Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja1990

Zmienilam Tabletki Anty. I nie mam Okresu Ciaza?

Polecane posty

Gość Maja1990

witam lekarz mi zalecil zmiane tabletek z mocniejszych na slabsze i nie kazal robic przerwy 7 dniowej . wiec i tak zrobilam . po kolejnym opakowaniu normalnie zrobilam 7 dniowa przerwe i jest dzis 4 dzien bez tabletki i nie mam a okresu a do tej pory zawsze mialam... czy moge byc w ciazy .... nie zabezpieczamy sie dodatkowo ... biore tabl. 3 lata ... ...co sie dzieje .

Gość omajgoodnes
spokojnie, okres ma prawo przyjść nawet w 7 dniu. to ze wczesniej mialas przy innych tabletkachg nie znaczy ze bedziesz miec w tym samym dniu

Gość Maja1990
no nie wiem boje sie .... :(

Gość Maja1990
Wypowie sie ktos?

Ja mysle dokladnie to samo co poprzedniczka. Jeszcze 3 dni jest :) nie martwilabym sie jeszcze na zapas :) zdazylo Ci sie moze cos takiego jak w moim poscie: 1 dniowy okres a po tygodniu bolesne plamienia?

Gość fascinadooooo
nie martw sie ! ostatnio wlasnie to przeszlam zmienilam tabletki z mocniejszych na slabsze lekarz kazal mi przyjac w pierwszym dniu krwawienia. zawsze krwawienie mialam 3 dnia. ale go nie dostalam wpadlan w taka panike ze sobie nie wyobrazasz. i co sie stalo ? 5 dnia przyszlo krwawienie :) i ciebie tez tak bedzie ! :)

Gość Maja1990
aha :) A mi lekarz nie kazal robic przerwy tylko ostatnia tebletke z paczki zazyc a nastepnie juz na drugi dzien 1 z nowej paczki tych slabszych . boje sie ;/ kochalismy sie bez zapezpieczen jak dotychczas poniewaz biore tabletki 3 lata ponad . nie wiem co robic dzis jest juz 5 dzien i nie ma okresu zostalo 2 do nowej paczki co robic ?

Gość Maja1990
moj doktor nie kazal mi wziasc 1 tabletki z nowej paczki w 1 dzien krwawienia tylko wogole nie robic przerwy . nie tak jak zrobilas to ty ....

Gość Maja1990
poradzcie....