali i zeby pojawiła sie fasoleczka :) * Brzoskwinka wiedziałam ze nie jestes samolubna i podzielisz sie dzis słońcem :) Po południu troszke u mnie wyjrzalo :) Ale deszczu to ja Ci nie wysyłałam bo u mnie nie padało wiec nie miałam jak Ci go przesłać :) * Goofcia fajnie ze sie odezwalas :) No pogoda i u mnie nie ciekawa była :( Co prawda koło południa słoneczko wyjrzalo ale szybko sie schowalo i tak pare razy ale szału nie było :( Ciesze sie ze juz tylko delikatne, brązowe plamienia masz :) I trzymam kciuki zeby zniknęły i juz wiecej sie nie pojawiały :) * ZoneczkaKrK super ze prawie juz nie ma krwawienia i ze wszystko w srodeczku jest okay :) Zaciskam mozna kciuki zeby Twoje przypuszczenia sie sprawdziły :) :) * Dziewczyny ja tez nie cierpię dentysty :( Do mnie tez nikt nie podchodzi bez znieczulenia :) Ja tez głupie plombowanie musze mieć ze znieczuleniem :) :) Inaczej nie wytrzymam i zwieje :) :) *

Kaasik89 super ze sie do nas przylaczylas :) :) Witamy w gronie staraczek :) :) * Stymulowana :* Ja mysle ze musisz zrobic bete! Mam nadzieje ze jest poprostu jeszcze za wcześnie na test po inseminacji. Poczekaj do 25 tak jak Ci lekarz mówił i odrazu idź na bete. Nie rob testów domowych. Ja nadal trzymam kciuki za fasolkę :) Trzymaj sie kochana :) * Anieczka my mamy ginekologa a mężczyźni urologa :) Chyba ze chcecie mu zbadać tylko nasienie to urolog Wam nie potrzebny :) :) * Matko moje dzieciątko wlasnie płacze ze go ucho boli :( Znowu zapalenie ucha?? :( Nieeeeeeeeeeeee! Tylko nie to :( Idę spac bo juz sobie wyobrażam co bedzie w nocy :( :( Dobrej nocki laseczki :)

Dzien dobrek KOchane Staraczki i CIężaróweczki w ten piękny słoneczny wiosenny dzionek:) Jestem juz w pracy, pogoda za oknem piękna, jakby prawdziwa wiosna, czuć w powietrzu:) Oby juz tak zostało:) jak Wy sie macie? 🌻 iza85 jak przeżyłas noc? jak dzieciątko i jego ucha? płakało w nocy, bolało? 🌻 Stymulowana @ brak to i nadzieja jest, zamiast wierzyc testom zrobiłas BETE i juz:) 🌻 Kaasik89 witaj w gronie osob o tych samych doświadczeniach, też jestem po grudniowym poronieniu i tez narazie nam nie wychodzi:( 🌻 izulinka7 i Goofcia jak sie czuejcie najnowsze ciężaróweczki:) ehhh jak Wam zazdroszcze Kochane:) oczywiscie w poztywnym znaczeniu❤️ 🌻 bejbe jak sie czujesz? 🌻 nessaja co tam u Ciebie? 🌻 Paola1801 jak dzisiaj samopoczucie? 🌻 Maćkowa juz poważnie sie o Ciebie martwie , czy coś sie stało u Ciebie? odezwij sie Kochana !!! 🌻Życze Wszystkim przyjemnego Wiosennego Dzionka:)🌻

Stymulowana taki test może kłamać,pisałam już że mi testy wychodziły negatywne,a poleciałam na bete była 998,13 :) skoro nie ma @ więc napewno cos się tam dzieje :)

Cześć kochane;) piękna pogoda dzisiaj a ja ie czuje do d**y ostatnio pisałam wam że mnie tqk brzuch i nerki bolą no i wczoraj to samo tylko już z bólu wyłam_( pojechałam do szpitala okazało się że to były skurcze i mam rozwarcie na 1 cm;( dali mi tam jakieś leki skurcze ustały ale bałam boję się strasznie;( jestem w domu ale najlepiej to leżeć a jak coś się będzie działo to do szpitala i mnie kładą;( ech. A wy jak kobietki?

