Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsdjksnd

Wakacje w Polsce - to kpina.

Polecane posty

Gość jsdjksnd

Od kilku lat jezdzimy a wakacje zagranice ale w tym roku postanowilismy zaoszczedzic i spedzic wakacje w Polsce. Szukam wiec domkow nad morzem i jestem w szoku. Ceny to jkis zart. Wzeszlym roku zaplacilismy 5500 za 10 dni w Turcji w 5 gwiazdkowym hotelu z opcja all inc.A tu patrze-domek za 10 dni 3500, plus oplata klimatyczna, parking,prad,scieki.No dobrze ze za koszenie trawnika nie musze placic. Za sprzatanie tez osobno. Do tego jedzenie i atrakcje i wychodzi na to samo albo gorzej bo wiecie za poskakanie na ddmuchnym zamku 5 min-10zl. Chyba kupimy tansze wzasy za grnica bo to smieszne jest.

Gość oh autorko, nawet nie wiesz
nie wiem gdzie ty szukasz, że liczą ci osobno za domek, sprzątanie, ścieki i prąd :o

Gość upadlas na glowe
pożyczkę brac zeby wyjechac na 2 tyg,?? reklamujesz jakis parabank popukaj sie

Gość fghfhhf
wolny rynek. widocznie sa chetni skoro takie ceny w pl

Gość męzatka 38
ja z długi weekend w Międzyzdrojach dla 2 osób zapłaciłam tyle ile za 2 tygodnie w Turcji z 5* hotelu - 8 tysięcy Wliczam dobry hotel ze śniadaniem + wszelkie zżarło i napitki przez te 4 dni + podróż samochodem z Katowic Jakiś kosmos;/

Gość mama dwóch dziewczynek
ja jeżdżę co roku na wakacje w Polsce i jednak ceny są niższe niż wycieczek zagranicznych; też byłam w Turcji w ubiegłym roku w maju i mam rozeznanie... w Polsce może jest drogo w miejscowościach typowo turystycznych, w jakichś znanych kurortach, ale nawet i tam można szukać normalnych cen i negocjować. Wyżywienie jest u nas dużo tańsze niż na zachodzie Europy, a paliwo nawet z końca Polski wychodzi taniej niż samolot...

Gość mama dwóch dziewczynek
mężatko - a gdzie konkretnie byliście? ile za dobę? ja byłam z koleżankami w drogim SPA w Międzyzdrojach i ceny mieli zaporowe, ale za dobę wychodziło od osoby około 250 zł ze wszystkim, w studio byłoby trochę drożej, ale też nie tyle... poszaleliście

Gość agonia6
Zgadzam sie, dawno przestalismy spedzac wakacje w polsce bo to jest kpina i zero gwarancji na pogode auslugi tak po polsku byle co za iewiadomo ile