Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebilonowa

znalazlam robaki w bebilon pepti 2

Polecane posty

Szanowny Panie, każda opinia dotycząca jakości naszych produktów jest dla nas bardzo ważna. Bardzo zależy nam na wyjaśnieniu Pańskiego zgłoszenia. Pragnę zapewnić, że każda partia Bebilon pepti jest dokładnie sprawdzana i podlega wielostopniowym analizom, zanim trafi do sprzedaży. Bardzo prosimy o kontakt z Serwisem Konsumenckim, pod numerem telefonu 801 165 555 lub adresem e-mail serwis(at)nutricia.com.pl, gdyż zależy nam na wyjaśnieniu zdarzenia. Zalecamy też kontakt z lekarzem pediatrą prowadzącym dzieci, gdyż opisane przez Pana dolegliwości mogą być związane z alergią pokarmową - lekarz najlepiej oceni powody i pomoże w dobraniu odpowiedniego preparatu. Z poważaniem, Małgorzata Kołodrub Kierownik ds. Komunikacji NUTRICIA Polska

Gość peptusie
Szanowna Pani Małgorzato aka "Doradca_NUTRICIA" Wczoraj od znajomej otrzymałem Bebilon Pepti1 z datą produkcji z lutego tego roku. Maluchy jakby ręką odjął. Już po drugim karmieniu spały spokojnie trzy godziny, wreszcie były normalne regularne żółte kupki bez użycia czopków. Cała noc wreszcie przespana. Maluchy spokojne, żadnych wzdęć, zwijania się z bólu, g***townego płaczu (raczej wrzasku). Kompletnie spokojnie, wręcz książkowo jak w momencie zanim zaczęły dostawać partię kwietniową. Boję się co będzie jak mi się skończy jedna jedyna puszka partii z lutego. Braki produkcyjne tłumaczycie problemami z dostępnością enzymu, a wg. mnie partia jest skażona, została wycofana i dlatego na chwilę obecną mleka nie ma bo musicie dojść źródła skażenia. I to nie jest wymysł. Wystarczy obserwować własne dzieci które są tego idealnym dowodem. Mam 8 puszek Bebilonu Pepti 1 z partii kwietniowej, powiedzcie mi skąd się to wzięło w ogóle w aptekach skoro macie wstrzymanie produkcji bądź jej ograniczenie? Coś tu śmierdzi i na pewno nie kupka moich pociech! Żądam zwrotu kosztów, (mogę wam nawet odesłać wszystkie puszki trefnej partii), albo wymiany na mleko innej partii, po której moje dzieci i ja będą miały zagwarantowane zdrowie i spokojny sen! Jedna puszka "zdrowego" mleka zniknie w dwa dni, i co potem? Jak mam funkcjonować i zarabiać na ich utrzymanie skoro przez wasze błędy nie jestem w stanie nad dziećmi zapanować??!! Dwójka bliźniąt z alergią to nie przelewki, dzieci z problemami przez zanieczyszczone mleko razy dwa to już horror, którego nawet dwoje rodziców nie jest w stanie opanować. Mój e-mail: mario.itcom81@gmail.com

Gość gość
w życiu nie podałbym dzieciom mleka, którego partia była skażona.

Gość gość
w życiu nie podałbym dzieciom mleka, którego partia była skażona.

Drodzy Rodzice, raz jeszcze zapewniam, że trudności z zakupem preparatów wynikają wyłącznie z wcześniejszych ograniczeń w dostępności jednego z surowców - trypsyny, czyli enzymu wykorzystywanego w produkcji mlek tego typu. Produkcja odbywa się regularnie, w maksymalnym możliwym zakresie. Produkt jest w ciągłej sprzedaży, wszystkie partie, które trafiły na rynek, były szczegółowo przebadane i spełniały restrykcyjne wymogi jakości. Wszystkie szczegółowe informacje na ten temat można uzyskać w Serwisie Konsumenckim NUTRICIA Polska. Pragnę przypomnieć, że interesują nas wszelkie informacje dotyczące opisywanych przez Was produktów, które wzbudzają jakiekolwiek wątpliwości. Jesteśmy gotowi w trybie natychmiastowym przeanalizować każde opakowanie preparatu i przekazać Wam szczegółowe informacje dotyczące przebiegu i efektów badań. Zachęcam do kontaktu z Serwisem Konsumenckim NUTRICIA Polska (pod nr 801 16 55 55 lub adresem mailowym serwis(at)nutricia.com.pl) – po uzyskaniu Państwa danych kontaktowych odbierzemy wskazaną próbkę produktu, którą niezwłocznie przekażemy do analiz. Peptusie, dziękuję za wszystkie przekazane informacje. Serwis Konsumentki NUTRICIA skontaktuje się z Panem drogą mailową. Pozdrawiam, Małgorzata Kołodrub Kierownik ds. Komunikacji NUTRICIA Polska

Gość gość
apeluje by zglaszac wszystko do inspektora farmaceutycznego, tylko on w stanie jest zrobic porzadek z nutricia. My szarzy ludzie sami nic nie zrobimy. Tv, sanepid, nic nie robia w tej sprawie. Zglaszajcie wszystko to inspektora farmaceutycznego

Gość mamusia swojego synusia
Nie straszcie mnie partią z kwietnia bo zaczęłam właśnie nową puszkę :(mam nadzieję, że nie będzie problemów z kupką :(

Gość gość
napisz czy miał srake czy nie

Pewnie dowiem się jutro

Kupa była normalna ;)

Gość gość
bebilonowa napisz jak idzie śledztwo! !

