Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiee_niemoooowaa

O CZYM ROZMAWIACIE Z LUDZMI? Ja nie potrafię

Polecane posty

Gość prawiee_niemoooowaa

Nie umiem rozmawiac z ludzmi, po prostu nie umiem. Przez to każdy nawet bliski człowiek staje mi się obcy..Nikogo nie mam już prawie. Po prostu nie umiem ciągnąc tematów... Jakbym nagle miala pustkę w głowie. Ludzie lubią gadać, plotkować o innych. A ten to taki, a tamta to zrobiła to, tamto.. A ja nienawidzę gadać o innych. Nie znoszę plotkować. Nie obchodzą mnie inni za bardzo. To ich sprawa co robią..

Gość Aa22
Mam tak samo,niestety.

Gość seria__limitowana
plotkowanie o innych to jedno a nieinteresowanie sie innymi to co innego jesli cie nie interesuje drugi człowiek to jasne jest ze nie masz ochoty z nim rozmawiać

Gość skoro nie masz nic w głowie
to nie masz o czym rozmawiać. Najlepiej rozmawiać o tym, co się lubi, na czym się zna, o czym ma się jakieś pojęcie. Niekoniecznie trzeba plotkować. Gdy ktoś zaczyna mówić o kimś - to zmieniam temat.

Gość stull
Nie będzie ci łatwo w życiu. Coś o tym wiem, miałam tak samo. Próbuj, bo inaczej będziesz izolowana, odmienna itd. Oczywiście nie za wszelką cenę, ale staraj się, dużo czytaj, znajdź jakieś zainteresowanie, zebyś miała o czym mówić i wiedziała co mówisz.