Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
23.06.13 rybińska ja tam nie odebralem tego jak wytkniecia. zapytali sie skad taki wybor. jak dla mnie pomysl super - widac,ze ten program jest dla nich wazny, jest ich szansa na lepsze jutro. jak wygraja, beda mieli mila pamiatke. :) a tak btw, jak jezdzisz po rybinskich to zmien sobie login, bo dosc komicznie to wyglada.

Gość gość
Jak dla mnie to Rybińscy byli dziś już pewni wygranej. Tekst "nie potrafią mówić inaczej niż NASZE MIESZKANIE". Skąd taka pewność ? Czyżby dostali cynk ?

Gość gość
A przy salonie powiedzieli: Poprawimy na szlifie jakby byli pewni, że nie odpadną.

Gość gość
Pewny, to był Darek, krzycząc i rzucając się z Marleną na kanapę. Zero ogłady, kultury i taktu

Gość gość
rzucił kobite na łóżko,pocałował i wytarmosil,ha ha

Gość gość
"jesli dojdziemy, poprawimy na szlifie", w odniesieniu do szafy w przedpokoju, obejzyj sobie jeszcze raz jak nie wierzysz

Gość gość
przystojny ten rity facet, ma te fotki któe rita powiesiła na ścianie :)

Gość gość
przystojny, przystojny, tylko jak on z nia wytrzymywal?

Gość gość
Darek to wiochmen. Gada jak popierdzielony jakis, gania po sklepiej z wozkiem i morde drze za swoja MENA.

Gość gość
"Jesteście obrzydliwi...tu się ocenia wystrój domu a wy śledzicie uczestników, oskarżacie ich o zdrady, niewierność, dzieci z 3-4 małżeństwa. Obrzydliwość. Polska mentalnosc - aby zgnoić innych i cieszyć się z tego " ZGADZAM SIĘ W 10000000000000000%

Gość gość
nie podoba mi sie facet Rity absoutnie

Gość gość
a nikogo nie zastanowiło dlaczego roksana taka placzliwa??? - ma 16 lat a zachowuje sie jak 10 latka hmm cos mi tu smierdzi. Piotr moze sprzedac dom dorzucic kredyt i kupic mieszkanie , spory ma ten dom + działka niech chłop bedzie troche zaradny a nie tylko biedoli

Gość gość
jeśli Rita faktycznie z nim była przed programem to faktycznie niezły przekręt..

Gość gość
ta rita tez ciekawa, najpierw z parobkiem ( ale to za wysokie progi na hrabioskie nogi) wiec go przegonila potem malzenstwo rozwod jeszcze jak z akademika tachala ten bialy grat to mowila ze to swieza sprawa ten rozwod a tu sie okazuje ze parobek jej lozko grzeje od dobnrych 2 lat :/ sprytnie to wymyslila teraz sie wkreci do tvn'u i bedziemy skazani na slodkopierdzaca hrabine

Gość gość
ogladalam jeszcze raz wszystkie 3 mieszkania i kazde ma coś -od inferno lazienka ,u Rybińskich przedpokój w moich kolorach, lazienka tez salon troche biedny,u Piotra kuchnia ,moglabym w niej gotowaćl,łazienka tez ok,przedpokój -ściany nie podobaja mi sie za to podloga w moim guście,jesli chodzi o mieszkania to jestem za Piotra,jesli o ludzi to fajni sa Marlena i Darek tacy normalni ,Rybińscy sprawiaja wrażenie [zwłaszcza ona]że wygrają

Gość gość
23.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość No uśmiałam się stokrotnie :D Niezłe ha ha ha ha

Gość gość
""Jesteście obrzydliwi...tu się ocenia wystrój domu a wy śledzicie uczestników, oskarżacie ich o zdrady, niewierność, dzieci z 3-4 małżeństwa. Obrzydliwość. Polska mentalnosc - aby zgnoić innych i cieszyć się z tego " ZGADZAM SIĘ W 10000000000000000%" Witajcie w Polsce....zawiść, jad wylewa się z Polaków, oby tylko zniszczyć szczęście innych.

