Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama1889...

Czy wychodzicie z mocno przeziębionymi niemowlakami na spacery? 25 st

Polecane posty

Gość Mama1889...

Bo jest taka ładna pogoda, ale nie wiem czy nie będzie z nim gorzej?

Jak dziecko nie gorączkuje, nie ma biegunki, nie wymiotuje i zachowuje sie normalnie to tak. Nie ważne czy zima czy lato.

Gość princessaofpersia
co to znaczy "mocno przeziębionymi"?

Gość nie wiem, moje nie były w taki
wieku nigdy przeziębione, dopiero wiek szkolny i setki osmarkusów na około stopniowo to zmieniały

Gość Mama1889...
Kicha, z noska leci i kaszle...Czuje się normalnie, ale nie wiem czy spacer w taki ciepły dzień nie zaszkodzi?

Gość ja biorę ekstrakt
nie wiem. gdybym ja kichała, kaszlała i była cała zadżumiona, ostatnią rzeczą, na jaką miałabym ochotę byłby spacer. ja np mam tak, że podczas przeziębienia takie objawy mi się na podwórku nasilają. Wyjdź może z nim na chwilę i zobacz, jak się będzie zachowywał. Może świeże powietrze przyniesie mu ulgę, kto wie.

Jak sie boisz, ze zaszkodzi to nie wychodź po prostu a przy okazji zapytaj pediatry co na ten temat mysli. Chociaż jak ma się rozchorować to żebyś teraz go wsadziła do szklanej bańki to się rozchoruje. My wychodziliśmy niezależnie od tego czy było ciepło czy zimno. Pediatra powiedziała, ze jak nie ma gorączki i nie jest osłabiony to sio na dwór, bo nic dziecku lepiej nie zrobi niz świeże powietrze. Była zima.

Pytanie jeszcze czy dziecko ma takie objawy bo jest przeziębione czy dlatego co coś je uczula.

Gość Mama1889...
Jest przeziębione, bo starsza córeczka zaraziła go czymś, co złapała w przedszkolu. To na pewno nie alergia. przemyślałam wasze wypowiedzi i nie będę z nim wychodziła na podwórko, ani dziś, ani przez weekend. Otworzyłam balkon, więc świeże powietrze jest w całym domu, a w domu to jednak bezpieczniej:)