Izaa90 0 Napisano Maj 12, 2013 Cześć Wam, mam pewien problem. Od kilkunastu lat mam problemy z nerkami (reflux, zdwojenie nerki, ZUM). Ostatnio te problemy bardzo się nasiliły, mam praktycznie non stop zakażenia pęcherza i co kilka tygodni biore nowe antybiotyki. Do przedostatniego tygodnia kwietnia brałam tabletki antykoncepcyjne Cilest-przez ostatni miesiąc a wcześniej Naraya. Ze względu na ciągłe problemy zdrowotne w ostatnim miesiącu nie brałam ich regularnie. Gdy udałam się na wizytę do nefrologa, lekarka kazała mi odstawić tabletki, gdyż moje nerki są bardzo przeciążone. Brałam je do końca opakowania i dostałam normalnie plamienia z odstawienia. Jednak ostatnio bardzo źle sie czuję. Mam mdlości, jestem bardzo słaba (2 razy zasłabłam), boli mnie głowa, i zaokrąglił mi się brzuch w poddbrzuszu, co mne bardzo zdziwiło bo jestm bardzo szczupłą osobą. Odbyłam ostatnio w poniedziałek wizytę u urologa z powodu pęcherza i robiąc USG , powiedział,że mam coś w macicy, ale to nie jego sprawa bo on się tym nie zajmuje. Zamówiłam sobie wizytę u ginekologa w czwartek. Trochę się boję bo nie wiem co to może być. Czy może to ciąża? Pomóżcie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Maj 12, 2013 Dziwny ten lekarz.Zrob test ciazowy,bo skoro lekarz zauwazyl ,ze jest cos w macicy,to test na pewno pokaze ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izaa90 0 Napisano Maj 13, 2013 no zobaczymy..dziekuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach