Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelllka

Czy Wy rowniez uwazacie, ze polscy faceci sa w ogole nieprzystojni?

Polecane posty

Gość Słońce nocą
internetowy poeta a co masz do Polek pracujących w barach ? Skąd wiesz, że ona taka tępa itp. Ja w UK studiuję ale dorabiam w restauracji więc co masz mi do powiedzenia Pomijając urodę Polaków bardziej razi w oczy ich brak kultury osobistej i zazdrość !!!!

Gość Słońce nocą
internetowy poeta a co masz do Polek pracujących w barach ? Skąd wiesz, że ona taka tępa itp. Ja w UK studiuję ale dorabiam w restauracji więc co masz mi do powiedzenia Pomijając urodę Polaków bardziej razi w oczy ich brak kultury osobistej i zazdrość !!!!

Odpowiadam na pytanie w temacie. Uważam że polscy faceci są bardzo przystojni.Mój mąż, jest tego dobrym przykładem :-)

polak nr 1 No ja takiego zadufanego w sobie buca, to też bym nie chciała.To może i dobrze, że sobie nie zawracasz głowy polkami.

Gość gangnam styleeeee
Donkapatke haha polacy sa przystojni? Ales dowalila... :D to ze twoj maz jest to nie znaczy ze Polacy ogółem sa przystojni. Brania za granica nie maja w ogole. Zadna cudzoziemka nawet nie spojrzalaby na takiego Polaczka

Gość gumowy waz zbozowy
polak nr 1 to analfabeta, jak on pracuje w banku w city to ja jestem ksiezna na zamku buckingham...przeciez ty cioto nawet poprawnie nie potrafisz pisac!!! z takim to nawet wstyd by sie bylo pokazac gdzie kolwiek bo pewnie wyslowic tez sie poprawnie nie umiesz, mozesz dalej nam walic te swoje farmazony jakie to Polski sa be i fe a ty obracasz niby te wszystkie wspaniale laski za granica, ale i tak kazdy sie juz dawno zorientowal ze cie fantazja ponosi...bankier w city nagle sie dorwac do polskiego forum i najezdza na dziewczyny buhahaaha wez idz lepiej zwal gruche to ci ulzy, przestan juz wkrecac te kity bo kazdy widzia jak jest czy to anglia czy niemcy czy szwecja lub inna kanada, polskie dziewczyny mialy, maja i beda mialy powodzenie wsrod facetow z innych nacji nei wazne co ty sobei tam myslisz, a polskie buce kartoflane to moga jedynie liczyc ze jakas dziwka im w ciemnej uliczce obciagnie....nie macie sznas nawet na porzadna dziewczyne zlamance

Gość gumowy waz zbozowy
pokazywarka.pl/87re6i/

Gość Kul kul
Wolalabym araba ( chociaz ich nie lubie) niz polaka! Fuuuujjjj ohyda!

Gość Kul kul
Do polaka nr 1 : Stary... Nie wiem co bierzesz, ale bierz pół...

Gość una chica mas o menos
Polacy nie sa na mojej liscie na meza,bo nie sa obrzezani.Jak ktoras probowala seksu z facetem obrzezanym(vide Amerykanie na ten przyklad)to wie o czym mowa.Dziekuje,to tyle w temacie przystojnosci .LOL.

Gość przystojny polaczek
do gangnam styleeeee - to ze twoj byl niedorobiony nie oznacza, ze wszyscy polacy sa tacy :) do "kochanych poleczek" - skoro takie szczesliwe i zajete i adorowane jestescie to po co wylewacie frustracje na forum :):) zakompleksione , spasluchy z przepoconymi wlosami. Mylicie "powodzenie" z byciem czyjas tania kurwa. Nikt was nie szanuje w UK, macie opinie jaka sobie wyrobilyscie yntelygetne dziewczny:D:D:D:D buhahahahahahhahahaha buahahahaha buahahahahahah

