Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuska123

Po Norweskiej i co dalej :)

Polecane posty

Karola nie nie zjadlas za duzo czytalam ze do 1 kilograma owocow abys po 18 nie jadla owocow bo cukry z owocow trawia sie od 2 do 3 godzin ateraz jak jestes glodna to wcian jeszcze talerz zupki zapij woda herbatka cz czym kolwiek i bedzie oki kochan Ewicwik witaj w klubie ja wlasnie wrocilam od lekarza 39 stopni goraczki i antybiotyk jak do piatku goraczka sie utrzymywac bedzie to zastrzyki heh no i zalecenie od pana doktora to herbatka z sokiem malinowym i miodem heh a no i zwymiotowalam mleko chyba bylo go za duzo albo przez chorobe a myslalam ze mi przejdzie wczoraj zle sie czulam w pracy dzis tez nie bardzo a jk wrocilam to sie polozylam i po 2 godzinach wstalam z goraczka heh Puszysciutka ja bylam na niej okolo 9 miesiecy a pozniej jadlam normalnie i nie tylam no 2 kilo to nic w porownaniu do tego co zzucilam heh pozniej zrobilam kopenhadzka ale pare dni no norweska tez nie wytrzymalam i teraz kapucha znow :)

Gość Karola21
Martuska dziekuję!!! kamien spadł mi z serca hehe zobaczymy co bedzie za 6 dni :*

Gość cikwoj
Powracam po krotkiej nieobecności ! Witam dziewczyny. Mój plan na nabliższe 6 tygodnii ! 1 tydzień: Dieta Kapuściana 2 tydzień: Na przemian Kapuściana/Z South Beach 3 tydzień do 6 tygodnia: Dieta 3D Chilli Zobaczymy, co z tego będzie :) Mam nadzieję, że wytrzymam jakoś!

Dziewczyny - czy jadłyście ten seler naciowy na diecie? Dietkuje od wczoraj, ale nie lubie selera naciowego, wiec go nie jadłam. Surówkę zrobiłam z pomidorów, ogórków surowych, szczypiorki, saąłty i koperku. pOmyślałam, ze będzie ok, ale teraz czytam, ze seler jest bardzo ważny w tej diecie i nei powinno się z nigo rezygnować. Czy Wy jadłyście? Jesli nie, to mimo to były efekty w odchudzaniu?

Gość mloda_00
hej dziewczyny tak sobie zagladam do Was, czytam i tak tez zastanawiam sie nad kapuścianka hmm zupy lubie wszystkie to tylko tydzień a jak by zeszło 5kg to byłoby super...ale czy to nie wróci?? no oczywieście wiem, że jak sie rzuce na jedzenie to wróci...ale 2 tydzien nie mialam w buzi słodkiego fast fooda i chipsa... wczoraj fryty mi pachniały aleee nie

Witam dziewczynki:) A ja w domku na zwolnieniu goraczka nie schodzi mi z 39 stopni i dzisiaj to chyba ogolnie tylko zupe kapusciana wsadze w sziebie bo nie wiem czy cos wiecej przelkne :( Cikwoj fajna rozpiska i zastanawiam sie czemu my kobiety mamy tak przechlapane z tymi kilogramami :( Mloda jak sie zucisz na jedzenie to wroci a jak stopniowo bedziesz cos dodawala do posilkow madrze z glowa to nie powinno wrocic moze 0.5 kg to normalne :) Agawa_Agawa nikt nie lubi selera naciowego chyba ale on jest naprawde bardzo wazny w diecie norweskiej tak jak grejpfruty :) Ewicwik .Karola Nowa co u was odezwijcie sie ok???

Ja też nadal chora, gorączka już mi co prawda spadła, ale i tak czuję sie strasznie. mam nadzieję, że do poniedziałku będzie ok, bo chcę na 100% wystartować z kapuścianą. Martuska zrezygnowałaś na czas choroby z diety czy jesteś twardzielką??hehe Pozdrawiam

Ewicwik jestem twardzielka hehe jak narazie zjadlam zupke a mam piaty dzien to moge miesko i pomidory ale nie wiem czy dam rade heh zobaczymy:) Ewicwik szybkiego powroyu do zdrowka :) Gdzie reszta dziewczyn ?

