Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chipsidipsi

boje sie tego czlowieka, czy wydaje sie to dla was normalne?

Polecane posty

Gość łojojojoj
kamerki zazwyczaj sa w laptopach, jesli autorka posiada takowy to nie trzeba cudaczyc tylko zostawic nagrywanie na komputerku.

Gość hmm ciekawe i dziwne
Może to on Ci zamontował kamerę i widzi,co robisz.

Gość naprawdę mam wrażenie
że to prowo

Gość bella bellissima
Autorko, w to ze sie facet sie tarza w twoim lozku to jeszcze uwierze, ale ze sie myje u ciebie do tego twoja gabka to juz nie za bardzo. Chyba ponosi cie fantazja, sory.

Gość CZASEM BOJE SIE..
Ten gosciu to moze typ ocieractwa ma, ze dotyka twoich rzeczy ktore dotykaja ciebie, ktore sa blisko ciebie.

Gość loll
teraz to nie wiem czy ten post o tych wlosach lonowych to nie podszyw :-// ? A propo kamerki w laptopie - przeciez laptop sam sie wylaczy po jakims czasie . Ja tak mam,jak wlaczony , ale nic na nim nie robie to sie sam wylacza po jakims czasie. Czy da sie wlaczyc kamerke na laptopie , tak zeby pracowala caly czas , a laptop sie nie swiecil , tzn. ekran ? A po drugie to jak laptop bedzie wlaczony to ten gosciu przeciez moze zaczac grzebacnp. w jej zdjeciach itp.

Gość EverybodyNeedsSomebody
po tym poscie o gabce tez juz nie wierze w ta historie...to prowokacja jak nic

Gość jekduefvsks
Wierzcie mi, że takie rzeczy się zdarzają ;/ A Włosi to rzeczywiście napaleńcy straszni. Nie jestem jakąś szczególną pięknością, ale kiedyś pracując tam rok byłam blondynką, włoszki jak wiadomo są ciemne, a nawet jak pofarbowane na blond, to karnacja ciemna i oczy ciemne im zostają. Od razu widać, że to nie natura. No i słuchajcie miałam tak takie powodzenie, że masakra :( Robiło mi się aż nieswojo, bo byłam chamsko podrywana przez różnych typów, wiadomo, że mężczyźni na poziomie nie okazują jawnie w taki sposób swojego zainteresowania, to możecie sobie wyobrazić, że to niczym przyjemnym nie było :( Inna historia, miałam okazję sypiać z jednym Włochem 2 lata temu i ten facet był naprawdę baaaardzo temperamentny, o wiele bardziej od klasycznego polaka, a z niejednego pieca chleb jadłam ;)

Gość autorko odezwij sie .
zmienilas zamki ? A ten post z gabka i wlosami lonowymi to ty czy podszyw?

Gość jkjdkajdkjdkk
na niepożądanych gości zakłada sie pułapki ,czyli pod wycieraczkę jakieś chrupki , że jak ktoś stanie to zgniecie a między drzwi karteczkę papieru najlepiej w jednym zaznaczonym miejscu i w kolorze żeby nie zauważyć nikt nie oglądał kryminałów?

Gość babsje
o kurcze autorko odezwij się, a w której częci Włoch jesteś? ja też tam pracuję i niedaleko morza, może niedaleko ciebie ? a faktycznie czasem jak ogladam wiadomości to non stop się mordują i straszni napaleńcy i zazdrośnicy z tych włochów, potrafią zabić kobietę bo go zdradzila czy nie chciała go

Gość halooooo
autorko jestes ? Odezwij sie

albo faktycznie to bylo prowo i autorka zobaczyla, ze jej nie wyszlo, albo cos gorszego. ostatecznie moze zmienia to mieszkanie i nie ma czasu? :D jesli to czytasz to daj nam znac jak sytuacja wyglada:)

Gość Mikolajjj24
Miałem kiedyś podobną sytuację, jak Autorka - tyle że ze starą babą :(. Jako student wynajmowałem pokój u takiej starszej Pani Ali:). Babka miała około 60 lat, ale wydawała się bardzo "nowoczesna" i "otwarta" jak na swoje lata. Początkowo była dla mnie bardzo bardzo miła - czestowała mnie obiadem, nie miała pretensji że przychodzą do mnie koloedzy z Uczelni, itp. Zawsze miałem wrażenie, że ona mnie adoruje. Czesto niby to mimochodem dotknęła mojego ramienia, głowy albo dłoni. Rano robiła mi śniadanie w aksamitnej seksownej koszulce FUJ. Chodziła tak z papierosem i tej koszuli nocnej - wygladało to nadzwyczaj dziwnie. Raz pamiętam wróciłem późno z baletów i ona czekała na mnie w salonie - byłem ostro nawiany. Zaproponowała alkohol - ja się zgodziłem...no i się zaczęło. Stara baba mnie ewidentnie podrywała - cały czas mi sadziła jaki jaestem przystojny, ładny chzłopaczek, dotykała mnie niby niewinnie - podczas rozmowy. Momentalnie otrzeźwiałem i poszedłem do swojego pokoju. Następnego dnia - miała jakiegoś focha czy pretensje, o byle co się czepiała.

