Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia987654

Wynalazek na definitywny koniec owłosienia słyszałyście o ANT EGG????????

Polecane posty

Gość Kasia987654

Drogie kobietki , ostatnio natknęłam się na wzmiankę o preparacie ,który likwiduje owłosieni ant egg, niby z jaj mrówczych, jak na obietnicę to i cena koło 70 zł nie największa, jak któraś ma z nim doświadczenie to błagam podzielcie się ,czy on działa ,gdzie mogę go kupić( czy tylko przez internet ,czy w aptekach) , czy ma jakieś skutki uboczne i co najważniejsze ,czy rzeczywiście działa bo prespektywa wydaje sie kusząca ale jakoś nie mogę znaleźć o nim informacji, ktoś się ypwiada ,że nie działa ale ciekawa, jestem czy na wszystkich ,czy na niektórych bo wiadomo,że nie wszystko na wszystkich działa. Zetknęłyście się kiedyś z preparatami typu bioxet, vaniqua i własnie ant egg? Podzielcie się wrażeniami lub informacjami

Gość kalinka...
Słyszałam o tym, podobno to lipa:-/Gdyby to była prawda to by kobiety nie wydawały kupę kasy na laser.

Gość Kasia987654
niby fakt ale z drugiej strony chyba też brak reklamy robi swoje bo ja się z tym w reklamach nigdy nie spotkałam a co do lasera to słyszałam różne rzeczy i chyba bym się nie odważyła. Co do tego wynalazku to bym się przekonała osobiście, tylko chciałabym się dowiedzieć, czy da się to znaleźć ,gdzieś w aptece, czy gdzieś bo przez internet wolałabym nie