Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Popieram w całej rozciągłości :-) Dla mnie również Ryjek jest nieprzyjemnym i zarozumiałym typem i też jestem pewna że oddanie klucza było ustawione. A oni teraz śmieją się jak naiwnie ludzie dali się nabrać

Gość gość
Dobrze że dali klucze poczwarom nie bidulowo:D wole poczwary zdecydowanie

Gość gość
Słuchajcie a dlaczego wichury nie ma na fejsie bod ? Zlikwidowała konto?

Gość gość
To jury zwyczajnie się ośmiesza. U Kuczwary przyczepili się że stolik za mały i będą gości przyjmować na podłodze.A u Mikołajczyków nie ma żadnego stołu. Nie wiadomo gdzie będą jedli i przyjmowali gości, ale wiadomo że mają dużo miejsca do tańca. I jak będzie wyglądała ta cegła gdy będą coś smażyć. Natalia wygłupiła się z tym miejscem lodówki u DD. Chyba nie widziała co mądrego wymyślić. Ja przychodzę z zakupów, to nie rzucam się od razu na lodówkę. Niektóre rzeczy trzeba rozpakować i przecież umyć np. jajka obowiązkowo. Chyba że Natalia wkłada do swojej lodówki jaja oklejone kurzą kupą. Smacznego.

Gość gość
moim zdaniem własnie ryjki mieli najgorsze wnetrze i ciesze sie ze oddali klucz Wojtkowi bo jego kuchnia najbardziej przypadła mi do gustu.Wgl mnie najlepsze mieszkanie ma para która mieszka w piwnicy ale 3mam kciuki za Ewe&Kamila należy im sie!para z piwnicy ma juz swoja sliczna piwnice a E&K mieszkanie w Gdńskich slamsach.PS;uważam ze jurorzy przy swoich decyzjach kieruja sie sympatia do uczestnikow w innym przypadku ryjki za sztuczne kwiaty dawno by odpadli ciesze sie (teraz juz bohaterowie)ryjki nie beda w finale bo Polacy lubia takich szalonych zwariowanych ludzi i podejrzewam ze gdyby nie ich decyzja wygraliby ten program

Gość gość
Po obejrzeniu zdjęć uważam , że wszystkie kuchnie są do siebie podobne ze względu na kolorystykę a raczej jej brak. I u wszystkich na oknach zielenina w białych doniczkach. Jurek- ładnie i nowocześnie, ale w tym miejscu na blat dałabym stół. Wojtek - śliczna przytulna kuchnia, mała ale fajna. Gor- całkiem ładnie, podoba mi się kolor blatów ale zlew porażka DD - tak prosto i zwyczajnie ale ogólnie ładnie Piwnica- ładnie, ale cegła za kuchenką to błąd i brak stołu minus Ryjki -całość i ustawienie fajne, fronty mebli i blat w plamy i mazgaje, firanka obłęd , a babcine filiżanki w nowoczesnym wnętrzu pasują jak świni siodło.

Gość gość
najgorsza kuchnia Gora, wgl nie ma miejsca roboczego do pracy, ani na wyspie ani w drugiej części, zlew to też porażka i wyspa u DD też uważam ze za mała, po co na wyspie piekarnik Wojtek mam wrażenie że chce sie podpasować jurorom, nie widac wgl jego w tych wnętrzach, tym bardziej jako budowlaniec mógł się napatrzć na różne wnętrza Kuchnia Ryjków nawet mi się podobała Kuchnia Magdy i Pawła piękna, szkoda ze stolu nie ma ale nie wiadomo czy nie bedzie ydzielony na przyklad w salonie

Gość gość
Pieprzone kutafony z DD.

Gość gość
Bidul do domu:D

Gość gość
20'06 pieprzony anonimowy k***s

Gość gość
20:18 Kolejny pieprzony kutafon z DD.

Gość gość
A ja napiszę tak, iż ta z DD kręci ryjem jak by postrzału dostała.

Gość namiecznitu
Ryjki super, zostali Ci od piwnicy, nikt poza tym nie jest na tyle dobry. Ktoś trafnie napisał, że super kąsek to mieszkanie i pewnie nie dadzą im wygrać ;-) Szkoda że Ryjka już nie będzie, pękałam ze śmiechu, a ostatnia scena zazdrości Elizy- Ryjowej, mnie powaliła XD

Gość gość
a jak mam tego Wichure znalezc na fb?

Gość gość
Wczoraj powinien odpasc Gor. Ta kuchnia to tragedia. Blatu roboczego nie ma wcale, zlewik malenki, osuszacza na naczynia brak. Plyta indukcyjna przy samym stole, przy ktorym beda jesc. Wojtka nie lubilam, nie lubie i nie polubie, ale kuchnie mial bardzo ladna, a ze pomysl zaczerpnal z neta to co z tego. Szkoda mi Ryjkow, ze oddali swoje klucze. Tacy swietni ludzi, a pomyslec, ze na poczatku mnie wkurzali. Z rodzin ktore pozostaly, chcialabym aby wygal Pach lub Magda.

