Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca marta! :)

40cm w bicepsie to dużo?

Polecane posty

Gość seba_tiger
Ja bez zadnych cwiczen mam 43 samego miesnia bez tluszczu i to od pracy a nie silowni :)

Gość gośćMario55
jak czytam co niektorych bajkopisarzy co pisza ze zrobili 7 cm w rok w łapie to mi sie smiac chce.Ja zaczynałem od 36 cm teraz 40 cm w 15 miesiecy cwiczac biceps triceps od 3 do 4x tygodniowo na sucho bez zadnych suplementow.

Gość gość
Mario święta racja. I to na sucho to najlepsze.

Gość Paolo1988
Ja w prawie 2 lata ćwicząc systematycznie. Wyglądające normalnie a nie tłusto, zmieniając z Fbw na split i odwrotnie trzymając dietę do tego suple pojechalem z 36 na 42 w pompie. Także te wasze bajki typu na sucho i bez tluszczowo sobie możecie mówić przedszkolakom

Gość Gośćnastówę
Znawcy z was po huju , wszystko od budowy zależy , i nie od wzrostu tylko rozpiętości ramion .Ja przy wzroście 178 mam 188 rozpiętość czy tam zasięg ramion jak kto woli , i 42 w bicku jest to średnio wg mnie ale nie chciałbym mieć więcej niż 45 , mój młodszy brat jest mojego wzrostu i ma 43 w łapie ale zasięg 180 cm i wygląda że ma sporo większą tylko ja z pewnością mam więcej mięśni jak stajemy naprzeciw i wyciągamy ręce do góry to o całą długość palcy jestem wyższy . Ostatnio oglądałem jak Pudzianowi mierzyli i miał 46 cm , powiedział że najwięcej miał 57 a i tak kawał łapy przy 186 , 46 cm jest w sam raz

Gość pedron
moj chlopak adolf ma 25 i laduje mnie codziennie w doppe

Gość Endomorfik

Drodzy państwo zaczynając ćwiczyć miałem 28 cm w bicu napiętym 70 kg wagi 191  teraz po oko 4 latach sama kreatyna 103kg 194 wzrostu 41 na napiętej 39.5 na prostej 🙂 Dieta to jedz co chcesz wyglądaj jak chcesz 🙂

Gość Endomorfik

191/194 cm wzrost *

Gość Bicol
Dnia 4.03.2015 o 00:09, Gość gość napisał:

kolego jak ty cwiczysz ze po 2 latach na silce masz 38 nie jest to zadne osiagniecie przez taki okres czasu moim skromnym zdaniem, ja osobiscie cwicze 7 miesiecy w bicku w prawej rece mialem 32 cm a teraz mam 39.2 cm bez szczególnej diety tylko proteina i aminokwasy