Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petaloderosa

Komputer nie widzi płytki THE SIMS 3 w napędzie, wcześniej działała, pomocy!

Polecane posty

Gość petaloderosa

Wiem, że był taki jeden temat, ale problem w nim opisany i rady nie były adekwatne do tego co dzieje się z moimi Simsami Otóż...pewnego dnia przyjechało do mnie rozwydrzone dziecko znajomych rodziców i oczywiście beczało, że chce pograć w simsy. Szlag mnie trafił jak pomyślałam, że musze jej włączyc moja gre, ale ok. Pote dziewczynka poczuła się zbyt chyba dobrze w domu i sama włączała sobie grę (podczas mojej nieobecności) i po kilku dniach powiedziala mi, ze "płytka sie zepsuła" (tak, sama się zepsuła....). Gdy wsadzalam płytkę i klikalam w start aby rozpoczać gre jak zawsze wyskakiwał mi komunikat, żebym wsadziła płytkę do komputera. To tak jakby mój komp przestał widzieć płytkę w napędzie! Próbowałam inne gry - działały wszystkie. Płytka nie jest porysowana. Mialam kasowanie całego dysku i na świeżym kompie próbowałam je zainstalować - nie uruchamia się nic! Nawet w MOIM KOMPUTERZE nie ma ikonki, to tak jakby żadna płytka nie była w napędzie ;( dodam, że gra działa na innych komputerach...CO SIĘ DZIEJE POMOCY ( ! Dziękuję bardzo za wszelkie odpowiedzi. Uprzedzając pytania - tak, gra jest oryginalna.

Gość dsfdasfdsfds
Wsadź do napędu inną płyte i sprawdź czy działa. W międzyczasie rzuć okiem na płytę z grą czy nie ma tam odcisków palców i śliny. Jeśli są wyczyść, jeśli nie ma - zgłoś się po dalsze instrukcje. :classic_cool:

Gość petaloderosa
Wybacz, nie mam kutasa jestem dziewczyną, a ty chyba jesteś żałosny/a :) Ale jeśli już się tym zainteresowales/as to tak jak wspomniałam, płytka nie ma żadnych uszkodzeń, a każda inna płyta czytana jest przez napęd!

Gość dsfdasfdsfds
Sorry, przeczytałem do połowy, a później ktoś się podszył.:classic_cool:

Gość dsfdasfdsfds
Aha, jeśli to oryginalna gra to bez problemu dostaniesz za darmo instalkę od EA. Szczegóły w google. :D

Gość petaloderosa
w takim razie przepraszam, to nie było do Ciebie, tylko do tego idioty ;) masz może pomysł co z tym zrobić?

Gość dsfdasfdsfds
Nie. Wiesz co zrób? Ściągnij pirata, ale nie crackuj go ani nie wpisuj lewych numerów tylko ten ze swojej płyty. Poszukaj na peb.pl albo jeszcze lepiej tutaj http://tnttorrent.info/