Gość namiecznitu
Gor- tragedia, coś okropnego ten okap, ustawione wszystko, a wy/my się podniecamy ;-)) Tvn to ścierwo, jak cała tv, oglądam wybiórczo w necie, bo sama mam mieskanie w surowym stanie i temat mnie interesuje.

Gość gość
ktoś tam wcześniej podawał tutaj link do profilu

Gość gość
Ryjek w DDTVN powiedział że oddanie kluczy to była decyzja pod wpływem chwili i że w domu nieźle za to oberwali. A jak Natalia powiedziała że byli faworytami i mogli wygrać to mieszkanie to minę miał nieciekawą. Żeby nie wyszło tak, że będą z Elizą mieć do siebie nawzajem pretensje. Zresztą po jego zachowaniu widać że już żałują.

Gość gość
też oglądałam i nie odniosłam takiego wrażenia jak ty.. widocznie każdy wyciąga takie wnioski z wywiadu, jakie chciałby, aby były realia..

Gość gość
Tak tych Ryjków stawiacie na piedestał. Może i mieli trochę śmiesznych tekstów. Ale często się kłócili i sami przyznali że trudno im ze sobą wytrzymać. Wyobrażam sobie jaką jazdę robią sobie w domu. Poza tym na początku programu Ryjek zaczął pewnie czytać komentarze jacy są super śmieszni i zaczął się trochę popisywać co było widoczne. Jemu wybaczano chamskie teksty, naśmiewanie się z piwnic i totalny kicz. Decyzja o kluczu była spontaniczna i szalona ale też egoistyczna. Oddał klucz bo chciał poczuć jak to wspaniale być takim szlachetnym. Uważam że to zamieszanie wokół nich jest z lekka przesadzone.

Gość gość
Emocje, zmeczenie, chwilowe zalamanie i glupia decyzja gotowa. Nastepnego dnia przychodzi otrwezwienie, ale jest juz za pozno. Mysle, ze to sie wlasnie wydarzylo u Ryjkow.

Gość gość
Żałują, żałują. Rodzina, a przede wszystkim córka nie da im o tym szybko zapomnieć :-)

Gość gość
Uważam tak samo. Mikołajczyk powiedział na koniec : Nie mieści mi się w głowie że są jeszcze tacy dobrzy ludzie. A miał pewnie na myśli : tacy głupi ludzie. Jakoś inni uczestnicy nie prześcigali się w okrzykach : Ja, ja oddam swoje klucze. Bo po prostu mają łeb na karku. A infantylne Ryjki dały d**y.

Gość gość
Gest Ryjków był piękny i zarazem ....głupi. A Kuczwara to wykorzystał. Przecież mógł po prostu nie wziąć tych kluczy.

Gość gość
Mnie najbardziej rozwalil Pach, ktory powiedzial, ze zaluje ze sam nie oddal Wojtkowi kluczy, a jednoczesnie na jego twarzy widac bylo, ze to jedna wielka sciema. Gdyby o klucz trzeba bylo zapasy w blocie prowadzic, to Jurek by sie rzucil na innych jak wsciekly pies, byleby wygrac, taki typ.

Gość gość
Oddanie klucza było na maxa wyreżyserowane i już wcześniej ustalone z producentem. Niby dlaczego kamera nie poczekała na przegranego aby coś powiedział tylko od razu "poszła" do Ryjków? Skąd nagle Ryjek wiedział, że Kuczwara stoi na dworze i pali fajkę? aby właśnie tam do niego pójść? Dlaczego zbliżenia kamery były głównie na Ryjków? Kochani to wszystko to jedna wielka ściema a Wy to łykacie jak przedszkolaki ;) Gest Ryjków nie był ani szlachetny ani spontaniczny. Kłócili się ze sobą nawzajem i mieli już dość tego programu i znaleźli świetny sposób na promocje :P

Gość gość
Jeszcze ten Ryjek zgrywajacy na sile luzaka i rock'n'rollowca, bioracy od Wojtka niedopalek fajki albo opowiadajacy jak to z Grzesiem mu dobrze bez kobiety... Chyba jakis kryzys wieku sredniego przechodzi chlopak.

Gość gość
Decyzje pod wpływem emocji nigdy nie są słuszne. Tak jak z nieprzemyślanymi zakupami. W domu okazuje się że to nie to. Na szczęście czasem można oddać do sklepu. Żal mi Ryjków . Gdyby od razu przy ogłaszaniu wyników oddali klucze byłoby wiadomo , że to konkretna i przemyślana decyzja. Natomiast oni miotali się, zastanawiali co znaczy że tak nie do końca byli przekonani czy chcą odejść. Ona płakała, a ktoś z zza kamery pytał : To zostajecie czy nie ? Było w tym trochę presji. Jeśli wygra Wojtek może być im ciężko. A jeśli ktoś inny może żal będzie mniejszy.

Gość gość
Z drugiej strony jesli wygra Wojtek to tez im bedzie ciezko, bo sobie pomysla, ze to mogli byc oni...