Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przejsta nc

Jestem biedna i nie stać mnie na przyjęcie komunijne syna

Polecane posty

Gość przejsta nc
nie z warmińskiego, z podkarpackiego, z samych oscypkow nie da się wyzyc a i stary wypic lubi

Gość przejsta nc
i tak sprzedam tego xboxa i kase wezmę:)

Gość przejsta nc
Tak z Warmii. Podszywaczu dziękujęmy. Nie kazałam im przecież kupować, powiedziałam że nie powinnam i ze nie chcę, ale ona mi powiedziała że to nie dla mnie tylko dla dziecka które nie jest niczemu winne to ręce rozłożyłam :(

Gość przejsta nc
najpierw rece a potem nogi mezowi koleżanki, tej od xboxa:P

Gość daj namiary na siebie
to podeślę ci na obiad torta i inne pierdoły,a na poważnie to chyba autorce chodzi o to aby ludzie z kafe zrobili składkę,ręce opadają,znam rodzinę z 3 dzieci co mają na miesiąc 1200,fakt mieszkają w domku ale za resztę muszą płacić,jak ty masz 800 na życie to niegospodarna jesteś,w tamtym roku wiedziałaś że masz komunię,trzeba było pomyśleć a nie płakać

Gość przejsta nc
mam rozdwojenie, pisze na 2 baty:P

Gość onabezogona29
Autorka jest zaskoczona faktem zrobienia komunii dziecku w maju jak nasi drogowcy że zimą pada śnieg.Dopiero jak ci prawdziwa bieda w dupsko zajrzy to bedziesz wspominała te chwile z rozrzewnieniem

Gość przejsta nc
ona bez ogona29 spadaj stad, albo podeślij trochę kasy na konto to zrobie impreze

Gość o bo
Najwredniejsza wypowiedź w tym topiku --to wypowiedź nestlejunior5 w tobie jest tyle zła i pychy .

Gość przejsta nc
napisałam ze mnie nie stać wiec nie będzie przyjęcia, a tego xboxa sprzedam i będę miała na kilka rat prowidenta:)

Gość dfdffgfggfg
15000 dala za jakies gowno i biedna? :O litosci.

Gość a kto ci kazal miec
tyle dzieci? jak macie 2,5 tys a co facet nie pracje twoj? przeciez wiedzialas ze komunia jest w tym roku:O to trzeba bylo wczesonij odkladac

Gość safsaagds
gdagsa

Gość Natalia---29
Jak na moje oko temat to prowo-wystarczy spojrzec na styl pisania autorki i ogolnie jej podejscie do zycia.

Gość jdhdndhd
Plegnie jedna z druga dzieci na potenge chociaz biede klepie,wmawia na kafe ze dziecko wyzywi miloscia,a jak co do czego to dziecko tylko na tym cierpi bo inni maja to tamto,moglas pomyslec o dziecku wczesniej,po co zgotowalas mu taki los?!

hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa Lodowata na innym topiku pisze ze sama biedna jest a tu udaje,ze chce pomoc, no jaja A na ktorym topiku niby napisalam,ze jestem biedna? Mozesz to pokazac? Bogata nie jestem,ale biedy tez nie klepie i nigy sie nie zale,ze jestem biedna, wiec nie moglam czegos takiego nigdzie napisac,chyba mnie z kims mylisz.

Gość mirrh
Koszt komunii i przyjęcia to 4.000 zł. Najbliższa rodzina i my = 28os. Współczuję mniej zamożnym rodzicom..

Gość gość
Nie przesadzaj, ja w bardzo dobrej cenie zrobiłam komunię dziecka tutaj http://www.imprezy-perla.pl/ . Wszyscy byli zadowoleni, jedzenia było dużo, dużo miejsca na zabawę dla dzieci :0 Wystarczy chcieć :)