Gość przystojny polaczek
Do una chica mas o menos - rozumiem ze wszytkie polskie chuje ciagnelas i wiesz to z doswiadczenia???? w takim razie wspolczuje rodzicom. Zmien nick na Formula 1 :D buahahahahaha Kolejna niedorozwinieta prostytutka. skad Ty jestes? zaloze sie ze ze Slaska :D

polaczek Ten opis polek, to chyba Twój opis.Zapewne sam tak wyglądasz. No dobrze, zwracam honor, nie wszyscy polscy faceci są przystojni, mój mąż to wyjątek :-)

Gość $ Terenia $
przystojny polaczek = polak nr1 = internetowy poeta :O :O :O

Gość gangnam styleeeee
Do Polaczka: Hahah ale widac ze ci w pięty poszło :D Barania ja tu pisze ogolnie o Polakach a nie konkretnie o tobie. W dupie mam to jak wygladasz, co nie zmienia faktu, ze Polacy sa szpetni, ludzie :O Z takim Szwedem, Norwegiem czy Dunczykiem nie mielibyscie zadnych szans 🖐️ Druga sprawa, dochodza jeszcze te wasze maniery rodem jak z hiphopowego teledysku. Np.krzyczenie do dziewczyn Ej foka! Albo to wasze Helloł laska. .. Kurde, nawet poderwac nie umiecie. Poza tym z takim slownictwem to ty sie schowaj czlowieku. Zadna normalna kobieta nie zwiazalaby sie z takim plebsem jaki reprezentujesz.

Gość alaaaaaaa
do chica mas o menos-chcesz powiedziec w pseudonimie,ze jestes niezupelnie dziewczyna pod wzgledem plci,wieku,czy urody...? :-D Co do obrzezanych Amerykanow-byla to praktyka dla prawie wszystkich niemowlakow plci meskiej jeszcze w latach 70-tych w Stanach... Dla informacji ogolnej i twojej szczegolnie-zdecydowanie jest zmiana tendencji,ze wzgledu na negatywne strony tego zabiegu i nie jest to juz on czesty...

Gość nycdot
chica mas o menos nie gada zle.Moze seks nie jest najwazniejszy,ale faceci,ktorzy sa obrzezani rzeczywiscie sa lepsi w lozku.Jezeli ktos ma szeroka pochwe to moze nie ma wiekszego znaczenia,ale dla dziewczyn wezszych ma.Na temat obrzezania to nadal sie to czesto robi.Spadek nastapil w zwiazku z naplywem Meksykanow,Zanizyli statystyki.Jest to moze juz nie automatyczne jak jeszcze dziesiec lat temu,ale nadal wiekszosc bialych chlopcow jest obrzezana.

Gość nycdot
chica mas o menos nie gada zle.Moze seks nie jest najwazniejszy,ale faceci,ktorzy sa obrzezani rzeczywiscie sa lepsi w lozku.Jezeli ktos ma szeroka pochwe to moze nie ma wiekszego znaczenia,ale dla dziewczyn wezszych ma.Na temat obrzezania to nadal sie to czesto robi.Spadek nastapil w zwiazku z naplywem Meksykanow,Zanizyli statystyki.Jest to moze juz nie automatyczne jak jeszcze dziesiec lat temu,ale nadal wiekszosc bialych chlopcow jest obrzezana.

Gość do wyzej ny literek
gada ta chica czy nie chica nwet bardzo zle!W USA to widzialam nawet manifestacje przeciwko obrzezaniu!I niektorzy chca operacji,a powrocic do pierwotnej formy,bo skarza sie na utrate wrazliwosci w wieku dojrzalym!Swoja droga z przystojnoscia nie ma to nic wspolnego,a jak chcesz dyskutowac o szerokosci waginy do idz na zycie erotyczne!

Gość do tej chica
Czy ty sie z choinki urwalas :O A ta potakujaca nielepsza!Dotychczas tylko faceci sie tu osmieszali...