Gość operational manager
do pani z nutrici jakoś inne firmy czy w Polsce czy za granicą nie mają problemów z tym składnikiem. uważam ze ŻADNA SZANUJACA SIEBIE I SWOICH KONSUMENTÓW FIRMA nie pozwoli aby taka sytuacja miala miejsce. glupim nie trzeba byc zeby dostrzec jakie to niesie za sobą konsekwencje dla samej firmy. otoz wasza firma otrzymuje negatywne opinie, droga pani od marketingu-powinna pani się orientowac ze zle rekomendacje niosa się szybciej niz te dobre. brak skladnika a co za czym idzie brak dostępu w sklepach pokazuje jak głęboko w d***e macie ludzi którzy kilka razy w tygodniu kupują wasze gowniane produkty liczac ze daja dziecku cos co jest zaraz tak dobre jak samo mleko matki. baaa jak głęboko macie siebie w d***e narazajac wlasna firme na taką sytuację. czy wy zatrudniacie idiotow? czy wy macie swoich konsumentów za idiotow? może warto się trochę doszkolic w marketingu I przestac sypac tymi formulkami z d**y wzietymi które niosą odwrotny skutek niz powinny. radze zacząć traktować ludzi z szacunkiem bo niedługo już nic wam nie pomoże. z poważaniem

witam Mam prosbe prosze o przeslanie mi na poczte zdj tego mleka pepti z robakami;/.Nie moglam tych odczytac. Monika90@op.pl

Gość oksana11
masakra z tym mlekiem!!!!!moje dziecko pije te mleczko praktycznie od samego początku.jakeś 7 miesięcy,nie wiem czy wy również mamy macie problem nadal z wysypką na twarzy?

Gość gość
mleczko ;)

Gość oksana11
mleczko :) a w czym problem?

Gość a co tam czepiacie się
krowie mleko z całą tablicą mendelejewa to nie mleczko. Pewnie mamusia nie mogła karmić swojego bobo,cycusiem ze względu na alergię i musi podawać mleczko modyfikowane buteleczką ;)

Gość oksana to ta od gryść
mnie też działa na nerwy infantylizm. Na swoim temacie napisała że dziecko chce jeść kawałki ale ona się boi. Może nic sama gryzie dziecku,skoro się boi? Kiedyś tak robiono...

Gość oksana to ta od gryść
przepraszam g r y s i e :p

Gość oksana11
odwal sie człowieku!!!!!a ty mi tez działasz na nerwch,piszesz same bzdury wydaje mi sie ze masz problem w życiu.Brak miłości w życiu.Popatrz na swoje komentarze co ty wypisujesz.brak słów.

Gość gościówka ;)
...i co z tymi robakami???

Gość gość
Może to przypadek i ale mojemu małemu zaczęłam podawać bebilon pepti 1 z partii kwietniowej i skończyło się wrzaskami nie z tej ziemi...:/ i zmieniliśmy na nutramigen.

Gość bebilonowa
witam, mleko nadal jest w badaniach. Jak tylko czegos sie dowiem to napisze. Dostalam odpowiedz z nutricii, ze wszystkie probki jakie im dostarczylam byly czyste... Czekam na te wyniki z moich prywatnych dochodzen :) synek juz nie pije pepti, tylko nutramigen.... W aptekach u nas z reszta i tak pepti brak(zach.pom)

Gość bebilonowa
witam, mleko nadal jest w badaniach. Jak tylko czegos sie dowiem to napisze. Dostalam odpowiedz z nutricii, ze wszystkie probki jakie im dostarczylam byly czyste... Czekam na te wyniki z moich prywatnych dochodzen :) synek juz nie pije pepti, tylko nutramigen.... W aptekach u nas z reszta i tak pepti brak(zach.pom)

Gość gość
Ja wczoraj też znalazłam robala w puszczce. Zatkał smoczek. Biedna moja córka. Puszkę chyba też oddam do sanepidu. Najgorsze jest to, że mleka nigdzie nie ma, a tu jeszcze puszka, którą udało się gdzieś zdobyć jet na straty.

Gość gość
ja mam 5 puszek nutramigenu 2 mogę oddać jest ważne do 2015. Jestem z częstochowy

Gość gość
mam 2 zbędne puszki bebilon pepti 1, Białystok