Gość gość
tez mi nie pasuje cos u Piotra,strasznie im zależy

Gość tez zauwazyłam że Rybińska
jakas pewna wygranej

Gość gość
Ten narzeczony Rity wszedzie wchodzi i zaprasza na jej oficjalna strone na FB. Tylko czekac, az Ritka przekwalifikuje sie i zostanie projektantka wnetrz.

Gość tez zauwazyłam że Rybińska
o mój Boże tylko nie to

Gość Mena i Daroo
facet Rity to ciacho ! Rybinscy są spoko, nie wiem kto na nich tu tak pluje ;) bo na pewno nie my!

Gość gość
moim zdaniam wygra Piotr,bo co on sam może zrobic no pracowac ale jeszcze córkę wychowac musi i ta dzielnica w której mieszka możę miec wpływ na głosowanie ,corka miałaby lepsze zycie w innym srodowisku a co to dzisiaj jedna pensja jak 2 nie wystarczaja na zycie on sam tez nie dorobi sie własnego mieszkania ,ktos pisał już że to w Łodzi to nie ich,ciezko jest samotnie wychowywac dziecko czy dzieci w tych czasach

Gość nisia28
jezu co drugi wpis to nieudolne próby "rozpracowania "uczestników.A może ta z innym,a ten z tamtą itd.To są normalni ludzie!Darek ucieszył sie z pochlebnych opini jury i z tąd ten okrzyk radości .ja ich rozumiem.Kasia,normaln babka a strasznie jeździcie po niej.Nie ten wzrok ,zbyt powazna a jak by zaczela sie cieszyc to oberwalo by sie jej jk darkowi.no i te wasze teorie spiskowe.....boze....oni wszyscy ciezko pracowali nte mieszkania i szkoda nedzie mi kazdego kto odpadnie chodz ja od początku jestem za marleną i darkiem i to na nich oddalam dzisij kilka głosow

Gość gość
ale jestes za nimi czy za ich mieszkaniem

Gość chce oddać głos
ale nie wiem na kogo

Gość gość
do : 23.06.13 gość A mi tu smierdzi trolowaniem, on (piotr) ma dom? jak dobrze pamietam to letni domek , To moze dopowiedz ze rybinscy moga sprzedac mieszkanie dobrac kredyt - ich jest dwoje latwoiej o prace zabezpieczenie finansowe i zdolnosc kredytowa, a darek inferno ma firme i zatrudnia pracownikow wiec jeszcze latwiej o wlasne mieszkanie Oceniajmy ich ale nie popadajmy w szalencze bzdury !

Gość gość
do 23.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość ha ha uśmiałam się :) :) a oglądasz program od początku ? Widziałeś dzisiejszy w jakich warunkach mieszkają ? Dla Ciebie to dziwne? Ma chłop pomysły ambicję, jest pracowity i zaradny, nie opowiadaj bzdur bo jego akurat jestem w stanie zrozumieć !

Gość gość
Nie denerwuje was jak niektórzy do znudzenia piszą: Polacy zawistni, tylko chcą zniszczyć innych, Polacy chamy itd. A to my Polacy jesteśmy z jakiejś innej planety niż ludzie z reszty świata? inna konstrukcja psychiczna? jedyni przejawiający takie uczucia na świecie? :D Po za tym kto to pisze? nie Polacy? To naprawdę ograniczone spojrzenie, nudne, a do tego plucie we własne gniazdo... zastanówcie się proszę nad tym, co piszecie. Czemu tak łatwo dajecie się wkręcić w niesprawiedliwe stereotypy odnośnie własnej nacji?

Gość gość
Bo myślą że Polacy źli a zagranicą to cuda są,wspaniali ludzie z kosmosu i tam mają raj