Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
0kropna kuchnia to byla u powodzian

Gość gość
przepraszam ale ja tez pisalam o fajnym mieszkaniu Karoliny i Mieszka i nie jestem jedna i ta sama osoba

Gość gość
Kiedyś pisałam że mi u Mieszków się nie podobał pokój ,kojarzył mi się z babcinym pokojem kolory mebli ,styl tej sofy ,fotel . Podest to była porażka z tego względu że jak już to wszystkie meble na podeście powinny stać a ten fotel stał za ,kuchnia też nie podobała mi się ta metalowa listwa to faktycznie była porażka ,a Mieszko się wytłumaczył że tak ma być jakoś nie wierze . Lampa z zwisającym kablem wyglądała super ,nie wiem jako można było się przypierdzielić o coś takiego .

Gość gość
Przy porannej kawie nasuwa sie kilka refleksji - czemu ma sluzyc ten program? Jesli wierzyc zalozeniom ,ze to program ,w ktorym osoby walcza o urzadzone przez siebie i DLA SIEBIE mieszkanie to chyba przyznacie,ze to co widzielismy nie ma z tym NIC WSPOLNEGO. Kryteria ,ktorymi "powinno sie kierowac"jury byly "naginane" dla potrzeb rodzin ,ktore mialy dalej przejsc.Szkoda!? Jak wytlumaczyc mam swoim dzieciom (,ktore siedza i ogladaja po kilka razy odcinki, zdjecia) ,ze cos co u jednych jest 'piekne i funkcjonalne" u innych jest brzydkie - w oczach tej samej osoby !!!!!!!!!!!!!! Mieszkania dziewczyn i doktora sa,jak to ktos wczesniej pisal -katologowe,mam wrazenie ,ze zrobione aby podobalo sie jury???? bo ciagle zmienial im sie gust!!!! Dziwne!? CO jury pochwalilo- to przy kolejnym pomieszczeniu pojawilo sie u nich. Ogolnie podobaly mi sie ale ...........Wlasnie.... to ale! Mieszkania powodzian komentowac nie bede Bo Chyba NAJGORSZE. Wedlug mnie para Karolina i Mieszko to sa osoby,ktore wykazaly sie pomyslami,oryginalnoscia duza odwaga, mimo mniejszej przychylnosci jedngo z jurorow.To oni inspirowali!!!!!!!!!!!! NIE TYLKO UCZESTNIKOW - wielu znajomych chce zastosowac ich pomysly u siebie w domach.Wg mnie Oni to mieszkanie robili dla siebie NIE DLA JUROROW. i to oni powinni wygrac!!!!!!!!!!! Jeszcze jedna para wykazywala sie ciekawym podejsciem do urzadzania-Krysia i Arek ale niestety nie zdobyli poparcia jury.

Gość gość
Po pierwsze to idź z dziećmi do psychologa. Skoro po kilka razy oglądają odcinki to znaczy że mają problem i wygląda to na jakiś rodzaj nerwicy. Ty też za bardzo się podniecasz przy tej porannej kawie. Nie wiem czy jesteś znajomą Mieszka i Karoliny czy może nią samą ale każdy ma swoich faworytów, tak samo jak każdy ma swoje zdanie i gust. Mnie nie podobało się mieszkanie tancerzy. Owszem mieli kilka ciekawych pomysłów. Ale wszystko razem upchane do kupy i jeszcze te niedoróbki nie dało dobrego efektu. Za bardzo zadzierali nosa ot co , i ktoś im go utarł. Jeśli chodzi o Krysię to była zarozumiałym kaszalotem i dlatego wyleciała. Takie są moje refleksje przy herbacie :-)

Gość gość
To skoro kazdy ma prawo do swojej opinii to czemu probujesz przekonać nas do Twojej? Moim zdaniem to Karolina i Mieszko powinni wygrać. Bitwa o dom- oni rzeczywiście walczyli o swoje mieszkanie, takie jakie chcieli. Walczyli nawet z jury i to dobrze ze są pewni siebie, bo osiągną o wiele wiecej ze swoją determinacja niz nie jedna osoba z tego forum, bo tu tylko ludzie umieją obrażać. Kropka

