Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
nie czepiajcie sie, nie kazdy chce pokazywac zdjecia , albo nie wszyscy zyja tylko netem, ja na przyklad mam nk i fb ale nie po to zeby co 2 dni aktualizowac zdjecia i aktualne zajecia a do kontaktu ze znajomymi rodzina, i mam zablokowana galerie :) usmialam sie : "albo sie ujawniam albo nie" malo ci tego co mowili, maja profile wiec sa autentyczni a nie podstawieni, przez takich jak ty ta kafeteria duzo traci :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Kaska jest na FB. Tylko trzeba wpisac Katarzyna Szczepan. Bez tego Krauz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulinka j.
ogl膮dacie odcinki? Widzieli艣cie zdj臋cia w tym przedpokoju- by艂o ich sporo, w ich 艂贸dzkim mieszkaniu te偶 sporo na 艣cianach wi臋c normalne 偶e byli razem, w kt贸rym艣 z wcze艣niejszych odcink贸w wspomina艂 jak to by艂o gdy jego c贸rka by艂a malutka. zn贸w zaczynacie plu膰 jadem, prosz臋 o konstruktywn膮 rozmow臋 , opami臋tajcie si臋 ! :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulinka j.
do : 23.06.13 go艣膰 a sk膮d to wiesz? Znasz ich ?? Bo ja mog臋 tylko przypuszcza膰 ogl膮daj膮c to co w TV

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja widzia艂am kilka sytuacji w programie ze nie by艂 taki fajny i mi艂y dla corki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziwne to dla mnie byc z kims ,miec dziecko a nie da膰 mu nazwiska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czego sie nie robi
dla programu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja i tak nie wiem na kogo g艂osowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hahaha, Rybi艅scy pomalowali st贸艂 i krzes艂a w "jadalni" bo salonu to oni nie maj膮. Ciekawa jestem jak b臋d膮 z niego korzysta膰 ? Podziwiam za odwag臋 - jak widac ludzka glupota nie zna granic. Malowac st贸艂. Zero rozumu. No i te be偶owe krzes艂a do tej bieli. Koszmar. Dziwi to dlaczego znowu mimo tylu niedor贸bek ich nie skrytykowali ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki dobry
tatus to czego na nk nie ma z nia zdj臋cia razem tylko on jedno sam i ona jedno sama,tak sie kochaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo im zasugerowali zmiane bo st贸艂 za drewniany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rybi艅ska
Ja si臋 zastanawiam co si臋 sta艂o z "diamentami i 艣rubkami" naklejonymi na 艂贸偶ku niewidomego ch艂opca ? Podobno by艂y bezpieczne a tu Rybi艅ska m贸wi, 偶e dziecko je pozrywa艂o. A偶 strach pomy艣le膰 co by by艂o gdyby co艣 po艂kn膮艂. Wg mnie powinni przewidzie膰 co zrobi ich dziecko. 呕eby tak nara偶a膰 ch艂opca :(((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w艂asciwie to oni tak naprawde sami nie urzadzali tych mieszka艅 ciagle cos im podpowiadali 偶e cos im sie nie podoba a tak naprawde to oni sami powinni remontowac i nikt nie powinien sie wtracac ,to mia艂y byc ich pomys艂y i wtedy mozna oceniac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A Darek Inferno malowa艂 艣cian臋 w salonie ponownie na bia艂o bo si臋 pobrudzila po tygodniu u偶ytkowania:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23.06.13 go艣膰 A ty nie wiesz, 偶e si臋 faworyt贸w nie krytykuje ? Dzi艣 si臋 okaza艂o, 偶e pokoik ich c贸rki nie by艂 doko艅czony, a oni wygrali tamten odcinek. Nikogo to nie dziwi ? Skoro by艂 taki super, 偶e wygrali tamten odcinek to sk膮d teraz tyle przer贸bek w tym pokoju :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rita jest na fb - rita rakowska , tylko nie jest to profil a strona do lubienia, jej facet tam lubi jej posty - micha艂 t. , nie pami臋tam , turski ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23.06.13 go艣膰 pokoik dla dziewczynki byl niedokonczony, bo zauwaz ze w czasie w ktorym inni uczestnicy wstawili meble i pomalowali sciane oni zrobili ZAMEK! a wygrali odcinek, bo zrobili cos innego niz wszyscy. wygrali go za pomys艂owo艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rita mnie wkurza艂a,taka a膮膮 臋臋臋,i wcale gustu nie mia艂a ,nie mog艂abym mieszka膰 w jej mieszkaniu ale kuchnia by艂a ok tylko okap walne艂a beznadziejny,potem zmieni艂a i by艂o lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to g艂osujmy ju偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rybi艅ska
Rybi艅scy = zero pomys艂贸w, wszystko z sieci. nawet jurorzy wytkn臋li im, 偶e napis DOM 艣ci膮gn臋li z logo programu. To ma by膰 kreatywno艣膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rita zmieni艂a sypialnie na bardzo pi臋kn膮,super kuchnia i fajny gabinet natomiast 艂azienka beznadziejna i dziwny salon Nie jest z艂a w tworzeniu ,po tych poprawkach by艂o dobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chcieli sie podlizac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeste艣cie obrzydliwi...tu si臋 ocenia wystr贸j domu a wy 艣ledzicie uczestnik贸w, oskar偶acie ich o zdrady, niewierno艣膰, dzieci z 3-4 ma艂偶e艅stwa. Obrzydliwo艣膰. Polska mentalnosc - aby zgnoi膰 innych i cieszy膰 si臋 z tego :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem to podoba mi sie mieszkania od Piotra z c贸rk膮 skromne i gustowna kuchna Ca艂e szczescie ze odeszla rita te jej mieszkanko to wygladalo na pokaz a ne na zamieszkanie usiasc w nim i nic nie robc bo sie pobrudzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo Rita chcia艂a byc wyj膮tkowa w urzadzaniu jak i w zachowaniu taka ''co to nie ja''

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piotr te偶 ma du偶e szanse na wygran膮,czyta艂am na innym forum jak popieraj膮 go samotni rodzice

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale jej nie wysz艂o opr贸cz kuchni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ci臋偶ki wyb贸r
bo 3 mieszkania sa 艂adne,kazde ma cos fajnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem ca艂ym sercem za Darkiem i Marlen膮.S膮 szalenie sympatyczni i autentyczni w tym co robi膮.Wida膰 jak s膮 zanga偶owani.Rybi艅scy to jaka艣 pora偶ka,ewidentnie rzuca si臋 w oczy jak ich jury aprobuje .My艣l臋 偶e ju偶 werdykt jest z g贸ry ustalony .Maj膮 chore dziecko i co ?To ma by膰 pow贸d 偶eby otrzymali te mieszkanie ?Poza tym s膮 jacy艣 sztywni ,w og贸le wi臋kszo艣膰 rzeczy robiona bez pomys艂u byle by by艂o.Za to jury zachwycone .Nie podoba mi si臋 to.Marlena i Darek naprawd臋 ci臋偶ko pracuj膮 ,staraj膮 si臋 bardzo .Poza tym robi膮 wszystko sami .G艂osuj臋 na nich zdecydowanie cho膰 i tak to nic nie da .Wszystko to ustawka.

Udost臋pnij ten post