Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spełnięswojemarzenia

DOM dla singielki

Polecane posty

drożyna a no chyba że tak, juz Ty wiesz lepiej czego potzrebujesz, chciałam tylko doradzić ;-]

miało być [od dołu do sufitu]

Gość drożyna
wiem czego mi potrzeba , to prawda :) mieskzam w domu wystarczająco długo ,zeby iwedzieć gdzie popełniliśmy błąd a co dobrze wyszło :D

drożyna a jakie wady mozesz wypisać/

Gość drożyna
jak masz tylko możliwości , jak nawet nie masz forsy ale masz potencjał - nie wahaj sie . Do wszystkiego czlowek sie przywyczai i przywyknie , sam sobie ścieżki wydepcze :)

Gość drożyna
za mały garaż kominek - co prawda z płaszczem wodnym i grzeje cały dom , ale cholerna robota panele w salonie - mimo ,ze najwyższej jakości , super utwardzone drwno egozotyczne to jednak widać na nim rysy . Co jednak po zastanowieniu nawet mi sie podoba bo dom to nie muzeum ani parking przed TEsco - to nie iwme czy ot wada . brak wentylacji mechanicznej w jednej z łazienek - mamy rekuperator i jak on działa jest ok - gorzej jak jest wyłączony . brak wentylacji mechanicznej i rekuperatora we wiatrołapie .

dzięki

Gość marianna pe ***
spełnie ..kiedyś uwielbiałam blogi wnętrzarskie styl skandynawski jak znajdę, podrzucę Ci linki jedna dziewczyna przeciera i odnawia stare meble w ogrodzie.. tez lubię taki kuchenny desaine ale..u mnie kuchnia osobna, bo faceci to fleje dlatego singielka chce mieszkać sama i faceta ..na doskok u mnie jest taki pokój, pralnia i tam narty, rowery, wino, słoiki, przydasie...

uwielbiam styl skandynawski, jednak czerpię inspirację nie ze wszystkeigo,t ylko z niektórych elementów teraz zrobiłam sobie mieszkanko całe w zgaszonej bieli, większośc rzeczy mam w bielach i rozmytych szarościach i do tego różne akcenty kolorystyczne, w jasnym salonie mam wielką kolorową poduchę z pasków wstążek i pufę turkusową oraz 3 obrazy kolorowe, reszta w bieli często pzreglądam różne blogi, lubię też styl shaby chic, ale bez przesady też tylko niektóre elementy będę wdzięczna jak odnajdziesz tamten blog, być może go nie znam

Gość marianna pe ***
u mnie skończyło się... widzisz wolę jednak styl nowoczesny sama mogę ten dom jakoś ogarnąć ale jeden pokój czemu nie..

ale mój styl jest równie prosty i łatwy do ogarnięcia, lubię przestrzeń, więc mam mało mebli i zbędnych przedmiotów, bibelotów nie mam w ogóle, ale jedną lub dwiema rzeczami lubię stworzyć sobie ciepły, przyjaxny klimat. jednak przeważa styl nowoczesny, bo jednak dominuje minimalizm dzięki za link, na tym blogu jeszcze nie byłam nie myślałas nigdy , zeby rozglądnąc się za domkiem juz wybudowanym/

Gość marianna pe ***
nie mam teoretycznie już działkę , media, asfalt, szukałam,ale nic ciekawego nie znalazłam a dom stary do remontu odpada!

ten pierwszy piękny, ta woda i pomysł z lustrem wspaniały. taka tafla lustra kosztuje naprawdę niewiele a efekt wspaniały

Może wspomnę o cenach domów. Nic nie spadają, maisto 230 tys. ceny kosmiczne. Średnio 540 tys.135 m2. Zarobki tu ok 1200. No ludzie...nawet stare PRL-owskie kloce są za 350 tys. z meblościankami do gruntownego remontu. Mieszkania w nowych blokach średnio 4500 tys.:( ech, Polandia!

Gość marianna pe ***
nie ma to jak dom z ogródkiem

Też mam takie zdanie, dlatego szukam i planuję:)

Gość no jasne,.,
i singielki stać na takie chałupy? To chyba tyłkiem zarabiacie na te domy?

ty nam nie dajesz, więc się nie martw!:P:D

hej takie duże przeszklenia wyglądają bosko, ale trzeba wziac pod uwagę aspekt finansowy, bo oprócz kosztu domu który tzreba wybudować, tzreba zainwestować w dużo okien,które są drogie - zwłąszcza drewniane no i co najważniejsze do takich wielkich okien tzreba zamówić nietypowe, wielkie rolety zewnętrzne...nawet nie chcę myśleć jakie to koszty chociaż z drugiej strony w życiu buduje się dom dla siebie raczej raz i warto zainwestować w to, co najlepsze i to, co się najbardziej podoba.

Gość marianna pe ***
o witaj 🌼 ja się nudzę, u mnie lało! pogoda nieciekawa oglądam ogrody, domy mnie za plastik narożne 3 kwatery wyliczył do 3 tys. a za np. narożne zapłaciłam ponad 4 tys. ja nie będę robić drewnianych, bo w obecnym domu wymieniliśmy okna drewniane 15 letnie ,malowane na bezbarwny- na plastiki były dobre..i żal...jednak za duże straty ciepła... podobno okna wymienia się co 20 lat płytki co 10 lat a kobietę co 5 lat dlatego jestem singielka!!

Gość marianna pe ***
a za np. narożne zapłaciłam ponad 4 tys. ... nietypowe miało być, duże okno trójkątne

marianna hahaha dobre a faceta wymienia się co ile hihihi czyli lepiej od razu inwestowac w plastiki

za jedno okno 4 tys/