Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 asiafasia

narzeczony mnie olewa?

Polecane posty

Go艣膰 asiafasia

hej, chce sie poradzic co o tym sadzicie. mam 32 lata, moj narzeczony 41 lat. jestem po rozwodzie, mam dwoje dzieci. moj narzeczony nie przepada za moimi dziecmi. jestem z nim juz 5 lat. moje starsze dziecko ma komunie w tym roku. narzeczony powiedzial, ze nie zamierza sie pojawiac na uroczystosci (dostal zaproszenie oczywiscie). czuje sie bez sensu.... nie pdzywam sie do niego teraz:/ przykro mi.... wiem, ze nie jest idealny, ale boje sie tez troche byc sama. co o tym sadzicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dfghytrfdxc
偶a艂osne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiafasia
dlaczego zalosne?

Udost臋pnij ten post

Jak mo偶esz by膰 z kim艣 kto NIENAWIDZI twoich dzieci!?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niebieskakarolcia
Tezmsiemdziwie, ze dla faceta stawiasz dzieci na drugim miejscu. Boisz sie byc sama, to lepiej jak zamieszkacie razem, zeby sie wyzywal na twoich dzieciach i pewnie je po katach rozstawial, bo nie bedzie mogl na nie patrezc???!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 herrr
rozumiem, 偶e dzieci mog艂yby nie lubi膰 Twojego narzeczonego, ale on ich? Nie s膮dzisz 偶e to dziwne i kiepsko 艣wiadczy o nim?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfghytrfdxc
o nim? a jak to 艣wiadczy o mamusi tych dzieci! - a偶 tak j膮 sw臋dzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bambaryla147
Jak mozesz wogole takiego czlowieka traktowac powaznie? Jak po slubie bedzie kazal ci sie pozbyc dzieci, tomto zrobisz, bo on ich nie lubi, a ty sie boisz byc sama? Wez sie kobieto zastanow. Jesli sienzdecydowal na bycie z toba to chyba z calym bagazem...moze nie kochac dzieci, ale powinien je przynajmiejnakceptowac i nigdy w zyciu nie okazywac niecheci. Bosz, biedne dzieci, ze maja taka pusta matke....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiafasia
jestem z nim tak na dochodne....czesto opiekunka zostaje no na noc z dziecmi, a ja jestem u narzeczonego. jeden syn ma 9 lat, a drugi 5. wiem, ze idealny moj facet nie jest, ale przy nim czuje sie piekna, kobieca... ma tez dobre gesty np w wakacje odwiozl mnie i dzieci nad morze na wczasy...zebym nie tlukla sie pociagiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiafasia
przepraszam zle mi sie wcisnelo, drugi synek ma 7