Gość ameryka fryka
Zabawni jestescie?Co was tak zabolalo ztym obrzezaniem?Ja mieszkam w USA i maja racje dziewczyny,ze tu obrzezanie jest popularne,a jakies wymoczki musza sobie znalezc powod dlaczego im nie staje.Jakos znam mase facetow obrzezanych w tym moich rodzinnych i jakos sie smieja jak im mowie,ze to niedobrze.Wiem cos o tym bo planuje niedlugo dziecko i zrobilam porzadny wywiad na ten temat.

ale i tak dosyc dobrze wygladaja na tle polskich sponsorowanych nieszanujacych sie kobiet

A co to znaczy "polskich nieszanujacych sie kobiet"? Jakos nigdy nie slyszalam od facetow z innych panstw, ze Polki sie "nie szanuja". Gdybyscie mieli powodzenie, to tez byscie sypiali z mulatkami, Azjatkami itd. Tylko, ze polskich facetow zadna nie chce nawet na jedna noc. Rzeczywiscie macie jakies liche ego. Moja kolezanka jest zamezna z rodowitym Holendrem. Maja dziecko. Tyle wyzwisk, jakich sie nasluchala od polskich 'maczo'... ze jest ku***, ze Polak nie byl wystarczajaco dobry, to musiala z Holendrem, ze skoro jej maz nie jest 'ciapaty' to na pewno Żyd. Takie teksty od zakompleksiencow slyszala nie raz. Poza tym, chcesz poznac prawdziwe 'latwe dziewczyny'? Przyjedz do Tajlandii albo na Filipiny, to zobaczysz jak tu sie szanuja.

Gość Słońce nocą
Azjatycka Pani dobrze napisane !! I tez mnie zawsze interesowało znaczenie słów" nie szanuje się" bo co ? Bo wybrała sobie za faceta nie Polaka ? buhahahaha Nawet nie wiecie , że takim gadaniem pogarszacie tylko swój wizerunek Polaka za granicą :D Panowie przestańcie się ośmieszać bo takie zachowanie to tylko na waszą niekorzyść :D Wiadomo, że i są przystojni Polacy ale my tu mówimy O G Ó L N I E !!!! A nie oszukujmy się, że do np. UK wyjeżdzają "najgorsze partie" :D tzw. niż :P Czym sobą reprezentujecie w takiej Anglii goląc łeb na łyso i klnąc publicznie aż uszy więdną ? Wyglądacie jak bandziory ! Do tego pijecie, palicie, śmierdzicie i nie potraficie się porządnie ubrać czyt.--->modnie :) Chamskie zaczepki i brak tolerancji na wszystko co waszym zdaniem jest inne niż Wy sami :-O Żenada ! Często przez Was wstyd mi , że Polką jestem !!

Gość hej poleczki
zastanowcie sie nad tym co wypisujecie same sie osmieszacie opluwajac innych

Gość czikitaaah
Polki przynajmniej sie myja. wczoraj jak jechalam pociagiem z pracy to wracały polskie łyse łby sypiace kurwami na prawo i lewo. Śmierdzieli tak że prawie się porzygalam....tacy Polacy mają wszystko co odpycha kobiete. Zero kultury, zero higieny zero wyglądu i jeszcze wszelkie możliwe nalogi i przedmiotowe traktowanie kobiet. A co mają? Za duże ego i małego penisa :D :D :D

Gość $ Terenia $
A Polaczki dalej je­bią tu swoje smuty o nieszanujących się kobietach, bo związały z obcokrajowcami :D 🖐️ To co ze mnie musi być za rozpustnica skoro nigdy w życiu seksu z Polakiem nie uprawiałam :classic_cool: Może dlatego, że mam mam gust? 😴

Gość z drugiej strony terenia
jezeli nigdy z Polakiem-jak zapewniasz-to tez porownania zadnego nie masz :-D