Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiafasia

narzeczony mnie olewa?

Polecane posty

Gość madziulka 567
jak chcialas miec nowy zwiazek i prawo do szczescia to trzeba bylo sobie dzieci nie najebac!!! one sa jeszcze male i powinny byc twoim prirytetem zasrana egoistko a nie tak male dzieci zostawiac bo ty musisz sie z nim pieprzyc . dobre sobie ty chcesz miec prawo do szczescia trzeba bylo wczesniej o tym myslec bo gdy sie ma tak male dzieci to musisz sie nimi zajmowac a nie kurwic w wekendy!!!!!!!!!!!!!dzieci to nie zabawki jak urodzilas je i zaszlas w ciaze to je wychowuj a nie odkladasz na polke jak zabawke bo mamusia chce sie kurwic

Gość zgrubejrury
podobnie trudno znaleźć sobie kobietę mając dwójkę dzieci... wiem co mówię

Gość madziulka 567
robisz dziecia krzywde olbrzymia krzywde egoistko jak on je traktuje a ty cipa tylko myslisz!!i sie na to zgadzasz!!

Gość asiafasia
dokladnie. majac dzieci automatycznie przegrana pozycja....najczesciej. moja kolezanka miala szczescia i znalazla super faceta, majac corke z poprzedniego malzenstwa. wzieli slub, a jej maz kocha mala jak swoja...eh zazdroszcze

Gość Niebieskakarolcia
I wychodzi twoj egoizm. Niewazne dzieci, byle by byl facet. Jak zacznie je bic, to tez powiesz, ze to nic, bo maja twoja "milosc"? Co prawda ja nie iwdze tu twojej milosci do dzieci, bo gdybys je naprawde kochala, to bys szukala kogos kto te dzieci polubi, nauczy ich grac w pilke, zabierze do kina, a nie facet co ich nie lubi i jeszcze w taki ostentacyjny sposob to pokazuje!!!!!

Gość Korekkarolek
No to widzisz, ze mozna!!! Ale ty dokaldnie myslisz cipa. Powiedz do czego ci ten facet oprocz seksu???? Co robicie razem, zeby faktycznie stworzyc rodzine? Jak on ci pomaga z dziecmi?

Gość zgrubejrury
A najgorsze jest to, że czasem przechodzimy obok takiej odpowiedniej osoby, mijamy się i na tym się kończy nasza, być może jedyna na milion, szansa...

Gość asiafasia
owszem, nie pomaga przy dzieciach. mam ciagle nadzieje, ze jak chlopcy podrosna, przestana byc tacy niegrzeczni i rozbrykani, to narzeczony je bardzo polubi. nigdy nie pozwolilabym zeby je uderzyl , czy je nekal....

Gość Milenatrott
Bys sie nawet wstydzila przyznac, ze facet nie lubi twoixh dzieci. Powinnas mu postawic ultimatum, albo przychodzi na komunie i stara sie budowac relacje z twoimi dziecmi, albo niech spada. Stary kawaler, to i przyzwyczajony do samotnosci i raczej ciezko bedzie mu sie przystosowac do zycia w rodzinie.

Gość madziulka 567
CIPE MASZ ZAMIAST MOZGU C I P E BO MOZGU BRAK!

Gość Bambaryla147
Nie wierze, ze nie pozwolisz zeby je musztrowal czy uderzyl. Dla ciebie sie liczy tylko, zeby BYL. Pedziesz go usprawiedliwiac, ze moze rzeczywiscie dzieci niegrzeczne, ze on po pracy zmeczony. Jesli przez te 5 lat on nie pomaga ci przy dzieciach, to nie masz co marsyc, ze sie nagle zmieni. Chlopcy im beda starsi tym bardziej beda sie przed nim buntowac, bo wyczowaja i widza wrogosc. Robisz krzywde dziecia i zobaczysz, ze zle sie to skonczy - glownie dla dzieci.

Gość Bambaryla147
Nie wierze, ze nie pozwolisz zeby je musztrowal czy uderzyl. Dla ciebie sie liczy tylko, zeby BYL. Pedziesz go usprawiedliwiac, ze moze rzeczywiscie dzieci niegrzeczne, ze on po pracy zmeczony. Jesli przez te 5 lat on nie pomaga ci przy dzieciach, to nie masz co marsyc, ze sie nagle zmieni. Chlopcy im beda starsi tym bardziej beda sie przed nim buntowac, bo wyczowaja i widza wrogosc. Robisz krzywde dziecia i zobaczysz, ze zle sie to skonczy - glownie dla dzieci.