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korekkarolek
Prosze powiedz, ze to prowokacja!!!! Jakim trzeba byc egoista, zeby byc z takim doopkiem, bo sie boisz byc sama. Koorwa, przeciez sa inni faceci. Wz oddaj te dzieci ojcu i nie bedziesz miala problemu. Tylko wspolczuc dzieciom, bo ona napewno to wyczowaja, jesli nie doswiadczyly juz tego na wlasnej skorze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfghytrfdxc
piszesz o nim narzeczony - czyli o艣wiadczy艂 si臋 i da艂 pier艣cionek, tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matalia333
skoro dla ciebie jest wazny narzeczony a dzieci stawiasz nizej bo liczy sie ze go masz to jestes najbardziej wyrodna matka jaka znalam, wogole niechcialabym byc twoja corka i mam nadzieje ze kiedys dzieci napluja ci w pysk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korekkarolek
No to faktycznie sie postaral, zawiozl was - wow, no to pokazal jak bardzo cie kocha...jestes glupia i pusta. Naprawde oddaj dzieci ojcu, tam beda mialy lepiej. Widac, ze ich wogole nie kochasz....tylko ci przeszkadzaja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matalia333
zajmnij sie lepiej krowo dziecmi bo jestes cholerna egoistka dzieci sa male potrzebuja cie a ty sie kurwisz z nim w tym czasie, powinni ci dzieci zabrac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiafasia
tak , dostalam od niego pierscionek i sie oswiadczyl 1,5 roku temu, a znamty sie 5 lat (pracujemy w 1 firmie).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karosknsf
TAKIEJ TO POWINNI ZABRAC DZIECI PRZY URODZENIU!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiafasia
ej nie piszcie tak...kocham moje dzieci! ale jego tez kocham....chcialabym stworzyc z nim rodzine:( moje dzieci nie widuja ojca... jest to zly czlowiek z marginesu spolecznego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karrramba mamma mia
Tylko szkoda dzieci. Niestety, ale jak tu juz ktos napisal jetses wyrodna matka. Jak obcy facet, moze byc wazniejszy od dobra i poczucia bezpieczenstwa wlasnych dzieci??? Jak ty mozesz patrzyc w lustro?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karosknsf
jejjjjjjjjj oswiadczyl sie niemozliwe to teraz mozesz dzieci zostawiac na noc i on moze je traktowac jak insekty a ty sie kurw u niego bo on sie oswiadczyl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niebieskakarolcia
Gowna, a nie kochasz dzieci. Dla ciebie najwazniejsz jest fjut. Powiedz mi jak ty to widzisz jak zamieszkacie razem? Jak chcesz stworzyc rodzine z kims kto nie lubi twoich dzieci? Bedziesz je w pokoju zamykac i rzucac ochlapy, zeby nie denerwowac ukochanego!!!!! Dokladnie powinni ci dzieci zabrac, bo nie nadajesz sie na matke!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfsgfsgdsgs
JAK DLA MNIE NIE JESTES MATKA!! DO CHOLERY DZIECI SA Z TWOJEJ KRWI I KOSCI NOSILAS JE W BRZUCHU A WOLISZ SWOJEGO NARZECZONEGO BO CI DO DUPY DAJE EGOISTKA MAM NADZIEJE ZE TAKIEJ ZABIORA DZIECI,JAK MOZNA CHODZIC NA KURESTWO PO NOCACH A DZIECI ZOSTAWIAC Z OPIEKUNKA BO MAMUSIA MUSI SIE WYKURWIC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hihihi hahahaa hehehehhehehe
i w kolejny margines sie pakujesz. widz臋 lubisz takie zwiazki :O :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bambaryla147
Z nim chcesz stworzyc rodzine???!!!! Ale on nie chce takiej rodziny. C to znaczy, ze jie przyjdzie na komunie??? Jakby cie naprawde kochal, to by mu i zalezalo na dobrych relacjach z twoimi dziecmi, ale on widac stary kawaler i mu potrzeba dziwka.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziulka 567
ja na twoim miejscu bym usunule z domu wszystkie lustra bo bym sobie nie mogla w twarz spojrzec , oddaj te dzieci lepiej do domu dziecka jest tak tragicznie ale lepiej jak z toba wyrodna matko, ja pierdziele jak mozna byc takim czlowiekiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziulka 567
ktos napisal racje, skoro nie kocha twoich dzieci to jaka rodzine ,on tylko dziwki potrzebuje nic wiecej!!! a tobie widac pasuje rola dziwki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiafasia
a ja nie mam prawa do nowego zwiazku? moim dzieciom niczego nie brakuje z mojej strony przeciez, dlaczego niby sie "kurwie" ? nie rozumiem tego sformuowania... dbam o dzieci, spedzam z nimi czas po pracy, a w weekend spotykam sie z narzeczonym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgrubejrury
Je艣li on jest z艂ym cz艂owiekiem, to b臋d膮c z nim nara偶asz swoje w艂asne dzieci na niebezpiecze艅stwo. To nie lepiej znale藕膰 sobie porz膮dnego faceta? Je艣li on wyra藕nie daje ci do zrozumienia, 偶e nic z tego waszego zwi膮zku nie b臋dzie, to albo jest w tym jaka艣 g艂臋bsza prawda (na przyk艂ad ma Tobie za z艂e za co艣), albo nie ma si臋 ju偶 sensu doszukiwa膰 偶adnej g艂ebszej prawdy i okaza艂 si臋 by膰 gnojem. Tak czy siak szczerze m贸wi膮c czarno to widz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiafasia
trudno znalezc sobie faceta z dwojka malych dzieci:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bambaryla147
No ale jak wyorazasz sobie mieszkanie razem??? On nie lubi twoich dzieci, nie chce nawet przyjsc na tak wazna uroczystosc jak komunia. To co bedzie po slubie? Bedzie wyganial dzieci, bo on musi sobie w spokoju tv poogladac, albo poprostu nie bedzie chcial ich ogladac. Moja kolezanka byla w takim toksycznym zwiazku, jej syn mial 10 lat i byli pos lubie, to chlopakowi nie bylo wolno nawet sobie jablak wziac ze stolu. Nie wolno mu bylo przebywac wvtym samym pomieszczeniu co on. Wytrzymala z nim tylko ( wg mnie to az) 2 lata...dzieciak zaczal sie moczyc i dosc dlugoz nim chodzila do psychologa....

Udost臋pnij ten post