Gość paulinka121989
dzien dobry kochane!!!:* ale sie za wami stesknilam! Jejku mam do przeczytania chyba ze 20 stron!! Masakra ale dalyscie czadu!;) moze dzis wieczorem nadrobie :p u mnie ok. Za tydzien @ mezus ostatnio stwierdzil ze lepiejby bylo nie przerywac staran:p a tak w ogole to pamietacie o mnie jeszcze???:) milego wiooosennego dzionka;)

Eweelka wiem bo jak czytalam m.in Twoje posty to płakałam do komputera bo moje paskudne wspomnienia wróciły. Ale było minęło, a teraz trzeba działać i się nie poddawać :) Tak wg to mój mąż do mnie ostatnio "co ty tam tak czytasz całymi dniami" (wciągnęłyscie mnie jak nie jedna książka) :)

Gość motynka
Angelus, ale najadłaś się strachu... Najważniejsze, że wszystko dobrze. :) Odpoczywaj jak najwięcej. 🌼 . taka oto ja, Kamil to śliczne imię. Mój mąż takie nosi. :) No i każdy Kamil którego znam to fajny facet. :)

Gość motynka
Kaasik89, witaj! 🌻 Czy 89 w Twoim nicku to rocznik urodzenia? Jeśli tak, to jesteśmy w tym samym wieku. :)

Dzien doberek dziewuchy :) :) * Eweelka slonce przeżyłam :) :) Spodziewałam sie ze bedzie gorzej ale Dzieki Bogu było w miarę spokojnie :) 3 razy mi sie budził biedny :( Ale przed snem dałam mu syrop przeciwbólowy :( Przed wyjściem do szkoły tez dostał bo mówił ze go troszke boli :( Czape na uszy założył i poszedł :) Ale co tu sie dziwić jak wczoraj wiało a on z lunchu na dwór w samej bluzie poszedł bo nauczycielce nie chciało sie pojsc po jego bluzę z kapturem i ocieplacz :( Służba zdrowia tutaj jest do kitu i tak samo podejście nauczycieli do dzieci :( Barany i tyle :) Ale dziekuje kochana ze pytałas :) A tak wogole to super ze w tak z******tym humorku jestes :) Zarazasz tym normalnie :) :) :* * A tak wogole to wpadła tu dzis pewna ze z jedna stronę juz napisaliście a tu pare wpisów :) Śpicie jeszcze laseczki czy co? :) * Angelus kochanie oszczedzaj sie!!!! Juz 1 cm rozwarcia? Przecież Ty masz termin na sierpnia? Uwazaj na siebie i maleństwo :) Wiem ze nie uda Ci sie polezec pól dnia z dzieciakami ale postaraj sie wypoczywać jak najwiecej :) * Paulinka pewnie że o Tobie pamiętamy :) :) Cieszy nas bardzo ze sie odezwalam a teraz sie usprawiedliwiaj czemu Cie nie było :) :) * Kasik_85 jak ciśnienie u synka? Poprawiło sie? Moze tylko wczoraj tak było. Daj znac :) * Kaasik89 ja jaz chciałam sie do dziewczyn sie przyłączyć to tez byłam tak wyciągnięta w czytanie ze czasami mi autobusy do pracy uciekały :) Albo kawa druga czekając na mnie :) i jeszcze wiele innych wpadek było :) Ale warto było :) hehe. * Taka oto ja a moze Antos? :) Julian - Julek? Blazej? Wiktor? :) Jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze :) :) Ale

Witam kobietki w ten... paskudny poranek :( Miało być już dziś pięknie, słoneczko, 16 na plusie a tu chmury i wiatr :( Aż nosa się nie chcę wychylać. .. Stmulowana dziewczyny maja rację jeden test jeszcze wszystkiego nie przekreśla, warto mieć nadzieję :D Główka do góry!! .. Żoneczka ja też trzymam kciuki żeby twoje przeczucie się sprawdziło :) .. Jeśli chodzi o dentystę to ja też boję się jak ognia :P .. iza85 jak maleństwo? bóle przeszły? Zyczę dużo zdrówka! .. angelusdominus moja znajoma też niedawno dostała skurczy i miała rozwarcie, a ma miesiąc do terminu. Poleżała 3 dni w szpitalu dostała kroplówkę i jak narazie jest w domu i wszystko ok, więc głowa do góry i się nie martwić! Będzie dobrze!!

Taka oto ja ma jeszcze : Emil, Fabian, Hubert (Hubercik) :), Maksymilian (Maks), Szymon. No to chyba tyle :) Ale Ci w głowie namieszlam :) :)

Paulis kochana przeżyliśmy :) Mysle ze juz go mniej boli. Modlę sie zeby to nie było zapalenie. Ja mam dzis słoneczko ale wiatr dmucha :(Jak zawieje to czasami z ziemi człowieka podrywa :) Moze sobie dzis polatam :D

Taka oto ja tez uwazam, ze Kamil to fajne imię dla fajnego chłopaka :) mój M tez jest zresztą Kamil ... Moim faworytem jednak jest Filip i Aleksander ( Olek, Olo ) Motynka wszystko się zgadza, jesteśmy z tego samego rocznika :)

