Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahahahahhahhahahahahah

Przesadzam z piciem alkoholu, zawsze urywa mi się film, pije więcej od mężczyzn

Polecane posty

więc postanowiłam z tym skończyć i na imprezach będę piła jeden z podanych niżej zestawów: 1. 3 piwa lub 2. 3 lampki wina 3. Wódy/itp. już nie ruszam :o Myślicie, że to dobra ilość?

Gość takaaaa alk
znając życie jak zaczniesz pić to już dalej się nie powstrzymasz... najlepiej nie pić wcale w takim wypadku - jakieś karmi, albo radlery bo p2% to nawet nie zasumi w głowie i dalej nie będzie się chciało pić

Gość Powieściopisarka
Jesteś alkoholiczką - niestety.Radzę zgłosić się poradni AA potem może być za pózno! W tej sytuacji w ogóle nie możesz nawet wąchać alkoholu po żadna postacią!

Gość ///////////////
Raz sie pytasz o facetach teraz o piciu, a pozniej o rozwolnieniu od twoich glupich tematow

Gość ty kretynkoo
Dobrym zestawem na imprezach i tak w ogóle będzie: 1. Sok 2. Woda 3. Coca-Cola Jesteś alkoholiczką, żaden alkohol nie wchodzi w grę. Wypijesz jedno piwko i nie powstrzymasz się przed kolejnymi siedmioma...

ale wstydze się pójść na spotkanie AA, pewnie wyobrażacie mnie sobie jako menelkę, ale ja z wyglądu jestem normalna, mam dom, pracę, auto, tylko to upijanie się do nieprzytomności :o

Gość hahahahahhhha
a ja w odróżnieniu od ciebie w ogóle nie piję a na imprezy też nie chodzę i udław się tymi swoimi prowokacjami, wszystkiego najgorszego ci życzę na resztę życia.

Gość kamilwwwwwwww
tak dokładnie lepiej nie pic wcale , ile masz lat ?? mam podobnie moge nie pic ale jak zaczne to pije do upadłego niestety a 3 piwa puzniej 6 i coraz wiecej i wiecej ludzie jak my musza skonczyc pic raz na zawsze innej drogi nie ma jesli nie chcesz skonczyc na dnie , tez ciezko mi jest jak pomysle ze juz sie nienapije ale lepiej nie pic pomeczyc sie na poczatku i juz do tego nie wracac hehe jakos to bedzie mysle ze nie trzeba pic by cie szanowali i wgl .;D ale lubie sie napic masakra najpierw kac i mysli typu ale byl odjazd wczoraj puzniej patrzysz w lustro i mowisz nie jest tak zle i znowu do weekenduu takie glupie kolko ale pewnie do czasu zycie to nie sielanka rozumiem autorke zrobi jak chce:D hehe

Gość te wątki o chlaniu
piszą faceci, większość kobiet po prostu nie jest w stanie dużo wypić bo kobiety mają inny metabolizm alkoholu i nie potrafią go tyle przyswoić. Jeszcze jedno prowo,jak 99% na tym beznadziejnym forum. a ty autorze wylądujesz w rynsztoku sam, śmierdzący i zawszony, co gorsza zasługujesz na to.