Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laandrynkowa mija

Co zonaci mysla o swoich kochankach i ani slowa o moderatorach:-)

Polecane posty

Mogę napisać, jak oceniam po latach tego, którego byłam kochanką. Po pierwsze z pewnością miał niskie poczucie własnej wartości - wyznaczył sobie w życiu jakieś cele, wielu z nich nie udało mu się zrealizować. Po drugie był przekonany, że jak nikt nie wie o zdradzie, to nikt nie jest skrzywdzony. Do tego sądzę, że jest wciąż emocjonalnie niedojrzały (swój stały związek doceniał jako azyl rodzinny a zdradą zaspokajał braki uczuciowe). Jest ode mnie sporo starszy, więc tym bardziej dziś zastanawiam się, co ja w nim widziałam. :-P

Zyleta Daj znać jak bedziesz się zbliżać to wyśle eskorte F16 żeby Ci włos z miotły nie spadł !;)

Zyleta I znowu spotykamy się na temacie o kochankach-strach się bać ,albo może lepiej -palce lizać :)

Pewnie,że o Ciebie się martwię dlatego nie patrzę tunelowo tylko glowa mi lata dookoła osi .

Gość hehehe...
No to super, wypiszcie autorce dyplom uznania i puchar ufundujcie. Niewinna ofiara swojego libido, nie robi przecież nic niemoralnego, to jej kochaś jest jedynie winny. I miejmy nadzieję, że synek nie odziedziczy po mamusi tego słynnego intelektu i nigdy się nie dowie jak mamusia, jak to określiła , "żyła na całego" po wykopaniu tatusia. A może autorka zamierza zakończyć schadzki zanim dziecko zacznie rozumieć co się dzieje, albo wpoi mu swój światopogląd, gdzie przyzwoitość to mit ...Każdy scenariusz czarny ...jak jej dusza. Tak, piszę z pomarańczowego nicka a co czarny daje? Pokazałaś twarz? Podałaś dane? Właściwie dlaczego nie, Ty niewinna i prawa istoto ? Pochwal się przed narodem swoją postępowością, daj przykład! Geje się ujawniają, transseksualiści a czemu kochanki mają być pokrzywdzone? Co do epitetów, to Twoi wielbiciele byli łaskawi nazwać mnie idiotką i zarzucili brak mózgu...ja tylko nazwałam rzecz po imieniu. Puszczałaś się po rozwodzie a teraz rujnujesz życie bliźnim. Dla waszej wiadomości: Jestem po polibudzie i twardo stąpam po ziemi a Rydzyka nie trawię...:P, co nie przeszkadza mi widzieć zło i złem je nazywać.

heheheh Ty masz prawo . Wy macie prawo . Oni mają prawo . Ona,On,Ono mają prawo . My mamy prawo. Ja mam prawo nic nie mówić,albowiem wszystko co powiem może być użyte przeciwko mnie . Ty chcesz świat uzdrowić?.Przeczytaj sobie przypowiesc o skorpionie i żółwiu. x Zyleta Ja tej wódki nie odpuszczę :)już czuję jej smak na języku i ustach mych !!! To nie zbieg okolicznosci to gwiazdy ;)

Ale my zło złem już nazwaliśmy. Teraz zastanawiamy się nad przyczynami zdrady. Nie wiem, jak odpowiedzieć na Twoje pytanie, Żyleto. Myślę, że się domyśla, chociaż to kobieta z wielką klasą, nigdy nie rozmawiała ze mną na ten temat. Myślę, że ma świadomość, że byłam bardzo młoda, być może twierdzi, że zostałam jego ofiarą. Wiem, że on nie umiał zapanować nad swoimi emocjami, kiedy mnie widział i zawsze kiedy był z nią a mnie spotykał, mówił o mnie coś ciepłego, więc pewnie dla niej podejrzanego.

Gość hehehe...
Coś Ty, cukierek?! Skoro wszyscy mają prawo, to po co sądy? Pomyśl od czasu do czasu dla odmiany górnym mózgiem a nie tym w gaciach..

