Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 PointRed

NIENAWIDZE Alkoholik贸w !

Polecane posty

Go艣膰 koiuhug
m膮偶 alkoholik? Jaki tu problem? Rozwie艣膰 si臋 i 偶y膰 sobie dalej spokojnie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zinsynuowany
bosa bosa hehe No dobra. A masz wp艂yw na to czy jutro b臋dziesz tu pisa艂a? pewnie powiesz, ze masz. Ale ju偶 mnuiejsza z tym Ty jeste艣 uzale偶niona od pitolenia populistycznych haselek. wiesz m贸g艂bym z tego zbudowa膰 ze 4 teorie na temat tego jaka jeste艣 i dlaczego jestes nolifem itd. Ale to nie ma sensu...Bo ty i tak nie zrozumiesz. pewnie zaraz napiszesz, ze wchodzisz tu tylko dla relaksu a prawda jest taka, ze pewnie nie jeden raz walne艂as kleksa w majty bo sie nie mog艂as oderwac od kontrolowania jak zostaly przyjete Twoje natchnione posty, kt贸re swoj膮 drog膮 trafiaja pod publiczke idealnie. Musze kiedy艣 sprawdzic jak dupciom kr臋cisz i w kt贸r膮 stron臋 na innych tematach. Nie uwa偶asz, 偶e powinnas si臋 leczyc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem w klubie
pewnaszczesliwa Nie obra偶am,ale tez nie owijam w baweln臋.Jesli 偶y艂abys z alkoholikiem,to na pewno nie polemizowa艂aby艣 ze mn膮.Do alkoholika mowi si臋 wprost,w niczym go si臋 nie wyr臋cza. Czy to normalne,by dzieci przez ca艂膮 noc siedzia艂y skulone w ogrodzie bo ojciec zapijaczony psychopata wr贸ci艂 do domu?Nie wypowiadaj si臋 lepiej,bo w obronie tych pokrzywdzonych dzieci zatluk艂abym takiego w艂asnymi r臋kami.Niestety...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnaszczesliwa
niestety wiele wsp贸艂uzalenionych kobiet po rozwodzie z偶era poczucie nienawisci i krzywdy i zrucaja za to odpowiedzialnosc na alkoholika po czym albo zostaj膮 same albo znajduj膮 kolejnego takiego samego. Samo odejscie nie rozwiazuje problemu tak jak samo zaprzestanie picia u alkoholika ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnaszczesliwa
jestem w klubie--> obra偶asz mnie :) i m贸wie to wprost:) nikogo nie bronie i nie usprawiedliwiam. Wiem 偶e mozna zyc bez nienawisci i poczucia skrzywdzenia...wiem 偶e mozna naprawde 偶yc inaczej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zinsynuowany
Wi臋c z 艂aski swojej pisz膮c na tym forum znanym z radosnej tw贸rczo艣ci prowokatorskiej oraz z podszywania si臋, kt贸re nie raz nie dwa doprowadzalo nowych uzytkownik贸w niemalze do samob贸jstwa nie opowiadajcie mi jakimi to alkoholicy s膮 manipulantami bo zaje偶d偶a mi to hipokryzj膮 gorzej niz Twoje niemyte z powodu zaanga偶owania w "dyskusje" cipsko.. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnaszczesliwa
moralizowanie, ustawianie wszystkich na swoj膮 mod艂e agresywne wyrazanie pogardy, zrzedzenie, zycie 偶yciem innych, nieumiej臋tnosc oddania alkoholikowi odpowiedzialnosci za jego picie, ratowanie z opresji, udawanie 偶e problem sam zniknie to objawy wsp贸艂uzalenienia My jako wsp贸艂uzaleznione mam dok艂adnie tak samo chore emocje jak nasi alkoholicy i tak jak oni mamy okazj臋 to zmienic tylko wiem 偶e na 15 zaczynajacych ze mn膮 terapie kobiet tylko 7 dotrwa艂o do konca;)