Gość madziulka 567
DEBILKO NIE AKCEPTUJAC JE RANI TE DZIECI A TY NA TO POZWALASZ NA KOMUNIE NIECHCE PRZYJSC NIE OBCHODZI CIE TO ZE IM BEDZIE PRZYKRO!! MASZ RACJE CZEKAJ AZ PODROSNA I NAPLUJA CI W PYSK !!!!!!!!!!

Gość asiafasia
myslalam kiedys nad tym, czy to skonczyc.....kocham go:( juz na chwile sie rozstalismy 2 razy ale potem on przerpaszam i wracam:/ podejrzewam, ze on nigdy ze mna nie zamieszka. chyba ze bez chlopcow.

Gość asiafasia
madziulka dzieciom nie jest przykro, chyba mysla ze tak ma byc...nie znaja go zbyt dobrze, nie tesknia, nie dopytuja. poki co zyja w siwecie zabawek i gier...

Gość madziulka 567
A DZIECI NIE SA TAK MALE NIEGRZECZNE ALE ZYWE!!!!! PROBUJA ZWROCIC UWAGE DLATEGO CZASEM COS ROBIA NA PRZEKOR!!! NIE DZIWIE IM SIE JAK MATKA SIE K UR WI ZE PROBUJA COS ZROBIC ZEBYS ICH ZAUWAZYLA SKORO CIEBIE OBCHODZI TYLKO ON!!!!

Gość madziulka 567
ALE KIEDYS Z TEGO SWIATA WYROSNA I BEDA ZALOWAC ZE JESTES ICH MATKA

Gość madziulka 567
SKORO BEZ CHLOPCOW CHCE MIESZKAC TO MOZE WYRZUC JE NA SMIETNIK!!! B DZIECI WIDZE CI TYLKO PRZESZKADZAJA KIEDYS BEDZIESZ PLAKALA ZA TYMI DZIECMI ZOBACZYSZ

Gość dfghytrfdxc
oświadczył sie półtora roku temu, ale ślubu ani widu, ani słychu...

Gość FHFHFH
tak male dzieci nie powinny zyc w swiecie gier ale nie dziwie sie ze zyja skoro mamusia sie musi pie rdolic na prawo i lewo to im nie poczyta tylko gre wcisnie

Gość zgrubejrury
Powinnaś mu wyłożyć sprawe jasno, że korzystny związek polega na wzajemnym wspieraniu się i że Twoje dzieci stanowią nieodzowną część rodziny - wymagają od was miłości, akceptacji i zaangażowania. To dzieci są najważniejsze, a nie Ty i on.

Gość asiafasia
nie wiem czy planujemy slub, raczej nie. zrobil to zeby jakos nasz zwiazek stal sie powazniejszy. ps. on jest moim szefem

Gość FHFHFH
biedne dzieci nie maja ojca to jeszcze ich matka jest k u rwa i egoistka

Gość FHFHFH
ja pierdziele z szefem sypia no to jestes juz k urwa zawodowa bo nawet ci placi heheeheheh w burdelu kochana zarobisz wiecej jak juz taki fach wybralas

Gość zgrubejrury
więc dręczysz swoje dzieci dla seksu z pierdołą i za pieniądze

Gość madziulka 567
WLASNIE RACJA DZIECI SA NAJWAZNIEJSZE A NIE TY I ON!!!!!!!! NAJLEPIEJ ZROBIC SOBIE DZIECI A POTEM SIE WYPNAC

Gość asiafasia
dostaje normalna pensje jak kazdy inny:/ owszem, kupujemy sobie prezenty na swieta, urodzinty, imieniny wzajemnie....czemu nazywacie mnie kurwa ???

Gość madziulka 567
JA TEZ MAM DWOJKE DZIECI, ROZESZLAM SIE Z ICH OJCEM BO ROBIL NAM KRZYWDE ANI CHWILI SIE NIE WACHALAM, DLA MNIE DZIECI SA NAJWAZNIEJSZE NIE MYSLALAM ZEBY UKLADAC SOBIE ZYCIA CHOC JESTEM JUZ 3 LATA SAMA , A MAM 28 LAT I TEZ BRAKUJE MI PRZYTULANIA CZY CZEGOS LECZ WOGOLE O TYM NIE MYSLE, STARAM SIE BYC NAJLEPSZA MAMA NA SWIECIE I ICH WYCHOWAC. A NIC TAK MI NIE DAJE SZCZESCIA JAK ICH USMIECH :)

Gość madziulka 567
BO TAKA OSOBA KTORA POSWIECA DOBRO DZIECI DLA FACETA JAK DLA MNIE JEST KU RWA !!!!

Gość zgrubejrury
a jak nazwać kobietę, która mniej kocha własne dzieci od faceta, który jej płaci za seks?