Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dlaczego bruneci są obojetni na wdzięki

Polecane posty

a mnie dzisiaj podrywał klient brunet w pracy, cudne oczy, lekko odznaczajacy sie zarost na twarzy, boski uśmiech, piekne zęby ale cóż jestem ....mężatką i zostały tylko wzajemne życzenia "miłego dnia" ..ale miał oczy...jak gwiazdy. I też jestem fikuśna :classic_cool:

Gość offerma
czyli misia lubi czuć języczek na swojej szparce;)

Gość Niomuś
T>PWXO'

A mnie brunetka :) Sliczna dziewczyna o pieknych ciemnych oczach towar ukladala w lidlu. Podeszlem i zaptalem gdzie sa makarony na spagetti ( oczywiscie dobrze widzialem gdzie leza te pieprzone nitki ) Zaprowadzila mnie i zaczela mi wyliczac jakie sa makarony. Zauwazylem ze lekko sie skrepowala ale potem ten sliczny usmiech, ja z rownie slicznym usmiechem spojrzalem na nia i puscilem jej oczko :) Lekko sie zasmiala i odeszla. I oto jak zwykle codzienne sytuacje staja sie magiczne. Uwielbiam takie, A wy ?

ja mialam takom w sklepie, chlopak sie do mnie usmiechnal i ja tez, ale to dlatego ze pewnegop razu nachalnie sie na niego paczylam

sam widizsz, podoba ci sie kobieta i NIC nei robisz :O puścisz oczko i nie zawrzesz nawet znajomości. Dlaczego?

Mam juz chinke, Dzis testowalem :) Jesli tylko zechce to zawsze moge wrocic do tego sklepu i ja poderwac. Zwlascza jak juz sie znamy z widzenia i zrobilem dobre wrazenie

ja mam często magiczne sytuacje z brunetami, też mi się podobają, szkoda, że nie jestem singlem...zostają mi tylko fantazje

Fiku a uśmiechasz się do brunetów ? ja sie usmiecham ale z racji wykonywanej pracy a oni (nie wszyscy) często myslą, ze ten uśmiech jest tylko dla niego i rozpoczynają akcję, i często są to miłe sytuacje ;) ale koniec końców muszę potem spławiać z żalem :(

Gość Niomuś
mikuuuś 🌻