Gość hehehe...
Ależ zdrady nic nie usprawiedliwia! Nic nie zwalnia z przysięgi. Niewierność dugiej strony też. Jak to było? " Na dobre i na złe, w zdrowiu i w chorobie, nie opuszczę cię..." ...no powinniście to pamiętać..:P

Gość florecita
przyczyn zdrad jest mnostwo ale czy warto? faceci zdradzaja bo mogą - okazja czyni złodzieja. Prawda jest taka, że niewielu jest mężczyzn, którzy byliby w stanie oprzeć się rozbierającej się przed nimi kobiecie, albo odrzucić propozycję pójścia do łóżka z chętną i gotową. nastepnie z potrzeby seksualnej - potrzeby seksualne mężczyzn są większe niż kobiet. Mężczyźni częściej od kobiet mają ochotę na seks, 1.zakompleksienie- podlozem zdrady jest patologia w psychice. 2.zaburzenia neurohormonalne coś na kształt uzależnienia od przyjemności, od dopaminy, choroba kompulsywność, skaza w systemie neurowym 3.problemy z nawiązaniem więzi z ludźmi spłycone relacje z ludźmi faceta nie satysfakcjonuje samo przebywanie z kimś, dzielenie z kimś życia, nie czuje drugiego człowieka traktuje go bardziej przedmiotowo,wykorzystują i porzucają

Hehehe No właśnie dlatego są sądy,ponieważ mam prawo nic nie mówić,to że Ty masz mózg ciosany w granicie,nie znaczy,że możesz do mnie szczekać !!!.

hehehe Ty wypowiadasz się jak sędzia na sądzie ostatecznym. Wszystko wiesz bo uczyli Cię że 2+2=4. Życie to nie matematyka,chcialabys !!!!

słowianka tego nie wiesz do końca , ale moze faktycznie jak to napisałaś 'kobieta z klasą ' , a może zwyczajnie nie dopuszcza do siebie takiej myśli . Dobry znajomy jeszcze z czasów podstawówki , był w związku z dziewczyna pare lat ,planowali ślub . A wyszło tak ze go zdradziła z najlepszym przyjacielem . Dla niego tragedia ,nici z slubu i przysiągł sobie ze za żone weźmie 'brzydka ' kobietę ,tka przynajmniej nie zdradzi . tak powiedział i tak zrobił . Teraz to sam zdradza żone ,nie jest dla niego atrakcyjna ...

Gość oiuydfghjk
dookola same zdrady co za swiat

Gość florecita
powodow do zdrad jest mnostwo inaczej jest z mężczyznami inaczej z kobietami Kobiety są istotami emocjonalnymi. Nie tylko potrzebują wsparcia fizycznego ale także psychicznego i emocjonalnego. WARTO pamiętać,że mało kto potrafi wybaczyć, a zapomnieć, chyba nikt.

Zyleta Usta moje lecą jak dwa skrzydełka ze strachu białe ! Pani kochana łane to jest ;)

florecita Dokladnie o to chodzi . x hahaha Walkujesz i Walkujesz,że zdrada jest ZŁA -to każde dziecko wie ,ale postaraj się zrozumiec przyczyny i jeśli jesteś Takim Gieniuszem wszechwiedzacym to opatentuj lek na zdradę a nie pieeerdol glupot .!

Gość kaniiii
a gdzie matacz?

Kobiety też zdradzają swoich mężczyzn, nie trzeba daleko szukać, prawda? Tylko w ich przypadku nasuwa mi się jeszcze jeden wniosek - one się nie dopasowały z mężem pod kątem intelektualnym. Oczywiście nie wszystkie, ale spora grupa. Kiedy były ślepo zakochane, może nawet widziały te braki, ale tłumaczyły sobie - on się przy mnie zmieni, ja go zmienię...i, że tak brzydko powiem, doopa, wielkie rozczarowanie po latach. Bo nie ma z kim porozmawiać na poważne czy ciekawe tematy. Bo okazuje się, że mąż ma inne poczucie humoru. Nigdy nie powiedział - chodź do mnie, siadaj mi na kolana, mała czy - masz bardzo erotyczny głos. A kochanek tak.

Słodka slowianko To ty masz teraz tego kochanka czy mialas kiedyś w przeszlosci bo już się pogubilem .

Gość florecita
MAŁO SEKSU( kobiety pragnąbyc pragnione Jeśli mezczyzna sprawia , że kobieta tak się nie czuje, może poszukać tego gdzieindziej). Kobieta uwielbia czuć się seksowna, piękniejsza, bardziej kochana to fakt!

Gość florecita
MAŁO SEKSU( kobiety pragną byc pragnione . Jeśli mężczyzna sprawia, że kobieta tak się nie czuje, może poszukać tego gdzieindziej). Kobieta uwielbia czuć się seksowna, piękniejsza, bardziej kochana to fakt!

Gość florecita
Rzadko tutaj przebywam,ale ten temat mnie zaciekawił milej nocy