Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebilonowa

znalazlam robaki w bebilon pepti 2

Polecane posty

dodam też że jest to bebilon pepti 1 a data przydatności jest do 2015 roku. I niech nikt nie mówi o bakteriach czy tym podobnych bo obecności ROBALI niczym się nie da wytłumaczyć

mamadzidziusia25, Twoja wypowiedź bardzo nas zaniepokoiła. Naszą rolą jest ustalenie przyczyny zdarzenia, ale żeby móc rzetelnie zająć się sprawą potrzebujemy od Ciebie dodatkowych informacji, jak np. numer seryjny czy miejsce zakupu, dlatego bardzo prosimy, żebyś zachowała opakowanie produktu i skontaktowała się z nami telefonicznie - 801 16 5555 ( pn –pt: 08:00 - 18:00) lub mailowo: serwisnutricia.com.pl. Możesz też w mailu podać swój numer telefonu – oddzwonimy. Pragniemy zapewnić, że bezpieczeństwo naszych najmłodszych konsumentów i jakość naszych produktów mają dla nas priorytetowe znaczenie, dlatego bardzo nam zależy na wyjaśnieniu przyczyn opisanego przez Ciebie zdarzenia. Jako firma oferująca żywność dla niemowląt i dzieci jesteśmy zobowiązani dotrzymywać najwyższych standardów jakościowych dotyczących tych produktów i bardzo o to dbamy. Czekamy na wiadomość od Ciebie. Pozdrawiam, Doradca NUTRICIA ---------------------------------------------------------------------------------------- Jestem przedstawicielem firmy NUTRICIA Polska producenta żywności dla dzieci marek Bebiko, Bebilon i BoboVita. W przypadku pytań zapraszam do kontaktu.

Gość spajkus
ja znalazlem dzis kawalek gumy w mleku bebilon pepti 1 szok!!!!!

Spajkus, dziękujemy za kontakt z naszym Serwisem Konsumenckim. Sprawa jest w toku i mamy nadzieję, że zostanie wyjaśniona jak najszybciej. W razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości prosimy Cię o ponowny kontakt z Serwisem (801 16 5555; pn –pt: 08:00 - 18:00, serwisnutricia.com.pl). Możesz też w mailu podać swój numer telefonu – oddzwonimy. Pozdrawiam, Doradca NUTRICIA. ------------------------------------------------------------------------------------ Jestem przedstawicielem firmy NUTRICIA Polska - producenta żywności dla dzieci marek Bebiko, Bebilon i BoboVita. W przypadku pytań - zapraszam do kontaktu.

Gość spajkus
Dlaczego monitorujecie forum, jakby bylo jak piszecie że niby proces przebiega w sterylnych warunkach to nie bylo by takich jaj

Gość gość
Dobrze ci tak! Sama powinnaś wyzrec wszystkie te robale skotomnie chce ci się karmić piersią. Gowno dajecie dzieciom do jedzenia!!!

Gość gość
Dlatego ja podaje mleko produkowane w Niemczech kupione w Rossmannie.

Gość gość
Jak dobrze ze moje dziecko juz nie dostaje tego mleka... Masakra

Gość gość
21.10 Czy wy sie dobrze czujecie? To jest mleko dla dzieci ze skaza białkową NA RECEPTĘ! Wiec jak można obwiniać tych co karmią tym mlekiem. To tak jakby kupic lek z robakami. P.s. Jak sobie wyobrażasz karmienie piersią dziecka ze skaza bialkowa. A karmiaca to czym ma zyc? Salata i kiełkami?

Gość spajkus
do debila kilka postów wyżej pajacu czsem bywa że kobieta nie ma pokarmu i jest zmuszona karmić sztucznie no ale Ciebie karmili chyba z procy

Gość Samantha Bett
dlatego ja od zawsze kupowałam mleka pierwsze i nastepne od Holle - nigdy nic złego mnie ani mojemu dziecku sie nie przytrafiło. inne koleżaki narzekały na inne mleka których uzywały, a potem przeniosly sie tez na Holle i są zadowolone

Gość marlena1220
nic dzieciakowi nie będzie nie przesadzaj juz

Gość gość
straszne to