Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spełnięswojemarzenia

DOM dla singielki

Polecane posty

dobra, nie ma co dłużej czekać na spełnianie swoich marzeń na tę drugą osobę. zaczynam coraz intensywniej marzyć o własnym domu i mam w nosie że będę tam sama, więc tę kwestię pomińmy. Podzielcie się ze mną wadami i zaletami posiadania własnego domu. chociaż zalety znam, skupmy się na wadach, zebym wiedziała na co sie piszę. ile trzeba kasy, zeby postawić dom 80m kw

Gość 25n.xw
moze zlozymy sie na nasz wspołny domek :)

nie dzięki, wolę sama haha nie po to chcę się wydostać z bloku, zeby znów mieć pod nosem obcych ludzi

Gość 25n.xw
jakich obcych ? Przeciez bede Twoim mężem Kotku :)

żadnych męzów, zwłaszcza z internetu haha dobra przejdźmy do rzeczy ktoś pogada

Gość marianna pe ***
orientowałam się i w 200 tyś nie ma szans, sam domek, a do tego działka, ogrodzenie, wykończenie..ogród mały mnie sie podoba mały parterowy

czemu nie mogę wpisac znaku zapytania i buziek ;-0

czyli 200tyś. za maleńki domek w stanie surowym/

Gość marianna pe ***
mnie ostatnio ten się podoba zrobiłabym jedynie narożne przeszklenia w salonie miałam różne typy, ale ten w końcu wydaje się praktyczny i ekonomiczny http://projekty.lipinscy.pl/Oban/

Gość marianna pe ***
cena zależy od materiałów, wykończenia ja myślę o niskim standardzie, ogrzewanie kominkiem...zastanawiam się czy do takiego małego domku doprowadzać gaz? ..a cena utrzymania mieszkania ..duzo większa i masz komfort, własny trawnik, ogródek! ..dziś wynajmujesz firmę, skoszą trawnik, odśnieżą...

napiszę jakie ja widze wady, moze ktoś dopisze coś; -odśnieżanie -koszenie potencjalnego trawnika -naprawy wszelkie we własnym zakresie -brak bezpieczeństwa hmmm bałabym się włamania zwłaszcza w nocy

myślisz, ze kominkiem nagrzejesz cały dom/ o właśnie jeszcze jeden minus - musisz wstawać w zimnie w środku nocy i napalić w piecu żeby rano móc jakoś żyć domek bardzo fajny, ja bym pomyślała żeby jakos zadaszyć ten taras

Gość marianna pe ***
oo

Gość marianna pe ***
ja mieszkałam sama jakiś czas w dużym domu i nikt mnie nie napadł; odśnieżanie było frajdą..niczym siłownia... można zrobić ogrzewanie na prą lub piec gazowy dwufunkcyjny

Gość marianna pe ***
do tego domku planuję wiatę na samochód..z czasem może zabudowa ..na garaż... zadaszenia nie planuję, bo uwielbiam słońce w salonie, jedynie duży parasol

no niby tak, teraz gaz jest tańszy i wygodniej by było... szkoda, ze już nikt nie chce dołączyć do rozmowy a moz esz napisac, jakie Ty widziałaś minusy mieszkania w domu

Gość marianna pe ***
bałam się prac fizycznych...etc ale teraz uwielbiam ogród, kwiaty, codziennie coś sadzę; stało się to moim hobby jednak kawa na trawniku czy tarasie..to coś bezcennego... mieszkałam w bloku i kochałam lenistwo blokowe a teraz widze, zostawiłam za sobą radio maryja pod podłoga i alkoholików nad sufitem! nikt mi nie przeszkadza!

strasznie Ci zazdroszczę, bo ja właśnei ze wzgledu na ludzi chcę/potrzebuje/musze się wynieść z dala od nich pragnę spokoju

Gość marianna pe ***
wiesz, mam ścianę z iglaków, enklawę, mogę robić co chcę! muza na ful, goście i nikomu to nie przeszkadza... zamykam bramę i bay, bay nieproszeni goście jednak ..z pewnych powodów zamarzyłam o zbudowaniu małego domku dla mnie i dla kota kilka fajnych projektów, a w sumie ten wydaje się praktyczny i tani prosto z kuchni na trawnik, coś bezcennego

Gość marianna pe ***
:p

czyli już mieszkasz w domku i chcesz budowac nowy, czemu chodzi o inny projekt tak/ sorry nie mogę stawiać znaków niektórych ja bym też chciała mieć wyjście z kuchni do ogrodu i jeszcze wc koło sypialni i miejsce na dużą garderobę i co jeszcze ważne, to bliska odległosć od garażu/miejsca dla samochodu do kuchni.

przeglądam te Twoje projekty i mi się bardziej podobają takie niby dworki, ale żadnej az tak mnie nie ujął, był jeden fajny od frontu, ale za fikuśny od ogrodu

Gość 32432432
jak dom to najlepiej kupic w miescie, na wsi to dojazdy was zamęczą... 500 me działki przeciez wystarczy, chyba że ktoś lubi nie wiadomo jaki wielki ogród, trawnik, drzewka, trampolina, grill i jest ok

Gość marianna pe ***
jak zaglądniesz chętnie pogadam

hej będę wieczorem, mam nadzieję, ze wpadniesz pozdrawiam

Gość marianna pe ***
🖐️ zajrzę wieczorem chętnie pogadam

Gość Azazel Pazuzu
za dychacza możesz kupić stary dom z bali do przeniesienia, taki ok. 70 m2

Gość fegexgwe
super jest ta antresola