Gość gość
Ja nikogo nie przekonuję do swojej opinii tylko ją wyrażam. A ty agitujesz, jakieś wykrzykniki, duże litery i ogólne oburzenie. I przede wszystkim nie napisałam kto powinien wygrać. A ty znów powtarzasz swoje. Nie wiem czy naprawdę taką wielką obrazą jest napisanie prawdy. Jak ktoś jest zarozumiały i nie budzi sympatii to niestety musi liczyć się z ostrymi komentarzami. A o swoje mieszkanie w tym programie walczą wszyscy i każdy na swój sposób. A propos Mieszka, co innego asertywność i pewność siebie, a co innego bucowate zarozumialstwo .

Gość gość
12.13 Ale jak dotychczas nic nie osiągnęli ani w tańcu ani w urządzaniu wnętrz. Chwytają się wszystkiego a wychodzi wielkie nic. Może jak przestaną gwiazdorzyć to coś się zmieni.

Gość gość
Forum jest po to zeby pisac co sie chce i jak sie chce... no coz nie ktorzy ogladaja co drugi odcinek jednym okiem a maja najwiecej do powiedzenia. Moim zdaniem u tego calego Mieszka fajny byl ogrodek i sypialnia :) Tez troche katalogowe pomysly no ale mi sie podabalo...ale bez przesady z tym wychwalaniem tej pary. Moze i pomysly mieli ale z wykonczeniem to roznie wychodzilo, Mieszko zarozumialy arogancki, pamietam go z pierwszej edycji you can dance, byl wtedy z inna laska bodajze Paulina miala na imie..przyszli razem do tego programu ale jak juz on odpadl to zwiazek sie rozlecial. No coz zdarza sie... teraz probowal sil w urzdzaniu wmetrz i inna laska tez nie wyszla, moze faktycznie powinni sie skupic na tancu albo startowac do nastepnej edycji project runaway albo piekielnej kuchni

Gość gość
Przeciez oni duzo w tańcu osiągneli... Na stronie bitwy o dom jest material o Karolinie. Skończyla szkole baletowa, tanczyla w Mazowszu i byla w II edycjach You can dance,a kariere taneczna przerwala jej kontuzja. http://bitwaodom.tvn.pl/wideo,2205,v/karolina-o-swojej-powaznej-kontuzji,1279346.html

Gość gość
ja uwazam,ze im wyszlo. Mimo ze to nie moj klimat- ich wnetrza. Ale fakt jest taki- jako jedyni tworzyli rzeczy niepowtarzalne i pomyslowe.

Gość gość
O 10.20 i tylko raz podzielilam sie swoimi refleksjami i prosze jakie poruszenie!!! Uderz w stol a nozyce sie odezwa!!!!!!!!!!!!!!! Kazdy z uczestnikow jest dla mnie jednakowo"znajomym z programu".A TY ktorym z nich jestes lub znajomym ktorego z nich,ze tak wierzgasz kopytkami? - Retoryka - To moj drugi i ostatni wpis.Szkoda czasu .Pozdrawiam wszystkich "normalnie myslacych" i tych innych- szczegolnie!!!!!!!!!!!!! I jeszcze jedno - Dzieci mam KOCHANE i ZDROWE. Super prawda? Wiecej radosci i zyczliwosci ! Milego dnia dla wszystkich

Gość gość
jak ktos fajny sie pojawi to zaraz od nas ucieka szkoda podzielam twoje refleksje

Gość gość
mysle ze karolina i mieszko duzo osiagneli. sa soba i nie sprzedaja placzacej historyjki