Udost臋pnij ten post

Ale jak rozsta膰 si臋 z osoba, kt贸ra si臋 kocha ??? Ola膰 partner贸w, kt贸rzy nie chc膮 pomaga膰 partnerom z problemem alkoholowym..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnaszczesliwa
zinsynuowany---> pr贸bujesz te偶 obra偶a膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnaszczesliwa
brabus---> bnajlepsz膮 pomoc膮 dla alkoholika jest mu nie pomaga膰 nawet jesli mia艂oby to oznacza膰 rozstanie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zinsynuowany
pewnaszcz臋艣liwa to by艂o do bosa bosa to raz Dwa czasami trzeba przyj膮膰 taktyke wroga a jako taki okresli艂a sie bosa bosa wiec prosze nie traktuj mnie z g贸ry i nie analizuj mojego zachowania jako przejawu czegokolwiek oprocz slusznego wkurwienia na hipokrytke kt贸rajak s臋p kr膮偶y po forum w poszukiwaniu padliny tudzie偶 艂aczy si臋 w grupy z imnnymi hienami aby poczu膰 smak krwi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnaszczesliwa
zainsynuowany zada艂am tylko pytanie:) jestes po terapii czy uczestniczysz w programie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zinsynuowany
czyli kr贸tko m贸wi 膮膰: nie...Nie pr贸buje. Obrazam . A jak jeszcze raz k艂apnie szcz臋ka w podobnej stylistyce co dotycczas to ja eksmituje w czarne jak dupa kreta otch艂anie cyberpustki..czyt wyjebe z kafe:);)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnaszczesliwa
chyba takiej mocy nie masz :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zinsynuowany
A jakier to ma znaczenie? Zastanawiasz si臋 czy rozumiem o czym piszesz? Powiem tak: Rozumiem wi臋c wiesz czy by艂em czy nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zinsynuowany
A zalozysz si臋?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnaszczesliwa
zapewne by艂es tylko nie wiem na czym?:P i nadal widze dajesz sie nosic emocjom ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnaszczesliwa
zinsynuowany A zalozysz si臋? xxx hazard moze byc zamiennikiem :P uwazaj!!:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zinsynuowany
Te terapie to pic na wod臋. Do takich wniosk贸w doszed艂em o czym 艣wiadczy fakt, 偶e maja jedynie 3% skuteczno艣膰. A pomimo to kwitnie to wszystko pi臋knie. Zatem zrobil si臋 z tego kolejny komercyjny dzia艂 gospodarki a taka jak bosa bosa i jej podobne maj膮 w nim swoj膮 role do odegrania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zinsynuowany
sorki za t臋 stylistyk臋 ale chwile mi musi zajac zanim przestane 艣ciska膰 d艂onie w pi臋艣ci:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnaszczesliwa
To twoje zdanie ja mam zupe艂nie odmienn膮 opinie:) Widze w moim zyciu pot臋zn膮 popraw臋 mojego zycia:) i gdyby nie terapia umara艂abym w nieswiadomosci co to znaczy byc cz艂owiekiem spe艂nionym i szcze艣liwym ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem w klubie
brabus Ale jak rozsta膰 si臋 z osoba, kt贸ra si臋 kocha ??? Ola膰 partner贸w, kt贸rzy nie chc膮 pomaga膰 partnerom z problemem alkoholowym.. Czy zacz膮艂e艣/a艣 leczy膰 si臋 ? Czy prosi艂e艣/a艣 o wsparcie?Czy odm贸wiono ci? Podejmij leczenie przede wszystkim dla siebie! Jesli bliscy zobacz膮,ze zale偶y ci na wyzdrowieniu,bed膮 z tob膮.P贸ki co,stracili zaufanie.Popracuj nad sob膮 bo warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zinsynuowany
Te偶 tak mialem. Rozkoszuj sie chwil膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnaszczesliwa
mam zamiar rozkoszowac sie ca艂ym swoim zyciem, pomimo chwilowych nawrot贸w na stare myslowe tory...nie chce byc tak膮 jaka by艂am 4 lata temu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zinsynuowany
domy艣lam si臋. M膮z?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnaszczesliwa
m膮偶:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zinsynuowany
I jeste艣cie obecnie wsp贸lnie szcz臋sliwi czy konieczne byly kroki ostateczne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnaszczesliwa
ja jestem szczesliwa jego o to nie pytam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zinsynuowany
Dobra nie wnikam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jest臋 alkoholik臋.
.leje na was cienkim sikiem osiolki

Udost臋pnij ten post