Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
A do piwnicy wrzuciłam stare regały, poukładałam wszystko, jest miejsce na rower,opony, pyrki, przetwory i jeszcze babe z dziadem bym tam upchnęla i złamanego grosza nie włozyłam i nie włożyłabym w urządzenie 'komórki lokatorskiej' hehe

Gość gość
Pff kto teraz dekory daje, to było modne pod koniec lat 90 :że nie wspomnę o wiszących szafkach lazienkowych bo to już w ogóle tragedię

Gość gość
Niektórzy są estetami i nawet w piwnicy nie tolerują starych regałów

Gość gość
yyyy pokaż swoją lazienkę dizajnerze znawco ;/ dekory sa nadal modne i nadal wstawiane

Gość gość
ale rodzynkowa lubi dekuparz

Gość gość
nie wiem jakich ty uzylas dekorow bo generalnie sa nadal modne ale takie nowoczesne wzory, kwiatki raczej odeszly do lamusa, a co do opini o szafkach wiszacych w lazience nie wiem skad pomysl ze sa niemodne?? najlepiej zrobic sobie stropowa poleczke oplytkowana?

Gość gość
Jeśli chodzi o dekory to chyba kwestia koncepcji i projektu. Ja o mały włos też miałabym dekory, ale finalnie postawiłam na mozaikę i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
nie 5 tysięcy, tylko 800 zł. Jak już komentujesz to upewnij się, że podajesz prawdziwe informacje.

Gość gość
Co sądzicie o szachownicy na podłodze w przedpokoju? Z góry zaznaczę, że nie chodzi mi o taką jak mieli Ryjkowie, bo mieli kładzioną w karo, tylko normalnie i wielkość płytek też mniejsza - 20cm na 20cm? Jaki można do tego dać kolor ścian?

Gość gość
dekor nowoczesny, wygląda ja mozaika, koncepcja była od początku do końca i wg projektu robiłam, wiec jakoś to wygląda,w każdym razie jest spójnie, oczywiście nie każdemu musi się podobać są, gusta i guściki. Dając przykład mojej łazienki chciałam tylko zobrazować moją wypowiedź.

Gość gość
nie ma co się denerwować o te dekory i szafki wiszące - najważniejsze, że Tobie się podoba

Gość gość
12.11.13 - ja się nie denerwuję bo uważam, że na prawdę jest super :) całe serce w to włożyłam i z efektu jestem zadowolona. Jest dyskusja, to dyskutujemy, nie wszyscy będziemy się ze sobą zgadzali, tak to już jest :)

Gość gość
jakby każdy miał taki sam gust to by było nudno na świecie ja nie stosuje dekorów, mam tylko jeden kafel dekor nad płytą kuchenną z motywem japońskim bo nie lubię motywów roślinnych ale np moja koleżanka ma białą łazienkę z dekorami gdzie są wypukłe różyczki różowe ,na szklanych półkach ma perfumy w butelkach w formie kwiatów, więc co mnie to......niech ma jak lubi

Gość gość
Niedawno szukałam mebli do łazienki. Bardzo dużo pięknych kompletów i to uznanej firmy było właśnie podwieszanych. Kupiłam również oprócz zwykłych szafek , wiszącą szafkę pod umywalkę. Chodzi również o praktyczność bo nie trzeba odsuwać ich potem żeby posprzątać. A dekory o rozmaitych wzorach w tym również kwiatki nadal są modne. Wystarczy wejść do sklepu z glazurą czy obejrzeć katalogi. Ale co kto lubi :-)

Gość gość
No to jutro zobaczymy kto odpadnie

Gość gość
obstawiam że odpadnie Jurek, oczywiście chciałabym żeby odpadło DD ale na to nie mam co liczyć, Rozenkowa każdemu kto będzie chciał ich usunąć wydrapie oczy albo przegryzie tętnicę szyjną jak lwica

Gość gość
Tak, Rozenkowa już przegina z tym jak broni tych młodych, rzuca się to za mocno w oczy:( Czym jednoczesnie daje nam znać, że oni i tak nie mogą odpaść!

Gość gość
Na zwiastunie widac, ze Jurek ma fajnie urzadzony salon. Natomiast "Piwnica" znowu dechy wali na sciane.

Gość gość
chcialabym aby wygrali DD

Gość gość
A ja bym chciała, żeby wygrała Magda z Pawłem Mikołajczykowie. Mają ładny projekt, każde pomieszczenie nawiązuje do innych i wykonują konsekwetnie swój plan.

Gość gość
ciekawe co na zwiastunie 11 odcinka Ryjek robi obok Jurka widać że Ryjek patrzy na niego grożąco a Jurek jak zwykle uśmiecha się ze zrezygnowaniem Ryjek zawsze wygłaszał w programie że chce żeby Jurek odpadł , mówił to nie raz i może teraz myśli że skoro oddał charytatywnie klucze komuś to teraz będzie wygłaszał swoje osądy do publiki ,że niby mają go słuchać bo tera jest autorytetem MORALNYM he he he patrzy na niego, tak jakby chciał powiedzieć - załatwię cię - nie będziesz w finale

Gość gość
wiem z pewnych źródeł, że wygra Kasia z I edycji

Gość gość
Ryjek czy ryjkowa nie pamiętam już które z nich powiedziało, że będą pomagać temu panu któremu oddali klucze - zobaczymy.

Gość Baśka Wichura
Ale z Was krejzole! Teraz moim faworytem jest Jurek, już ja się nim zaopiekuję :*

Gość Baśka Wichura
Ale z Was krejzole! Teraz moim faworytem jest Jurek, już ja się nim zaopiekuję :*

Gość gość
widziałam zwiastun - ta Ewa taka patola wypisana na twarzy i drze japę

Gość gość
widzialam zwiastun - Ewka taka patola wypisana na twarzy i drze tą japę

Gość gość
A mnie wkurza ten cały Ryjek. Przeczytał o sobie trochę komentarzy i sodówa mu walnęła do tego tłustego łba. Odszedł z programu to po jaki chooj się tam plącze. A w czym on może pomóc skoro nic nie potrafi ? Taka "pomoc" to tylko przeszkadzanie i wątpię czy Wojtek taki zadowolony. Patrzeć nie mogę na dziada. Znów będzie błaznował , łaził i wszystkich krytykował. Gwiazdor od siedmiu boleści.

Gość gość
wiadomo że ludzie się kłócą , krzyczą ale to nie wygląda jakoś groźnie, takie tam.......coś im nie pasuje ale są dobrymi ludźmi,natomiast jak Ewka jape drze to szok, sama bym przed nią uciekła ze strachu