Mackowa kurka a co z Tobą????? Laj Ty z nami nie piszesz??? Odezwij sie bo zaczynamy sie martwić :( Haloooooo!!!!!!! :)

Czesc dziewczyny ... Widze ze zadna o mnie nie pamieta ;( nie było mnie troszke u was bo niestety miałam jelitowke i nie bylam w stanie reki podniesc ale juz przeszło :) ufffff musze was nadrobic wiec dzis w pracy nie bede sie nudziła pozdrawiam

Paulinka pewnie ze pamietamy!;* Eweelka dzieki ale beznadziejnie. Moja mama poklocila sie ze swoim i odejsc chce z mieszkaniani bedzie szukac pokoju. Masakra nie moge sobie poradzid. Jestem bezradna. O forum nawet zapomnialam.. Dzieki ze jestescie. Ogolnie czuje sie nie potrzebna. Czesto ze swoim sie kluce ale to zachowuje tylko dla siebie zawsze. Milego dnia.. :*

Marta kochana nie martw sie :) Ja pewnego razu tez zniknęłam z forum na chyba 2 dni i tez nikt o mnie nie wspomniał :( :( Ale ze jestem z tych upierdliwych to sie sama odezwalam i siła rzeczy wprosilam sie znowu na forum :) :) Sorki kochana ale jest tu tyle dziewczyn ze jak któraś nie pisze to naprawdę sie zapomina :( Niestety :( Ale super ze juz wrocilas i upominają sie o zwracanie uwagi na siebie :D Dobrze ze juz sie wyleczylas :( Biedna :( * Paola Ty jestes nam potrzebna :) :) Głowa do gory slonce :) Po burzy zawsze wychodzi slonce :) :*

hej laski no i w końcu u mnie słońce wyjrzało już nie mogłam się doczekać mały wstanie to od razu lecimy na plac zabaw musze jakoś się odstresować bo już mnie szał w tym domu chwyta. zapaści idzie dostać ja się nie nadaję do mieszkania na gromadzie a rodzonego brata to jak bym czymś ciężkim w łeb jebła to v=by się nogami nakrył fantasta pierdzielony.... no ok już dość marudzenia stymulowana leć na tą bete bo mnie skręca z ciekawości normalnie. przecież test też może kłamać a zapomoiałaś już jak to fiona rozkładała te badziewia na częśc****erwsze bo gdyby nie jej ciekawość to by nawet nie wiedziała że jest w ciąży no toć póki @ brak to my mocno 3mamy za ciebie kciuki:-). a wogóle to ja widze ze mamuśki nam pouciekały z forum. jeszcze troszkie i czas na mnie.

A u mnie taka paskudna pogoda że nosa się za drzwi nie chce wystawiać :) Tak o to ja zazdroszcze słoneczka :) tez bym wyszła sobie ,ale w taka pogodę to nie bardzo :) IZA masz 100% rację z tym że jest nas tu bardzo dużo i nie sposób wszystkich spamiętać :) Paola trzymaj się tam jakoś :* 🌼 jak dzisiaj ćwiczyłam dołożyłam sobie serię na brzuch i moje jajniki i macica zaprotestowały stanowczo :) zaczęło mnie tam w środku ciągnąć,rwać kłuc itp :) chyba brzuszki beda musiały poczekać na okres po ciąży :) jak się tej ciązy wgl doczekam :) miłego dnia dziewuszki :)

Gość JovankaJo
Przepraszam bardzo - ja o Tobie marta pamiętałam! Foch! ;) Z przytupem!

Gość gość
Jeśli Liwia99 to Smerfetka, to jest w ciąży.Bo widziałam jak się na forum chwaliła.Tutaj pewnie tego nie powie.

Skoro to ta sama osoba to moze i nam napisze. Ale wspolczuje jej. Bo ch...owo rozstac sie z kims po takich przebojach i byc w ciazy. Masakra. O by nie byla tak bedzie dla niej lepiej. :-) Dzieki dziewczyny:* wierze ze bedzie dobrze.. przez takie rzeczy czasem wszystko traci sens:/:(

Gość gość
Nie ona pierwsza i nie ostatnia.Aż mnie zżera ciekawość czy faktycznie to ona i czy jest w ciąży

liwia nie pisała o żadnej ciąży.piszę też na tym drugim wątku czekające na pozytywny test ciązowy,liwia tez tam jest i nic takiego nie pisała :)

Gość gość
Ja widziałam, że kilka dni temu pisała o ciąży

Jovanka nadrabiam zaleglosci i musze zwrucic honor i blagac o wybaczenie z powodu oskarzen :) Zeczywiscie pamietalas :* My sie pogodzilismy ale wyjdzie w praniu co dalej ...