Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

evlenka

Jakie okna pvc polecacie?

Polecane posty

Go艣膰 rennn

Ja sobie chwal臋 mark臋 Safedoor je艣li chodzi o Krak贸w. Kupowa艂em u nich okna, drzwi i ostatnio te偶 bram臋 gara偶ow膮 Wi艣niowski (z monta偶em). Monta偶 zrobiony bardzo fachowo, maj膮 autoryzowanych instalator贸w, czyli chodzi o to, 偶e byli szkoleni przez sam膮 mark臋 co do montazu wi臋c wiedz膮 jak to poprawnie i precyzyjnie zrobi膰 偶eby brama pracowa艂a bez prowokowania jaki艣 usterek.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lorna

My zar贸wno okna jak i drzwi kupowali艣my w SCMB w Szczecinie i wszystko jest solidne, jeste艣my z nich zadowoleni. Okna s膮 porz膮dnie wykonane, estetyczne, no i rachunki za ogrzewanie mamy mniejsze bo ich szczelno艣膰 jest o wiele lepsza od poprzednich okien.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klient

Polecam okna pvc Hensfort聽https://www.hensfort.com/pl/okna/okna-pvc. Marka nie jest jeszcze jako艣 bardzo znana, wi臋c ceny maj膮 naprawd臋 dobre, a je艣li chodzi o jako艣膰 to te偶 jest na najwy偶szym poziomie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Micha艂 T

Moim zdaniem obecnie jedn膮 z lepszych ofert je偶eli chodzi o kompleksow膮 obs艂ug臋 wymiany okien oferuje Bendoors Stolarka - zreszt膮 sami mo偶ecie zobaczy膰 i oceni膰 na https://stolarka-wwa.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wojciech

Ja zdecydowa艂em si臋 na wyb贸r https://stolarka-wwa.pl/oferta/okna/ i jestem bardzo zadowolony. Wreszcie mam cisz臋 w nocy, a do tej pory ha艂as z ulicy by艂 przekle艅stwem tego mieszkania

Udost臋pnij ten post

Ja od roku posiadam okna Aluplast. Zapewniaj膮 bardzo dobr膮 izolacj臋 ciepln膮 i akustyczn膮. Dodatkowo maj膮 nowoczesny wygl膮d i bardzo dobre wykonanie. Okna zam贸wi艂am w atrakcyjnej cenie z www.doormir.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iigg

My mamy okna pcv ze szczeci艅skiej firmy kupokna.eu Maj膮 w ofercie drzwi i okna, jedno i drugie id nich mamy i dobrze nam s艂u偶膮. Dobre parametry cieplne, trwa艂o艣膰 i fajna estetyka - dlatego je wybrali艣my.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mese

Z Poznania z kolei dobra firma od okiem to Variant聽www.variant-okna.pl Sprawd藕cie sobie ich, maj膮 dobry wyb贸r i przyjazne ceny a ich okna s膮 nie tylko聽 wysokiej jako艣ci, o dobrych parametrach termoizolacyjnych ale 聽sa te偶聽estetycznie wykonane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kacperraanty

Je偶eli nie zdecydowa艂e艣 si臋 jeszcze na 偶adnego konkretnego producenta, to mo偶e zerknij na firm臋 Drutex? Do艣wiadczenia im nie brakuje, tak samo zreszt膮 jak zadowolonych klient贸w. W razie problem贸w przynajmniej masz pewno艣膰, 偶e firma nie zawinie interesu i nie zostaniesz z tym wszystkim sam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 god

呕adnej nieszczelno艣ci nie mam w oknach od producenta OknoPlus, a sprawdza艂em sporo rozwi膮za艅 pod wzgl臋dem technicznym. Po prostu sporo czasu zlecia艂o mi na studiowaniu dokumentacji od r贸偶nych producent贸w. A dlaczego OknoPlus? Bo mi w salonie doradzili tak, 偶e jeszcze troch臋 zaoszcz臋dzi艂em. Ten salon, w kt贸rym by艂em przy Gruchla 10 w Myszkowie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Fajnie u mnie wypadaj膮 okna z niskim progiem. Mo偶esz dobra膰 w Okno Prim. We Wroc艂awiu mo偶liwe, 偶e najlepszy salon ze stolark膮. Z niskim progiem znacznie lepiej si臋 otwieraj膮, nie ma te偶 zagro偶enia, 偶e przy przeci膮gu co艣 si臋 z nimi wstanie. Mo偶na te偶 konfigurowa膰 z wklejonym pakietem szybowym, co podnosi wytrzyma艂o艣膰. Pani Gosia tam ogarnia temat stolarki bardzo dobrze, mo偶e nawet lepiej ni偶 niejeden cz艂owiek z bran偶y wyko艅czeniowej, dlatego polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adam

Zainteresuj si臋 rozwi膮zaniami Oknoplusa, bo pod k膮tem przenikania ciep艂a najlepszy bran偶owy producent. Widzia艂em ich stolark臋 w jednym z komercyjnych projekt贸w i do w艂asnego domu skopiowa艂em, bo mega wska藕niki. Ich salon we Wroc艂awiu to Okno Prim, wi臋c mo偶esz pogada膰 z pani膮 Gosi膮 lub Iz膮. Rzadko si臋 spotyka tak ogarni臋te konsultantki od stolarki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Jak kto艣 planuje kupi膰 okna PCV to polecam zwr贸ci膰 uwag臋 na ofert臋 vitopolska.com/ - bardzo dobrze przygotowana firma z du偶ym do艣wiadczeniem od dawna wykonuje takie okna wi臋c mo偶na oczekiwa膰, 偶e zrobi膮 okna, kt贸re w pe艂ni odpowiada膰 b臋d膮 oczekiwaniom.

Udost臋pnij ten post