Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata samotna

Mąż z kumplami, ja sama w domu...

Polecane posty

Gość gigi gigi
z wilka owcy nie zrobisz - długo nie wytrzyma

teraz u rodziców jest. 22;30 i jet u rodzicow??? chyba zart! co on by tam robil o tej godzinie!? PEWNIE EJST U TEGO KUMPLA I PIJA!

Gość kozza a aaa
setunia, oni mieszkają z rodzicami w jednym domu, doczytaj. To chyba nic w tym dziwnego, że jest u rodziców. I chyba łatwo jej to sprawdzić. Ale nie, teraz każdy podstęp będzie węszył...

Gość NIE SLUCHAJ GLUPOT!
takiego chlopa tylko kopnac w d*** he :D

Gość no to trzymaj go krotko,
bo moze wrweszcie cos zrozumial. Dobrze ze tak sie zcahowuje bo po tym jego dlugim mysleniu nic dobrego spodziewac sie nie mozna bylo.

Gość dfghytrfdxc
siedzi tak długo u rodziców, bo się naradzają jak przeprowadzić w końcu ten rozwód

Gość dfghytrfdxc
a facet na razie nie będzie pił, żeby rozwód nie mógł być z jego winy - dałaś się podejść, koleżanko

Gość kozza a aaa
Tyy, ostatnia - z autopsji to znasz? Czy wyobraźnia taka ładna? :)

Gość dfghytrfdxc
dokładnie! - mój razem z teściami tak samo mnie załatwił - a moja historia była identyczna

Hej hej :) Wszystko spoko, nie wiem w sumie nawet o czym pisać, bo jest fajnie :) Jakoś narzekanie lepiej mi idzie hhe he :D Nie,na serio - układa się. Mąż po pracy przychodzi do domu, wieczory spędzamy wspólnie, jutro synek zostaje z teściami,my idziemy do znajomych na grila (jak pogoda dopisze). Także słońce w naszym związku, słońce :)

Gość kobitkanr1
kobieto polecam ci do przeczytania dwie lektury i wtedy wszystko zrozumiesz, czemu nie uklada ci sie w zwiazku.i proponuje wyciagnac konsekwencje ,ze swojego zachowania..tak ze swojego, nie z meza:) gwarantuje ci ze twoje zycie sie zmieni, jesli tylko nabierzesz odwagi by cos zmienic.milego czytania zycze:) 1. http://pl.scribd.com/doc/3272568/Argov-Sherry-Dlaczego-mczyni-kochaj-zozy 2.http://cdn.wp.pl/pu.i.wp.pl/k,NDY3NzIzNDMsNDY2MTIwNzI=,f,Greg_Behrendt__Liz_Tuccillo_-__Nie_zalezy_mu_na_Tobie.pdf,is_cdn,true,cdn_timestamp,1367919397

Gość kobitkanr1
ok..skoro sie poprawilo, musialam czytac stare posty,ale i tak ci nie zaszkodzi przeczytac te lektury:)bedziesz jeszcze szczesliwsza z mezem.powodzenia zycze

Gość uuuu123
no więc powodzenia Betako :) wierze, ze się zmieni, bo znam przypadki, ze taki wstrząs dał na prawdę wiele !!! skoro juz zrozumiał , to raczej nie wroci do starych nawyków. widać kocha was więc głowa do góry :) powodzenia !

Gość nie pamietam swojego nicka, al
e wypowiadalam sie kilka razy w Twoim watku i ciesze sie, ze u Ciebie wszystko gra:) Tak przy okazji opowiem o podobnej historii mojej kolezanki, ktorej maz chodzil co chwile z kolegami na pifko, raz w wrocil pozno w nocy i nie otworzyla mu drzwi i zablokowala je od wew., wiec zero opcji otwarcia hehe i po takiej akcji nagle mezus przestac i imprezowac z kolezkami hahaha:D jeszcze przestala z nim chodzi na rodzinne uroczystosci w ogole do tesciwo i mu rzucila, ze ma chodzic z kolegami:p

Gość dfghytrfdxc
taaaaaaaaaaa, akurat! wróciła i dalej jest jak było, a nie pisze bo wstyd jej się przyznać! w jeden dzień tak się facet odmienił że ho ho! - napisała tak, żebyście dały już jej spokój, bo dalej siedzi w gównie po uszy - oczywiście dla dobra dziecka! ;-)

a może autorka sama napisze jak jej sie wiedzie? mam nadzieję że w mężu coś sie zmieniło na lepsze :)

Gość gratuluję
gratuluję Beatko, u mnie niestety takie dobre chwile trwały niecałe 2 tygodnie, gdzie później znalazł pretekst aby znowu z kolegą poszaleć....i kolejna awantura na całego.... a też wyprowadziłam się w trakcie jak on sobie mega imprezował - mój błąd chyba był bo pierwsza napisałam sms i tak od słowa do słowa, po kilku dniach się spotkaliśmy i zostałam u niego a sytuacja się powtórzyła właśnie po 2 tygodniach... faceci to egoiści .... dodam, że jestem w ciąży...

Gość gość
Mąż z kumplami, ja sama w domu... xxx Tekst kobiety, która wybrała imprezowicza i kiedyś jej to imponowało a teraz nagle przeszkadza

Gość fakt0001
gość masz rację, wybrałam imprezowicza a raczej gościa lubiącego piwko - ja sama lubiłam napić się piwa jak nie miałam obowiązków, byłam sama i mogłam sobie na to pozwolić,,...zakochałam się.... ale przed podjęciem ważnej decyzji jaką dla mnie było założenie rodziny i dziecko - obiecał, że nie będzie pić i będzie odpowiedzialny, wiec czy to cos złego, ze teraz od niego próbuje to wyegzekwować?

Gość gość
Zazdroszczę, że się udało wszystko. Ja nie mam męża, miałam chłopaka który żyje ze swoimi kumplami i pali zioło chodź twierdzi, że nie. Wyprowadziłam się i na tym historia się zakończyła.