Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miretta98

Tarot dla was kochani

Polecane posty

Gość 95783527544558578689
ok dzięki. jak mogę jeszcze to czy powinnam nadal zajmować się muzyką i liczyć na zawód z tym związany, czy odpuścić bo nic z tego nie będzie?

Gość vikkii.
Wiktoria 23 01 66 , Piotr 15 05 63 Czy moj maz jest uczciwy wobec mnie ?

Gość fhfghfghfghhhhhhhhhhhhhhhhh
jaja sobie robisz, że tak przeklinasz kobieto? :o

Gość 7678natka
Zdradzi? Moj maz znajdzie inna?Przestraszylas mnie teraz.

Wiktoria - Księżyc, gwiazda i diabeł, hmm, nonono nieciekawie... Ale nie tak źle jak wygląda, w którejś z życiowych sfer jest nieuczciwy, ale nie jest to nic poważniejszego widzę, wskazuje na to gwiazda, więc nie masz się o co martwić Zosiu - Umiarkowanie, moc i wieża... Karty mówią, że raczej kokosów z tego nie będzie, ale powinnaś traktować to jako hobby i dalej je rozwijać, pokazywać ludziom, lecz nie trkatować zbyt poważnie

Natka - nie powiedziałam że zdradzi, powiedziałam przecież że to nic poważnego, nie zagraża to waszemu pożyciu, ale sama nie wiem o co chodzi, to jakaś błahostka

Przepraszam, myślałam że pytała mnie Wiktoria, zmęczona jestem już... Natko - nie mąż, lecz któreś z twoich przyjaciół

Gość 7678natka
wielkie dzienki.naprawde mi ulzylo.Jezeli moje zycie wreszcie ruszy z martwego punktu,to bede szczesliwa.Dobrej nocy

Gość hapagapa
witaj wróżko czy mogłabyś mi powiedzeć kiedy trafie na tego włsciwego? sylwia 09.06.1996

Nie ma za co Natko, po to tu jestem, by wam pomóc :) Tym postem kończę dzisiejszą sesję, do jutra wieczór kochani :) DOBRANOC

Gość vikkii.
Dziekuje bardzo za wrozbe . Czy moj maz nadal mysli o bylej dziewczynie ?

Sylwia, jeszcze ty i kończę:) Świat, Eremita i kochankowie - karty mówią, że czujesz wokół siebie obcych ludzi, ciekawe... Kochankowie, masz dziś szczęście moja droga :) w najbliższych tygodniach poznasz kogoś... lecz dopiero po czasie będziecie razem, więcej nie potrafię stwierdzić, jestem zmęczona, dobranoc :)

Gość Nattt4555
Witaj ! ; ) Natalia 11.03.1995 Ogólnie co mnie czeka w najbliższych miesiącach ?

Gość Nattt4555
Ahh ; ( nie zdążyłam... to do następnego razu ; )

Gość geloiza
podałabyś maila, wolałabym zapytać annimowo? ;]

Gość mmmimmmika1223
Kochana wróżko dziś mam urodziny :) Mam nadzieje ze z tej okazji powrozysz mi na te trzy moje pytania: 05.05.1993 Monika Czy zdam mature? Czy dać mu jeszcze szanse,jesli tak to czy poprawi się? Czy on mnie zdradził?

Gość mmmimmmika1223
a data partnera to Wojciech 05,12,1990

Natalia - to kosztuje zbyt dużo energii, proszę podaj konkretne pytanie,, geloiza - nie mam takowego, gdyż wróżę tylko tutaj, nie chcę czerpać z tego korzyści jak Joooanna mimika - kochanie, najlepszego Ci życzę! Jednak bez twojej daty urodzin nic nie zdziałam :(

Gość saas1987
Dorota 11.09.87 co z miłości? jest szansa? kiedy?:(

mimika - wybacz, nie zauważyłam twojej daty która jednak podałaś:) a więc kart... cesarz, moc i eremita... hmm. Matura. Znaki mówią, że zajdzie jakieś nieporozumenie, jednak maturę zdasz na pewno kochana ;) Co do Niego... Wisielec, umiarkowanie i diabeł... On zasługuje na jescze jedną szansę, zmieni się na lepsze, lecz potem pojawi się inna, nie pozwól mu na zbyteczne kontakty z Nią, bo to może Wam zagrażać Czy zdradził - śmierć, kochankowie i rydwan - zdradził, lecz nie w najgorszy mo żliwy sposób, nie uprawiali seksu. była tylko inna czynność, nie wiem, może pocałunek lub pieszczota, ale on potem tego żałował bardzo, kocha ciebie, daj mu szansę

Dorotko - my wróżki nie potrafimy przewidzieć przyszłości co do sekundy, tego nie umie nikt... Widzimy jednak przeszkody i sukcesy na drodze danego człowieka lub swojej :) A więc tak - słonce, świat i papieżyca - dość trudne ułożenie kart, ale damy radę :) więc tak - spotkasz swoją miłość nieoczekiwanie i znienacka, z początku będziesz niepewna i niedostępna, lecz w końcu spęłnią się twoje pragnienia... dalej nic nie potrafię powiedziećm zbyt wcześnie jescze na to :)

Gość vikki.
Wiktoria 23 01 66 Piotr 15 05 63 Serdecznie pozdrawiam i mam jeszcze jedno pytanie . Czy byla dziewczyna mojego meza definitywnie zakonczyyla kontaktowanie sie z nim i czy moj maz zaluje i wstydzi sie tego kontaktu , tak jak sam twierdzi ?

Gość h.e.l.p.
agnieszka ur.14.07.1979r. - czy mam szansę na prawdziwy, udany związek? jeśli tak, czy to będzie ktos, kogo znam?

Gość jadwiga dwiga dwige
wczorajsze pytanie 20,05,75 czy uda sie zmienic prace co z moim zdrowiem jakie nowosci

Gość Aneta198777
witaj!!! poznałam ostatnio faceta, myślałam, że mu sie spodobałam- podrywał mnie, jednak pozniej sie nie odzywał. czy coś z tego będzie? ja Aneta 01.07.87 on Marcin 14.08.82

Gość sssssssssssllllllllllllddddddd
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Wiktoria - kochanie niestety nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie bo dotyczy ono tego co jest i było... :( nie wiem, lecz może podaj pytanie które dotyczy jego przyszlości w tej kwestii? Agnieszko - głupiec, kochankowie i koło fortuny - szansę? hmm:) w przeciągu następnych miesięcy poznasz kogoś nowego, z początku będziesz pałała do niego niechęcią, ale on w końcu zdobędzie twoje serce, nie martw się jednak, będziesz szczęsliwa, dalej nie potrafię przewidzieć :)