Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Co byście zrobili jakbyście wygrali 300 tysięcy w mini lotto?

Polecane posty

Ja może mały remont w mieszkaniu, nowe meble, spłata długów i rozpoczełabym życie od nowa.

No ale zawsze jakiś pieniądz w kieszeni jest :) prawda??? zawsze możesz za to wyremontować mieszkanie czy spłacić długi??? prawda???

Gość Antonio91
4 tys - wielkie turbo 1 tys - gigantyczny intercooler 10 tys - lakiernik :D 3 tys - zawieszenie 2 tys - na rozne szpargaly, a reszte oddalbym jakiejs biednej matce (max 2 dzieci) :)

Gość LILA 222
Zainwestowałabym w firmę .

Gość siodłowa
popłakałabym się, że mój ukochany błękitny ciągnik z allegro kosztuje o 65 tys.zł więcej:(

Gość prawda :////
odeszlabym od meza

Gość tak bym zrobila
10 tys - dalabym mamie 150 tys - dom w stanie do zamieszkania ( bez meblli ale wykonczony ) 50 tys - umeblowanie domku 5 tys - na konto dziecka 20 tys - samochod 5 tys - splata dlugow A reszta na konto i zeby sobie lezaly bo moj maz i ja mamy prace gdzie zarabiamy 5 tys i spokojnie nam by na zycie wystarczylo i to na dosc dobrym poziomie :)

Gość mezatka__
Spłacili kredyt mieszkaniowy a reszta na lokatę, abyśmy mieli oszczędności na czarną godzinę lub własna firma:)

Gość bogata ale nie do końca
dokonczylabym dom i zrobila dzialke czyli 100tys,kupilabym sobie i mezowi auto czyli drugie 100tys,moje operacje plastyczne 30tys a reszta na wycieczki:)

Gość casdawdsadas
a latwo w to mini lotto tyle wygrac?

Gość Khadi
kupilabym mieszkanie i byloby po pieniadzach, ale lepsze 300tys wygrane niz nic

Gość fgfggfgfgggh
wyprowadzilabym sie z domu od rodzicow, wynajela mieszkanie na kilka miesiecy i wreszcie bym sobie mieszkala sobie, sama prowadzila swoje gospodarstwo domowe, zobaczylabym w koncu jak to jest samej sobie gotowac, prac itp, bo teraz mam robi wszystko w domu i do niczego mnie nie dopuszcza, nic mnie nie uczy, a mam prawie 30 lat :O chociaz przez kilka miesiecy pomieszkac sobie sama, byc wolną i zależną samą od siebie. a poza tym bym kupila sobie jakies drogie markowe perfumy, drogie ubrania, buty, na ktore teraz mnie nie stac. oczywiscie rodzinie bym nakupowala prezentow, troche bym odlozyla na konto bankowe na rachunek oszczednosciowy, zeby potem miec jakąs kasę z odsetek.

Gość gość
even desshow

Gość gość
Proszę uważać na portal multipasko odnoszący sie do gier totalizatora.Zbierane sa tam dane o użytkownikach a następnie w brzydki sposób wykorzystywane.Jedna z użytkowniczek o nicku pięknaja ujawniła nasza priv korespondencję iż zostałam sprzedana do b u r d e lu i całe tamtejsze towarzystwo miało niezła pożywkę przypominając w niewybredny sposób kim jestem.Zakładam,ze ta osoba śmiga na rożnych nickach.