Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spełnięswojemarzenia

DOM dla singielki

Polecane posty

Gość Holyroodhouse
Mnie tez sie marzy wlasny dom, ale poki co nie zapowiada sie by udalo sie to pragnienie zrealizowac. Pochwalcie sie dziewczyny jak Wam idzie, moze podniesie to na duchu nas wszystkich marzacych. :)

Witajcie po 2 latach... dziś wpadłam na topik przez przypadek... a moze to nie przypadek/ zaczynam odgrzewać swoje marzenia. marianna szalenie jestem ciekawa co u Ciebie/ wybudowałas swój domek/ byłby cud jakbys odpisała, ale czasem cuda się zdarzają

Gość gość
autorko: też jestem singielką. podziwam Twoje marzenia i mam nadzieję, że Ci się uda. Czasem niektórzy kapitulują przed takimi pomysłami tylko dlatego, ze są singlami. Nie słuchaj ludzi i rob co chcesz. Ja domu nie kupię, bo nie dam rady od strony praktycznej, nie upilnuję, nie odśnieże, nie napalę, będe bała się o ogród, za dużo obowiązku,a ja nawet w małym mieszkanku nie wyrabiam, bo jestem nie zorganizowana i nie lubię porządków. Faceta pewnie z tego powodu tez nie będe miała, bo oni cenią babki obrotne w domu, ja taka nie jestem i chyba nie chcę taka być. Ale skoro wiesz, ze dasz radę, to postaw ten dom, będzie cudownie, jesli ktoś tak będzie żył;-)

Gość gość
witaj, dziękuję wszystkiego dobrego ja podnoszą, bo dziś marianna jakimś cudem trafi na forum

witajcie po kolejnym roku... marzenia moje coraz bliżej spełnienia... jutro podpisuję akt notarialny zakupu działki, za 3 miesiące wchodzi ekipa. dom ma stać za kolejnych 8 miesięcy. dziewcyzny jesteście///

Gość gość
up