Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tgmtad

Umowilam sie z facetem z internetu a jestem gruba

Polecane posty

Gość Heniu
To trzymaj kciuki, by to był facet typu "bears" ;) I trzeba było mieć takie dylematy zanim się umówiłaś. Teraz to już za późno. I nie bój się, faceci aż tak bardzo nie baczą na wygląd jakby mogło się wydawać. Gapią się oceniają i owszem, bo są wzrokowcami ale na żony wybierają raczej babki z którymi im dobrze się żyje a nie jakieś super laski. Jak facet jest normalny to zawsze dasz radę nadrobić kilka kilo więcej czymś innym a z nim pobiegasz trochę albo pochodzisz na basen i będzie okej :)

Gość z moich doświadczeń
ja kiedyś, mając wymiary 170 cm 65 kg umowiłam się z facetem poznanym w internecie, mimo że sam wazył 120 kg i tak zrobił uwagę co do mojej figury, tak jakbym to ja ważyła te 120 kg. W dodatku sam nie był zbytnio przystojny. w ogóle mi się wydaje że faceci z netu szukają samych modelek, nawet jeśli sami są przeciętni czy nawet brzydcy

Gość kafeteriankaanka123
Ja dwa lata temu wazylam 90 kilo przy 170 wzrostu (bylam chora: problemy hormonalne, później bulimia, depresja) i poznalam faceta w internecie. Tez dałam tylko zdjecie twarzy, odwlekalam spotkanie z pol roku, az w koncu tak mi zalezalo ze wolalam zostac ponizona i wysmiana, niz mialabym nie sprobowac. I co? :) Powiedzial, ze jestem głupiutka, ze skoro pisał ze mna tyle czasu i wyraznie mowil ze mu zalezy, nie widzac mnie wczesniej, to logiczne ze nie skresli mnie z powodu wagi, bo gdyby to bylo az tak istotne dla niego, to nie czekalby jak glupi na mnie tyle czasu. Teraz jestesmy zareczeni, a ja schudlam do 70. Od samego poczatku powtarzal mi, ze jestem najpiekniejsza kobieta na swiecie: i jak wazylam 90 i przy obecnej wadze. :) W sierpniu ślub. ;)

Gość kafeteriankaanka123
z moich doswiadczen: tez doszlam do takich wnioskow, im facet gorszy tym ma wieksze wymagania, ja trafilam na przystojnego, wysportowanego i pewnego siebie faceta i ani razu nie dal mi odczuc, ze cos jest ze mną nie tak, malo tego przy nim uwierzylam ze naprawde jestem piekna i sama stalam sie pewna siebie, a Ci zapuszczeni nieraz mi docinali w czasach kiedy było mnie duzo ;)

Gość offerma łódź
a za 5-10 lat rozwód :D

Gość Norwegia Norwegia
zawsze mnie zastanawialo dlaczego faceci sami wybieraja dziewczyny po wygladzie (czyli pomijaja charakter, inteligencje i dusze) a sami sa oburzeni jak dziwczyny zwracaja uwage na to co facet ma w portfelu-przeciez to to samo. a teksty w stylu jak przytyjesz 10 kg to bedzie rozwod? to co, znaczy ze jak on straci prace to kobieta bez mrugniecia powinna sie z nim rozwiesc, czyz to nie logiczne?