Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laandrynkowa mija

Co zonaci mysla o swoich kochankach i ani slowa o moderatorach:-)

Polecane posty

jasne ze się spodziewałam także negatywnych opinii ale można je powiedzieć wróżny sposób.Wyrażając swoje zdanie,lub osądzając i znieważając inne osoby.To zależy od inteligencji wchodzących na temat. Czego oczekuję?Dużo było powiedziane na temat zdrady i moralnego punktu widzenia.Mało na pytanie postawione w temacie. Chciałabym poznać więcej męskich opinii.Dowiedzieć się DLACZEGO to robią.Co ich do tego skłania. I oczywiście nie chciałabym być na miejscu jego żony.

Gość siuppp
w gore

Zyleta Nie od dziś wiadomo,że facet to świnia !:) Tylko wy te świnie uwielbiacie,ciepłe kluchy się szybko nudzą,90% z Was lubi bad boys :)-życie .

Gość florecita
slowianko nie slucham hip hopu nie zrozumiem takiego zachowania nie chce z kims byc to koncze zwiazek a nie ide na bok z inna to takie proste tchorzliwe.Do kobiet wiazacych sie z zonatymi jest tylu wolnych facetow po co beirzecie sie za zonatych podnieca Was adrenalina czy lubice zdobywac zajetych facetow.... nie szkoda Wam zon dzieci tych facetow.Wiekszosc zdarzdajacyh mezczyzn zdarza swoje zony z mlodszymi Pamietajcie tylko,ze Wy tez kiedys sie zestarzejecie i co wtedy zamiana na mlodszy model ??

Gość dlkgdslkgsdrl
lkdsfgkldfg

landrynkowa mija Czemu to faceci robią : 1)Ponieważ sami zostali zdradzeni. 2)Ponieważ mają nieatrakcyjne partnerki (czas robi swoje -kobieta to nie wino ). 3)Mają cholerny popęd seksualny, wrecz jest to choroba . 4)Kobieta zaczyna handlować i wydzielac seks . Itd itp .

Gość dlkgdslkgsdrl
up

Przyczyn jest mnóstwo. Poznałam ostatnio faceta, którego dobijało, że jego seks z żoną jest nastawiony tylko na prokreację (a więc był tylko wtedy, kiedy było duże prawdopodobieństwo zajścia w ciążę) - a on potrzebował innych wrażeń. I zobacz, jakie to bolesne - tu niby planuje powiększyć rodzinę, a z drugiej strony co robi? Daleko szukać - mój sąsiad - niby miał wszystko - nowy dom, super dzieci, atrakcyjną i ciągle uśmiechniętą żonę - a zdradził ją z taką babą... że ręce opadają. Nikt nie siedzi u nikogo w sypialni, nikt nie siedzi w jego czterech ścianach. Problemy z partnerem narastają powoli, nic nie dzieje się bez przyczyny...

Zyleta Nie chcę być niegrzeczny,ale pamietasz,że mi wódkę jesteś winna ?;)

Gość dupekkkkkk
up

florecita ja przecież napisałam że nie jestem z nim dlatego że jest żonaty.Jestem z nim pomimo tego cukierek mój ma atrakcyjną żonę,chyba razcej udane życie seksualne,jesteśmy wszyscy w tym samym wieku i żona nigdy go nie zdradziła.Przynajmniej on nic o tym nie wie

Gość matacz.,.,
zaraz zaraz , nic nie dzieje sie bez przyczyny , jezeli maż cie zdradza to ma ku temu powody , jestes złą zoną i tyle ,

Gość florecita
landrynkowa wiec dlaczego zdradza zone skoro wszytsko mu sie cudownie uklada?

Zyleta 308 Edgware Rd,London,W2 1DY,nad pubem Czekam z pewną dozą podekscytowania.:) x Landrynkowa To Ty musisz być bardziej atrakcyjna od żony,uwierz mi :),nieświadomie wrzucasz mi reklamę podprogową:)