Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaaanannnnnaa

TRYGON GLIWICE - opinie? OSZUŚCI NIE POLECAM

Polecane posty

Gość annaaanannnnnaa

Banda oszustów - myślałam że jak kupięporządne buty w porządnym sklepie to mogę liczyć że trochę w nich pochodzę... Buty się rozkleiły w 7 miesięcy od zakupu - tylko w nich chodziłąm na spacerki, nie biegałam nawet - tak reakreacyjnie używane i to nieczęsto - reeboki easytone. Oddałam do reklamacji - po 10 dniach odebrałam z odpowiedzią że rozklejenie to uszkodzenie mechaniczne za które oni nie odpowiadają!!! Babka powiedziała że mogę się odwoływać do dwóch tygodni, napisałam odwołanie, pojechałam a znów inna mi mówi że lepiej mam od razu iść do rzecznika praw konsumenta bo i tak takie coś mi na moje odwołanie odpiszą... Banda jedna - odradzam ten sklep.

Gość annaaanannnnnaa
czy ktoś miał podobne doświadczenia??

Gość ddffdffgfgg
no i dobrze ci tak, jak sie jest glupim i musi miec markowe buty za kilka stow, zeby sie pokazac co to się nie jest, jakim jest sie bogatym, a tanie buty sie traktuje jak smieci, no to tylko twoja sprawa 🖐️

Gość odwolaj sie do rzecznika
albo napisz do reeboka i podaj nazwe sklepu. oryginaly kupuj albo w typowych sklepach danych marek (taniej dostaniesz np w fashion outlet w sosnowcu) albo w deichmannie (oni wymieniaja buty bez mrugniecia okiem)