Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miretta98

Tarot dla was kochani

Polecane posty

Gość marzycielka:)
jak przeoczyłaś??? to wróć się i przeczytaj:/

bozzenkaa > nie mam ochoty się biernie temu przyglądać, przecież to proste :)

Gość mojaczk sztuka
Ronn- idź być dziwny gdzie indziej 🖐️

Gość marzycielka:)
katarzyna 09-03-1987 jak finanse w tym roku :O

Gość mojaczk sztuka
Rufin, 03.07.1991 -jaką będzie miał pracę? Dobrze płatną?

Hehe, to ja jestem dziwny? W takim razie jak nazwać was wierzących w te bzdury? :) Mam nadzieję, że chociaż niektórzy przejrzą na oczy.

ty55u - na dłuższą metę nie widzę zbyt dobrze, jednak na początku będzie dosyć ciężko, potem powoli, powolutku będzie lepiej. Tyle mogę na razie powiedzieć

Gość to prawda z tymi demonami
Nikt tej kasy jeszcze nie wygrał, ciekawe dlaczego a dlatego, że demony działają w ukryciu i nie chcą być zdemaskowane. Jakby ludzie w nie uwierzyli to zaczęliby czytać Biblię i zwrócili sie do Boga. Nikogo już nie mogłyby okłamywać. Dobrze tu pisała ta osoba wcześniej.

Gość bozzenkaa
Ronn , a czy ja napisalam , ze wierze we wrozby ? Blogoslawieni , ktorzy nie widzieli a uwierzyli :) Ja chcialam tylko zaznaczyc , ze sa osoby , ktore potrzebuja ukierunkowania , dobrego slowa i mozliwe , ze szukaja go u wrozki i absolutnie nie mam zamiaru ich oceniac . Kazdy ma prawo do tolerancji i wlasnej decyzji .

Gość mojaczk sztuka
Ok Ronn, a teraz pora spać. Idź już.

Miretta98 > a może Ty zgłosisz się do fundacji Jamesa Randi? Milion dolarów czeka. Ale najpierw oczywiście musisz udowodnić, że faktycznie potrafisz "widzieć" przyszłość nieznanych Ci kompletnie ludzi. Spróbuj, co Ci szkodzi?

Katarzyna - coś słabo tu widzę, słabo, oj nie będzie kolorowo niestety

Gość ty55u
prosze jeszcze ja bardzo prosze

Gość Ona crazy19
Wolę wróżkę KLARISE przynajmniej odpowiada szczegółowo na pytania!!!

Gość wiennnnnn
adam 19/08/85 Przez moj wyjazd moje malzenstwo rozpada sie. Czy jeszcze nam ulozy sie? Czy lepiej juz tego nie ciagnac?

Gość mojaczk sztuka
Lepszej wróżki niż ta nie spotkałam.

Ronn - aby wróżba działała, człowiek musi w nią uwierzyć. UWIERZYĆ, a nie WIEDZIEĆ że się spełni, to na tym polega i to nie jest żadne oszustwo. Wyciagam z tych ludzi pieniądze lub w jakiś inny sposób wykorzystuję? Nie. Więc nie gadaj głupot i daj żyć innym.

"Ja chcialam tylko zaznaczyc , ze sa osoby , ktore potrzebuja ukierunkowania , dobrego slowa i mozliwe , ze szukaja go u wrozki i absolutnie nie mam zamiaru ich oceniac . Kazdy ma prawo do tolerancji i wlasnej decyzji ." xxx I właśnie dlatego wszelkiej maści wróżki i szamani trzepią duże pieniądze. Właśnie niestety na ludziach, którzy mają problemy osobiste i kłopoty w życiu. Tutaj myślę, że bardziej pomógłby psycholog, albo przyjaciel. Ale na pewno nie obca osoba, która o was nic a nic nie wie. Jeśli zachorujesz, to też pójdziesz z poradą do wróżki, czy raczej do lekarza?

"Wróżka" Klarisa was okłamuje, nie da się przeciez przewidzieć przyszłości tak dokładnie jak ona to opisuje. Ja opieram się na falach i bodźcach, które do mnie docierają. Nie na obrazie w kryształowej kuli jak z filmu, tak jak robi to ona.

Gość mojaczk sztuka
Rufin, 03.07.1991 - kiedy i jaką będzie miał pracę? Dobrze płatną?

Miretta98 > no ale posiadasz te nadnaturalne zdolności, czy nie posiadasz? Jeśli przepowiadasz przyszłość, to pewnie posiadasz. Dlaczego w takim razie nie zgłosisz się do wspomnianej przeze mnie fundacji?

Gość mojaczk sztuka
Moja Wróżko, proszę... Rufin, 03.07.1991 -jaką będzie miał pracę? Dobrze płatną?

adam - musisz najpierw zadać sobie to pytanie - czy ją kochasz? jednak jeśli do niej nie wrócisz i nie zadbasz o to co zepsuliście, nic z tego nie bedzie

Gość no i co ?
juz po wrozbach

mojaczk sztuka - odpowiem ci jutro bo dzisiaj już jestem zmęczona tymi wróżbami, niestety to wymaga energii. ronn - tak, zdolności mam i to nie pierwsza w rodzinie. Wróżby babki zawsze się sprawdzały. Nie szukam rozgłosu i zarobku, mam dobrą pracę, a wróżbiarstwo traktuję jako sposób pomocy ludziom

Gość mojaczk sztuka
Rufin, 03.07.1991 - kiedy i jaką będzie miał pracę? Dobrze płatną?

Gość mojaczk sztuka
Dobrze, będę czekać.

zostane jednak do północy, a jutro od godziny 22.30 znów możecie zadawać pytania :)

Gość dziewczyna elf
wróżko czy dostanę się na upragnione studia? Co o tym myślisz? Patrycja 14.01.94

mojaczk sztuka - skoro zostanę jeszcze te kilka minut to odpowiem ci. Rufin to wyjątkowe, pełne mocy imię. Karty mówią, ze czeka go odpowiedzialna i dobrze płatna, lecz ciężka i wymagająca wytrwałości praca