Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maamaaniejadkaa

moje 8 miesieczne dziecko mało je....

Polecane posty

Gość maamaaniejadkaa

W ciągu doby zjada: ok 250 ml mleka jogurt nestle 100 gramów (bardzo lubi ) kisielek mojej roboty (mysle ze ok 100 - 130 ml) kiedys jadła zupki b ładnie, teraz nie lubi - zjada moze ok 30-40 ml kaszka - na dzień w sumie ok 100 ml Dodam, ze wazy 6800. Juz nie wiem co robic:( próbowałam wszystkiego. Najchetniej jadłaby sam jogurt, ale przeciez nie moge jej karmic tylko jogurtami... :(. Dodam, ze oprocz mleka nic nie pije - nie chce herbatki, soczków, wody (najwyzej kilka lyzeczek)... Czy któres dziecko tez tak mało jadło , a mimo to wyroslo na zdrowe? dodam, ze moja córcia jest bardzo ruchliwa.

autorko to ci sie jeszcze sto razy zmieni moja jak byla malutka to wciagala mleko tak ze az w szoku lekarka byla ze tak szybko przybiera jak jej zaczelam wprowadzac zupki i owoce to jadla po pare lyzeczek i mleka zaczela jesc o wieeeele mniej w okresie o ktorym piszesz to jadla mniej od twojej coreczki potem kolo roku znowu slicznie jadla teraz ma ponad poltora roku i je tak ze az mam bolesci- pare lyzek zupy, pare lykow mleka na noc, ze dwa kesy banana itd przyjmuje to na miekko, raz zje lepiej raz gorzej ale nie wyglada na niedozywiona :P jesli ci dziecko przybiera cokolwiek to sie nie zamartwiaj

Gość maamaaniejadkaa
przybiera ok 300 gramów na miesiac....

Gość maamaaniejadkaa
up

Gość szatyyyyyyynka27
A wypróbuj jakis nowości.A np.lubi chlebek czy bułki?Troche malo wazy to fakt.A kaszki na gesto tez nie lubi np.z jabłkiem czy bananem?

Gość mamaaniejadka
zupki i obiadki probowalam juz i kupowane i robione i przetarte mocno i slabiej. Kiedys jadla chetnie a od kilku dni nie je zupek, mieska itp. Owoce jeszcze jakos je (w miare). Juz mi brakuje pomyslow:( Cale dnie tylko latam z jedzeniem i podgrzewam, przecieram, studze, wymyslam cos innego i tak kolko. Juz mam dosyc, gdyby normalnie jadla mialabym 10 razy mniej roboty. Czasami to tylko mam ochote usiasc i plakac, bo to nie, to nie, tamto tez nie :(

Gość szatyyyyyyynka27
A moze straciła apetyt bo ida zęby?

Gość mamanieejadka
zeby wlasnie wyszly kilka dni temu..., ale ona praktycznie caly czas malo jadla...

Gość mamaaniejaadka
up

skoro tylko od kilku dni to poczekaj probuj dawac nowosci dalej typu inne deserki, zupki, moze sok zageszczony z biszkoptem czy cos