Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka-12345

Nuda w łóżku

Polecane posty

Gość Anulka-12345

Wczoraj mój partner powiedział mi, że nie wkładam "pomysłu" w nasze życie erotyczne i tylko on się stara i przygotowuje różne "niespodzianki" i nowości. I że znudziło go nasze życie łóżkowe, nie ma w nim żadnej ekscytacji. Wyrzucił mi, że ostatnio gdy zaproponowałam mu masaż erotyczny było to zupełnie nieprzemyślane i nieprzygotowane i później cały dzien chodził wkurzony bo dzień wcześniej to on przygotował dla mnie dużo bardziej "efektowną" niespodziankę z przywiązaniem do łóżka itp... Nie wiem co zrobić bo jestem dosyć mało kreatywna i w dodatku dosyć niepewna i nieśmiała i ciężko mi "zaryzykować" z czymś nowym, gdy nie wiem czy mu się spodoba, czy akurat będzie miał ochotę, czy nie wyjdę na głupka... Bardzo te słowa były dla mnie przykre, chyba nikt nie chciałby usłyszeć, że jest "nudny" w łóżku no ale coś trzeba wyciągnąć z tej rozmowy i postarać się bardziej- pomyślałam o jakimś striptizie i smarowaniu czekoladą... Może macie jakieś fajne pomysły?

Gość mężatka.....
może jakaś przebieranka plus pejczyk?

Gość on37...
mówiąc Ci : że jest nuda z Twojego powodu może facet szykuje się na skok w bok który masz oficjalnie zaakceptować : chce mieć całkiem ,,nowe ciało,, jakkolwiek to nie brzmi idiotycznie. . ale skoro prosisz o pomysł wyjdź z nim na 2 godzinny spacer załóż kusą kieckę następnie poinformuj go że nie masz majtek od tego momentu powinien myśleć tylko o jednym . oczywiście nie spiesz się z powrotem do domu i zadbaj o to jeżeli masz np dzieci by ich jak już wrócicie nie było

zrób sobie nagie zdjecie całości albo wilgotnej cipki i wyslij mu mmsem gdy będzie na przyklad w pracy ;)

anal- jesli oboje nie macie nic przeciw tez jest fajnym eksperymentem i daje duzo satysfakcji :)

Gość Anulka-12345
on37... -nic z tych rzeczy, bardzo się kochamy i on na pewno by mnie nie zdradził, ta rozmowa to efekt tego, że mieliśmy sobie mówić wszystko co nas niepokoi i wkurza w związku... Z tym spacerem to bardzo fajny pomysł, jest tylko jeden mankament- ja nigdy nie chodzę w spódnicach czy sukienkach ;) Ogolnie wydaje mi się że mój facet miał na myśli to, że bardzo dużo czasu poświęcił przygotowaniom do takich zabaw, podczas gdy ja nigdy taką inwencją i przemyśleniem się nie wykazałam... Ani trójkącik ani anal na pewno nie wchodzą w grę ;) Przebieranki i zabawki jak najbardziej tylko też zupełnie nie wiem jak to zaaranżować by nie czuć się mega zażenowana...

Gość on37...
czas założyć:) mnie przebieranki nie kręcą wiec sie nie wypowiem

Gość ja sie w łóżku nie nudzę
jak można się nudzić

Gość Najwyższy czas podnosić
A gdzie egzaltacja??:(

Gość dziwny ze mnie gosc
Dziwne macie zachowania:O Albo ma sie chec na kogos, albo nie ma. W seksie liczy sie uczucie i chec oddania, zblizenia .A wy zdobywacie sprawnosci? Za kazdym razem ma byc inny element zaskoczenia? W waszym zwiazku nie ma uczucia, tylko zaliczanie:O Moze jezcze wprowadzicie ocene za nowy pomysl.

Gość jsjdjskljslkj
dziwny ze mnie gosc\ bzdury gadasz , nic nie rozumiesz

Ja tez nie wiem jak mozna sie nudzic w łóżku. Jest masa sposobów i technik żeby umilić ten czas. Wiec nie rozumiem osób czy par, które nie mają pomysłów na udane życie erotyczne

Gość gość
Przykre słowa i moim zdaniem partner mógł je zdecydowanie delikatniej powiedzieć. Mimo to fajnie, że chcesz się zmienić i coś do Waszego życia erotycznego wnieść. Ja na Twoim miejscu zastanowiłabym się nad erotycznymi gadżetami, zajrzyj na abcerotyki.com.pl, na pewno wybierzesz coś fajnego.