Gość gość
Prawda Jedyne i niepowtarzalne pomysly mieli oni. Reszta sciagala

Gość gość
Dzieki za pozdrowienia Tez zycze milego dnia

Gość gość
Osiagniecia? Co osiagnela olka czy kornelia? A powodzianie? Nie chwalili sie Czy chialybyscie leczyc sie u doktora ktorego ciagle nie ma w pracy a jak nie chodzi to niedouczony. Juz widze jak rzucacie klatwami

Gość gość
e tam dla mnie mieszko i ta jego laska niczym szczegolnym sie nie wyroznaili... no coz kazdy ma prawo do wlasnego zdania... moze troche bardziej sie przygotowali do tego programu niz rezszta, ale mysle ze te ochy i achy nad nimi to lekka przesada... a i jesli bylabym chora to chetniae wybralabym sie do Doktorka Łukasza jak widac do wszystkie doszedl sam, rodziece za wiele mu nie byli w stanie pomoc jesli chodzi zdobycie zawodu, praktyk nie mial plecow na uczelniach szkolach takze sadze ze wiedze ma

Gość gość
Krysia i Arek też bardzo fajne pomysły na mieszkanie mieli. Jurorom się ławeczka w przedpokoju nie spodobała. U Dimy ławeczka była według jurorów ok, a u Krysi i Arka ta sama ławeczka była kiepska. No i nie zagracili przedpokoju, a przecież przedpokój w każdym polskim domu powinien być od podłogi do sufitu zagracony z wąskim przejściem, tak żeby boczkiem mogła się niezbyt tęga osoba przecisnąć.

Gość gość
13.22 Sama wierzgasz jakby ci ktoś zasadził kołka w dupsko. Nadużywaniem interpunkcji sobie nie pomożesz . Chciałaś wciskać hymny pochwalne na temat Karoliny i Mieszka ale nie wyszło niestety. Można napisać swoje zdanie a nie desperacko sadzić wykrzykniki że "moi ulubieńcy są najlepsi". Trochę dziwne że dzieci zdrowe bo matka nieźle pokopana. Gratulacje że uważasz się za normalną, naprawdę.

Gość gość
Ta rzekoma kontuzja Karoliny to tylko wymówka. Nie wyszło jej w tańcu , trochę ciężkawa była, to wymyśliła kontuzję. Jej i Mieszkowi pozostało już tylko lepienie garnków.

Gość gość
A śliniąca się Zdzirska chwali się po znajomych że ma wygraną w garści. Ona naprawdę jest tego pewna. Chodzi i gada że to już tylko formalność.

Gość gość
20:45 WIesz ile Karolina waży ze tak mowisz?

Gość gość
a ja znalazłam pare smaczkow na temat tej barańskiej i chyba w tancu jej sie powodzilo...znalazlam filmik z jakiejs tam proby gdzie byla chorwografem. Zrobila jakies przedstawienie. i w jakims projekcie z chlopakiem ktorego tez kojarze z You can dance. Nie wyglada zeby przyciezkawa byla. Ja mimo ze waze 50kg to bym tak nie zatanczyla jak ona. Wpiszcie sobie na youtubie Karolina Barańska lub Hussejn. Wszystko wyjdzie

Gość gość
A teraz jazda po Karolinie heh nowa ofiara tutaj widzę beka z was ;)

Gość gość
Kogoś chyba na łeb wali ,przecież widać że Karolina jest w sam raz a nie ciężkawa ,ciężkawy "był "twój mózg chyba od nadmiaru głupoty .

Gość gość
Dima był najlepszy

Gość gość
24.05.14 Spokój zachować!

Gość gość
Wygrają powodzianie koniec kropka. Na nic wasza dyskusja kto jakie pomysły mial, kto i jak je wykonal, kto sie tylko slinil a kto ciężko pracował. Nie spierajcie się kto ma racje a kto nie bo to bez sensu. Perfekcyjna i tak stoi za najdurniejszymi pomysłami i do końca ich broniła a to znaczy ze wygrają i ze to dawno przesadzone. Nie ma co filozofować moi drodzy...takie życie nic nie jest sprawiedliwe w ty kraju.

Gość gość
a tam pier​dolisz 💤 🖐️