Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laandrynkowa mija

Co zonaci mysla o swoich kochankach i ani slowa o moderatorach:-)

Polecane posty

Landrynkowa Szkoda ! Myślałem,że może mieszkasz np w UK,tak tylko gdybalem . Ponieważ Cię lubię i informuje Cię o tym fakcie od dawien dawna to miałem nadzieję,że będąc bliżej Ciebie moje szanse na poznanie Cię wzrosna !!!. Tylko tyle .........!

Zyleta:-D Ja wiem ze sa ale jak je ustawie to beda się mi wpisywac także w sms-ach a tego nie chce:-P Cukierek Pokazujesz nature don juana:-D

Landrynkowa mija Nie wiem,nie znam don juana ! Jestem tylko sobą ! Prostym,szczerym czlowiekiem,zawsze usmiechnietym ! " W każda chwile wbijam szpilkę Jak pinezke w deskę "

Milo więc.I lubie z wzajemnoscia 😘 Ale ja przeciez jestem zepsuta,zla,podstepna zmija oraz plugawa zdzira:-D:-D:-D ktora uwiodla biednego,niewinnego zonatego:-p

Witajcie - ale się uśmiałam. Odpowiadam na czyjeś pytanie - myślę, że żona mojego byłego kochanka wie o nas, ponieważ on nie panował nad swoimi emocjami w którymś momencie. Jeśli nprawdę wie - nigdy przy mnie nie poruszyła tego tematu, choć rozmawiamy często. Po drugie - oto dedykacja dla Ciebie, cukiereczku - http://www.youtube.com/watch?v=yDb8dONh6Ww Po trzecie - dziś byłam na kawie z moim szefem. Rozmowa jakoś zeszła na temat zdrady. Oto, co powiedział: Zdrada to prymitywny sposób na zamiatanie pod dywan swoich słabości. To tchórzowska wersja szukania podniet gdzie indziej. Więc jednak są tacy, którzy uważają, że zdradzający to tchórz (o czym piszę od początku). Sprawa kolejna- cuks, nie rób mi siary, jestem przede wszystkim muzykiem a polonistykę skończyłam na życzenie swoich rodziców - do dziś nie wiem, po jaką cholerę...

Landrynkowa mija Dla mnie nie jesteś żmija . Wiem,że gdybyś miała takiego faceta jak np ja to byś go nie zdradzala . Anyway -dobrze Ci życzę !

Ty ładnie piszesz,bezblednie i tyle :) Mnie zawsze pisała wszystko mlodsza o 8 lat siostra,która ukonczyla lingwistyke stosowana .

Gość tak sobie tlumacz
cukierek co tak wszystkie calujesz?

Gość tak sobie tlumacz
cukierek kreca cie kochanki ?

Nie dzielę kobiet na :kochanki i niekochanki . Do każdej staram się podchodzić indywidualnie,każda ma coś innego,ciekawego . Umiem słuchać. Służę radą . A Ty jesteś kochanka ?

Gość tak sobie tlumacz
nie. Mialam okazje(kilka razy ) , ale nie skorzystalam i jestem z tego dumna. Nie sztuka jest zdradzic , sztuka jest byc wiernym.

Gość tak sobie tlumacz
haha :-D rozsmieszyles mnie. A tobie udalo sie uwiesc wszystkie te co chciales?

Gość tak sobie tlumacz
tajemnica , a ty ? 29?