Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilka pytań :)))

Stosunek przerywany w 26 dniu cyklu

Polecane posty

Miałam stosunek przerywany w 26 dniu cyklu.Niby 100% dni bezpłodne,ale okres spóźnia mi się 3 dni(jak nigdy).Czy jest w ogóle opcja,że jestem w ciąży?Na test za wcześnie.Czy którejś z was zdarzyło się tak zajść?

up

Gość lubuska dziewczyna
Wg mnie małe szanse na ciążę ale jak nadal nie bedzie okresu to zrób test za 2 tygodnie i już

Gość zmartwiona ...
moim zdaniem nie jestes w cciazy ;). sluchajcie a ja mam takie pytanie wczoraj kochalam sie z chlopakiem i wydaje mi sie ze spuscil sie do srodka tylko tu na poczatku, mam nadzieje ze wiece o co chodzi ;). i mam takie pytanie czy jest opcja ze moge zajsc w ciaze ? okres mialam 30.kwietnia. wiec to chyba dni plodne ? ale nie jestem pewna ? a i nie zabezpieczaliscmy sie :/

Gość zmartwiona ...
jak myslicie moglam zajsc w ciaze ???

Gość ania.doradca.ladeevit
kilka pytań :)))--> kup test ciążowy, niektóre można robić nawet chyba tydzień po 'ewentualnym' zapłodnieniu, ale wtedy używa się porannego moczu.

Gość ania.doradca.ladeevit
zmartwiona ..., nie podałaś ile trwają Twoje cykle, czy są regularne, nie można określić czy miałaś dni płodne. Jeśli odbyłaś stosunek bez zabezpieczenia, to mogłaś zajść w ciążę.

Gość zmartwiona ...
Miesiaczkuje mozna powiedziec ze regularnie, zdaza sie ze dostane okres dzien lub dwa przed lub po terminie. Cykle mam 29-30 dniowe. Ostatnio okres mialam 30 kwietnia, a do tego stosunku co napisalam wczesniej doszlo wczoraj i wlasnie nie wiem jakie mialam wtedy dni, czy juz byly to dni plodne.

Gość zmartwiona ...
Czy jest ktos kto moglby mi powiedziec ?

Gość Danka2801
niby bezpłodne? Dni NIEpłodne wyznacza się na bieżąco po objawach a nie po fakcie, bo owulacja może się przesunąć. Może kup sobie mikroskop owulacyjny? pomoże ci w wyznaczaniu

Gość zmartwiona ...
Danka a jakie sa te objawy jak ma sie dni plodne???? bo ja to juz tyle sie naczytalam o tym kiedy te dni sa i kiedy sie koncza itp ze juz sama sie pogubilam. A i mam takie pytanie bo czytalam ze w calym cyklu sa tylko tak naprawde 24 godz plodne, to czy wie moze ktoras z was czy to prawda?? Bo mi sie srednio chce w to wierzyc no ale ... Pozdrawiam i czekam na odp :).