Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudziass221

plyn elakujacyjny a ciaza

Polecane posty

Gość rudziass221

Witam... wiem wiem tematow o tej tematyce od groma.. ale odchodze od zmyslow ale ja glupia bylam... otoz spoznia mi sie okres niby dopiero 4 dzien ale mam taka panike...od 3 dni bola mnie jajniki i brzuch jak na okres od wczoraj bola piersi ale nic sie nie dzieje...kilka razy mial;am juz tak e okres sie spoznial bolal mnie brzuch za krotki czas dostalam brazowego plamienia i okres sie pojawial...ale teraz nic cisza ..a jakie 2 tyg temu maz wlozyl mi bez prezerwatywy penisa moze z 5 razy:) ale kazalam zalozyc ta prezerwatywe...ale mam paniczny lek przed ciaza..czy moglo jakims cudem dojsc do zaplodnienia tym plynem przed wytryskiem???

a u Ciebie w gimnazjum to biologia jest? Standardowa wiedza o anatomi człowieka zawiera prostą odpowiedź - tak, w ejakulacie mogą znajdować się plemniki. A odpowiedź na drugie pytanie czy jesteś w ciąży, puknij się w głowę i dorośnij! Nikt nie zna odpowiedzi, kup sobie test!

Gość esfgweui
Mąż? Ehehehehehehehe! Ja teraz jestem w szostym tygodniu. Bola mnie sutki i czesto siusiam. Nie licz na objawy cztery dni po terminie okresu. A na test ''mąż'' kaski żałuje, czy też po prostu trudno go namierzyć? Hihihi.

Gość kosmiczny kosmita
tak jesteś w ciąży na bank. Napewno nie cudem

masz męża i paniczny lęk przed ciążą? masakra.... różnie bywa ale panikujesz jak dziewczynka 14 letnia, dorosła NIBY kobieta a zakłada temat, za kieszonkowe w tym miesiącu kupcie sobie test