I wszystkie jadłyście ten neiszczęsny seler? Wczoraj nie jadłam i dzisiaj juz też nie zjem, bo jestem w pracy i będę mogła go kupic dopiero wieczorem. I sie zastanawiam, czy to znaczy, że 2 dni diety są bez sensu skoro nie jem selera ..... :-(

Gość mloda_00
a ja seler znalazlam w lidlu i to w Suwałkach więc na naszej wioseczce jest heh:)

no więc jestem:) witam, szczególnie martuśkę:) ja obecnie na diecie turbo która bardzo przypomina kapuscianą:):) i nawet taka zupke mam jako danie z 4 warzyw:) a ta norweska to co???

Gość cynamonek1001
Witam leseczki:) I ja kraze od stycznia po różnych forach i tkwię w kapuście i norweskiej:-/ Jestem dumna z siebie,bo jestem na 10 kg:)W styczniu było mnie 75.2, a dzis rano 65.5kg:)Euforia:)Mam 170 cm.Im bliżej jestem celu-64kg,tym bardziej odpuszczam sobie.Ostatnie moje kapustki trwają 4dni, na tyle starcza mój garnek zupy,od pon.do czwartku,do tego owoce i werzywa.Weekend jem praaaaawie normalnie to co rodzinka,tylko mniej.Po takiej niedzieli waga się utrzymuje,a ja nie mam wilczego apetytu na wszystko:)Martuska-podziwiam Cię z całego serca!!!Są dni , ze zapach kapusty mnie odrzuca, a ty tyle wytrzymujesz:)Do pozniej:)

Kaja ty moja kochana kapuscianko bo my przeciez razem sie kaustka odzywialysmy w tym samym czasie heh oj tesknilam za toba :) Kaja Norweska to jaja grejpfruty i znow jaja hahahha poleglam na niej nie wytrzymalam hahah :) A ty co masz za diete TURBO pisz mi tu szybko :)

6 POSIŁKÓW DZIENNIE:) owoce, warzywka, bialko w róznych kompozycjach, np 1 posiłek białkowy z owocem, albo 3 warzywka z białkiem i tak sobie kombinujesz:)

Gość cikwoj
A ja dziewczyny muszę pierwszy raz wytrzymać. Obecnie siedzę w Londynie, wszystko kusi, więc próbuję co się da no i trudno. Jakoś to będzie. Z tymi kg to faktycznie mamy przechlapane, ale mam nadzieję, że z Wami wytrzymam ! :) PS. Dostałam telefon, że cała rozpiska diety 3D chili jest w domu, a więc jak tylko we wtorek wrócę, to napiszę, o co dokładnie chodzi. Pozdrawiam nowe dziewczynki i te stare bywalczynie ! ;*

Gość Karola21
Cześć Kochane!! jak się trzymacie? Martuska, biedna moja wracaj do zdrowia!:( podziwiam Cię, że się trzymasz.. ja dzisiaj drugi dzien i wczoraj niestety miałam wpadkę bo przyjechała moja przyjaciółka, która, kiedy zobaczyła mnie na norweskiej (tzn słabą, z przezroczystą cerą i workami pod oczami) powiedziała, że żadnych wiecej diet mi nie pozwoli robić no i taktownie nie powiedziałam jej, że zaczęłam kapuścianą więc przywiozła nam po mc'flurr z mc'donaldu.. i co miałam zrobic? musiałam udawać, że nie jestem na diecie i zjesc :( ale nie przerywam, dzisiaj drugi dzien i po prostu nie zakoncze po 7, tylko zrobie sobie 8 dni, mam nadzieje, ze ten lód to nie taka straszna rzecz chociaż jak już coś robię to lubie to robić w 100% a nie połowicznie;/ Dużo nowych dziewczynek tutaj widzę, witajcie.. :) ktoś pytał, dlaczego my mamy takie problemy z kilogramami.. no własnie tez dzisiaj sie nad tym zastanawiałam przechodząc koło kebaba :( ehh ;)

