Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileż można???

wolałabym przekłuc córce uszy niż ją nazwać Amanda Nikola czy Anastazja

Polecane posty

Gość hihihi ta ja
Czy wam sie to podoba czy nie kolczykowanie dziecka to kaleczenie jego ciała .

Gość powiedziala co wiedziala
Mi tez wiele imion sie nie podoba,ale jakos nie krytykuje rodzicow ktorzy nadali dziecku imie takie ktorego ja nie lubie,bo to nie moja sprawa,kazdy ma swoj gust i cale szczescie,ze tak jest,chociaz ostatnio to te imiona faktycznie wszystkie na jedno kopyto nadawane sa,przez co brzydna.A imie Anastazja jest fajne takie dostojne,nie znam zadnej ale podoba mi sie bardziej niz Anka czy Kaska A jesli chodzi o sam watek to fakt malej dziewczynce a juz na pewno niemowlakowi uszu bym nigdy w zyciu nie przebila,zostawilabym to jej samej gdy podrosnie zeby zdecydowala.

Gość Siwy wlosek ;)
A moja corka to Amanda,ale ja na szczescie w Polsce nie mieszkam a tu nikt z zadnego imienia sie nie wysmiewa,a juz na pewno nie nazywa rodziny patologia tylko dlatego ze ktos dal dziecku imie ktore komus tam sie nie podoba,eh Polska ludzie mieszkajacy w niej nigdy sie nie zmienia.

Gość gośćmati
Mam na imię Amanda i komu to przeszkadza bo nie wiem każdy ma na imię jak mu rodzice dali bo tak chcieli i dziecko kochają to się dopiero. ....lecie od imion dzieci.