Gość Mikolajjj24
I tutaj zaczyna się koszmar: kilka dni po tym zdarzeniu - pamiętam to jak przez mgłe. Spałem u siebie w pokoju i nagle drzwi się otwierają..wchodzi bardzo powoli i po cichu ta stara baba i klęka przed moim łóżkiem (byłem w połowie we śnie i nie bardzo orientowałem się co się dzieje). Pochyliła się nad moją głową i zaczęła mnie lizać po uchu!!!! Od razu zerwałem się na równe nogi! I tak zakończyła się moja "współpraca" z tą zboczoną panią, bo po 15 minutach już spakowany jechałem spać do dziewczyny. BLee dodam jeszcze: że wielokrotnie miałem wrażenie mieszkajac u tej baby, że ona wchodzi do mnie do pokoju w nocy i mnie obserwuje. Ponadto raz jak wróciłem z Uczelni - moja pościel śmierdziała jej perfumami! Jak to możliwe?? Mam uraz do końca życia. Jest to bardzo przykra sprawa i nikomu tego nie życzę :(

Gość Mikolajjj24
I tutaj zaczyna się koszmar: kilka dni po tym zdarzeniu - pamiętam to jak przez mgłe. Spałem u siebie w pokoju i nagle drzwi się otwierają..wchodzi bardzo powoli i po cichu ta stara baba i klęka przed moim łóżkiem (byłem w połowie we śnie i nie bardzo orientowałem się co się dzieje). Pochyliła się nad moją głową i zaczęła mnie lizać po uchu!!!! Od razu zerwałem się na równe nogi! I tak zakończyła się moja "współpraca" z tą zboczoną panią, bo po 15 minutach już spakowany jechałem spać do dziewczyny. BLee dodam jeszcze: że wielokrotnie miałem wrażenie mieszkajac u tej baby, że ona wchodzi do mnie do pokoju w nocy i mnie obserwuje. Ponadto raz jak wróciłem z Uczelni - moja pościel śmierdziała jej perfumami! Jak to możliwe?? Mam uraz do końca życia. Jest to bardzo przykra sprawa i nikomu tego nie życzę :(

Gość PixiDIxii
Mikołaj - o qrqa wspólczuje Ci chłopie :D

Gość makaron z serem
hehe Mikolaj dobre :-D Kobitka chyba chciala z toba nawiazac jakis romans. Autorko pisze powaznie , odezwij sie. Pisalas ,ze jestes na kafe pare lat, jak zajrzysz tu to odezwij sie . Dziwne ,ze milczysz, a temat nie wydawal sie prowokacja :-0

Gość naprawde dziwne ,ze autorka
sie nie odzywa . UP

moim zdanien post o włosach na gabce to podszyw :) ale cala historia.. no nie wiem ale wierze ze moglo tak byc. wymien zamki i absolutnie nie mow o tym wlascicielce zeby nie dala klucza temu psycholowi. jak kiedys wyjdzie w rozmowie ze wymienilas zamek to powiedz ze sie zepsul i zapomnialas wspomniec jej o tym

no dziwne, dziwne, ze autorka sie nie odzywa. CZEKAMY na wieści zatem! miejmy nadzieje, ze w koncu sie pojawi na tym zacnym forum :D

Gość grzecznie i kulturalnie
podnosze

dziwneeeee to milczenie :-0

up?

Gość tez w italii
Ciekawe gdzie mieszka autorka szkoda ze tego nie napisala.Mam nadzieje ze u niej wszystko ok wczoraj mowili w tv o dziewczynie znalezionej matrwej w domu mam nadzieje ze autorka sie tu odezwie.

a mowili jakiej narodowosci ? :-0

ja juz tu kilka razy podnioslam temat. Dziwne ,ze nie pisze , bo pisala ze na kafe siedzi pare lat.

co sie dzieje z komentarzami ???

Gość Agata-----
Nie czytałam całości, ale aby sprawdzić czy ktos był w domu, wysyp tabletki pod wycieraczke, jak bedą zgniecione to znaczy ze ktos był.