Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgege

Pomylenie epoki na maturze.

Polecane posty

Gość olabejbola
pawel122 uuuuuf :) dzięki za informację :D u mnie bardzo dużo ludzi zrobiło właśnie taki błąd, kilka osób przekręciło też jakieś nazwisko i ktoś tam napisał, że Gajowiec był komunistą... także nie martwmy się już :) przecież jak tyle osób zrobiło te same błędy to przecież nas nie udupią :) trzeba wytrzymać do wyników :) a matma ok :D

uff.. też się już trochę uspokoiłem, ale lekkie napięcie dalej pozostaje. Oby mieć te 21 ptk. i heja. Co do matmy to bardzo dobrze. Jeżeli mi wpiszą za ostatnie zadanie błąd nieuwagi i dadzą maxa to liczę na 100% (mówię poważnie). Całe zadanie wszystko pięknie rozwiązałem, ale w odpowiedzi zamiast podać prędkość, napisałem czas przejazdu pociągów http://www.reactionface.info/sites/default/files/imagecache/Node_Page/images/1314029819767.png

Mi matma poszła dobrze :) Byłoby super mieć 80-90%. A co do polskiego uspokoiłam się i jestem dobrej myśli :) Jutro angielski, byłoby dobrze, gdybym miała min 70%. Natomiast obawiam się troche piątkowej matmy rozszerzonej ;(

Gość olabejbola
u mnie z matmy z 74% będzie na pewno, może dorzucą mi coś za dowody ;) jestem dumna bo zawsze na próbnych miałam po 40 parę albo od 50 do 60 %, także pojechałam po całości :P a z polaka już jestem spokojna tylko żeby za dużo nie odjęli tych pkt xD

Gość okim
Aro- za odpowiedź jest punkt więc nie będziesz go miał.

Gość ggggibhi
.

Gość ggggibhi
.

Gość ggggibhi
.

Gość ggggibhi
Jak tam angielski? Nie znalazłam odpowiedzi do zadań ze słuchania więc bez tego wyliczyłam sobie 62% ale ze sluchania na pewno coś złapię :)

Ja mam małe pytanko, jeśli chodzi o maturę z polskiego. Jeśli w interpretacji Mazowsza skupiłam się na tym, że Baczyński pisze TYLKO o powstaniu listopadowym i później jak ostatnia kretynka wspomniałam coś o tym roku sześćdziesiątym trzecim, ale nie zaznaczyłam, że chodzi o styczniowe i w ogóle nic o nim nie pisałam. Miałam jakieś kompletne zaćmienie. Będzie to błąd rzeczowy czy stwierdzą, że jestem głupia jak osioł i nie zaliczą mi tego i obleje maturę?

hasik007: Z tego co przez ostatnie dni się dowiedziałem (od egzaminatorki) wygląda to tak: 1) W najgorszym wypadku wstawią 0 ptk. za rozwinięcie tematu, więc zawsze pozostają 25 ptk., które można zdobyć i raczej zdać 2) Żeby kogoś oblać, ktoś musi być kompletnym kretynem i nie wiedzieć o czym pisze. np. "Adam Mickiewicz" zostal napisany przez Pana Tadeusza, itd. 3) W twoim wypadku, jeżeli jest tak jak piszesz, maksymalnie mozesz stracić 2-3 punkty

Wielkie dzięki aro12345. Mam nadzieję, że to będą tylko te 2-3pkt.

Gość GrzegorzWisiecki Lubin
Najlepiej sprawdzić w arkuszach i odpowiedziach, a swoją drogą mylenie epoki na maturze to częsty błąd więc może egzaminatorzy nie wezmą tego pod uwagę.. http://szkola.wp.pl/kat,108836,title,Matura-2013-geografia-na-poziomie-podstawowym-i-rozszerzonym-arkusze-i-odpowiedzi,wid,15645431,wiadomosc.html

Gość Szalkowski
Znów za rok matura ....

Gość gość
Pomyliłem epokę i mam 74% w tym 38pkt za wypracowanie:D Dziękuje pozdrawiam

No! 63% a tyle czasu człowiek w stresie wyczekiwał. Więc wiadomość dla przyszłych pomyłkowiczów: z takim błędem da się spokojnie zdać!

Gość olabejbola
pomyliłam epokę i niestety mam tylko 54% z polskiego, musiałam popisać oprócz tego jakieś głupoty albo ogólnie spierdzielić sprawę... no nic, trudno, na Prawo się nie dostanę :/ a zawsze diagnozy po 80%