Gość Karola21
cikwoj, co do Twojego planu to mysle, ze jest dobry bo przeważnie jedna dieta skupia sie na pewnej grupie składników, a zmieniajac je co jakis czas bedziesz dostarczac wszystkiego po troszke, ale ja na Twoim miejscu robiłabym sobie tydzien dietki i 2 dni przerwy, tydzien dalej i znów 2 dni przerwy bo człowiek jest tylko człowiekiem i ciezko naprawde taki rygor tyle tygodnii trzynac,, a jak sobie troszeczke odpuscisz na 2 dni to bedziesz miała wieksza motywacje zeby trzymac sie jadłospisu bo bedziesz myslec "jeszcze troszke i zjem sobie np jogurcik", a te nasze "grzeszki" to tak naprawde najlepsza motywacja! :D

Gość Karola21
No własnie dziewczynki :) gdzie jestescie? :)

Hej dziewuszki:) Ja nadal walczę z chorobą i dlatego tu nie zaglądam, ale od poniedziałku ruszam pełną parą z kapuścianą i będę się meldować systematycznie:)

Gość cikwoj
Heej dziewczynki. Czuję ostatnio,ze bardzo przybrałam na wadzę więc od wtorku kapuściana na całego i zobaczymy o co chodzi z ta 3 D chilli. Trzymajcie sie :*

Kto jutro startuje z kapuścianą? Ktoś chętny? ja na pewno jutro zaczynam:) Chcę ją robić dwa tygodnie. Pozdrawiam

Gość cikwoj
Ja zaczynam od wtorku,bo jutro nie dam rady. Mam nadzieję,że się uda, baardzo mocno wierzę,że chociaż zgubię 3 kg na tej diecie !! Oby ! Trzymam kciuki za nas wszystkie dziewczyny,bo coś tu się cicho zrobiło i już nawet nikt nie napisze ...:(

Dziewczyny gdzie jesteście??? Ja zaczęłam dzisiaj kapuścianą, jestem zmotywowana tak, jak na norweskiej i mam nadzieję, że wytrwam:) Odezwijcie się co u was:) Pozdrawiam

Gość nowa2013
Hej dziewczynki! weekend szalony ni było czasu . ja na zdrowym odchudzanku, jem wszystko, tylko zamiast kolacji pije koktail strukturalny o 18.00- nie chce mi sie jesc, jestem pełna enegii i dobrego humoru i uwaga przez tydzień zeszłam 2 kg.nawet sobie popiwkowłm w sobote a wczoraj tort!dziewczyny polecam te koktaile

Gość cikwoj
A dokładnie,jakie koktaile? Cała dieta się z nich składa,czy jak ? Ja od jutra kapuściana. Myślicie,że jak zrobię zupkę na kiszonej to będzie różnica? Bo nigdy nie jadłam ze słodkiej kapusty i nie wiem,czy mi będzid smakowała...szczerze w yo wątpie

hej dziewczyny :) A ja na zastrzykach mam zapalenie pluc no ale coz z dieta wytrzymalam prawie 100 procentowo tylko podjadalam jogurt naturalny okolo 15 przez 3 ostatnie dni :) Wiec tak zaczelam z waga 66.600 a dzisiaj rano 63.700 czyli prawie trzy kilo :) Teraz mam nowy patent na sprubunek to tak dwa dni z norweskiej dwa z nielaczonej dwa z kapuscianej i dzionek przerwy tak wiec zobaczymy jak to bedzie heh :) POZDROWIONKA

Fajnie, że znowu żyje forum:) Ja wczoraj przegięłam z jedeniem , byłam na komunii:) Ale od dzisiaj kapuścianka. Martuska jeszcze trochę i będziesz mieć 59 kg!!! Super!!!

Ewicwik a jak myslisz jak bede tak robila ze dwa dni z norweskiej dwa dni nielaczonej dwa kapustki i dzien przerwy to cos pomoze???