Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka od zaraz

donieśliście kiedyś na rodzinę

Polecane posty

Gość mamuśka od zaraz

jw szwagier ma nielegalna działalność gosp a zalazl mi za skórę...

Gość Polrfgghnm
To świństwo z Twojej strony trochę. Pamiętaj ze kiedyś sie z nim pogodzisz i nie masz ludzi bliższych niż siostra i szwagier. No i wtedy tez siostrze zrobisz przykrość bo jak jej mąż bedzie miał kłopoty to ona tez. Jednak rób co chcesz, twoje sumienie. Chyba ze sie przyznasz ze na nich doniosłas, bo pózniej na święta ludziom w oczy nie spojrzysz. Ja bym rozwiązała problemy rozmowa a nie podpierdalaniem.

Gość mamuśka od zaraz
to brat meża nie siostry

Gość mamuśka od zaraz
Niby wredne ale troche sobie zasluzył, nie zadzieralby tak juz nosa

Gość Dolores447
Nie. Ja jestem zdania, że każdy powinien interesować się sobą a nie innymi. Gdyby się działa krzywda dzieciom lub żonie, gdyby pił i bił to wtedy mogłabym się wtrącić a tak to uważam, że nie powinny Cię interesować jego sprawy. Sprawisz przykrość im i mężowi.

Gość Polrfgghnm
Ja bym olala. Tez mam w rodzinie bliskiej takich co to myślą ze są alfa i omega. Po prostu mam ich gdzieś.

NIGDY! Chodź nie jedna osoba mi zalazła za skórę :o Jeśli masz chodź trochę klasy i odwagę to załatwisz sprawę w czterech ścianach :o Po prostu idź do niego i jemu wygarnij co nie co! Donoszenie .....to takie płytkie :D

Gość dfdsfds
nie rób tego; mogą na tym ucierpieć inne osoby, nie tylko on; ja kiedys byłam w takiej sytuacji; mieszkałam u chrzestnego, który kradł prąd; w rodzinie doszło do spięć i podejrzewam, że ktoś na niego doniósł, zapłacił wielką karę, a że był nieustabilizowany emocjonalnie, to mścil się na mnie i na mojej mamie, bo byłyśmy pod ręką;

Padalec jesteś! Jedyny mój donos na rodzinę, to jak miałam 4lata doniosłam do taty na brata lat 9, że pali fajki za stodołą :-D

Gość Doniesiesz, na jakiś czas
poczujesz się z tym dobrze ale przyjdzie czas że poniesiesz tego konsekwencję bo los bywa mściwy i niestety nie wymarzesz już nigdy tego co zrobiłaś. Nie możesz być na tyle mądra, mądrzejsza od szwagra i być ponad nim ? Musisz być słaba skoro by się lepiej poczuć musisz komuś dokopać.