Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuska123

Po Norweskiej i co dalej :)

Polecane posty

Dziewczyny mam nadzieje ze bedziecie tu zakladaly fajnie by bylo dalej razem jakos sie wspierac :)

Gość nowa2013
Hej Martuska 123 ja napewno, i jak pociągnelaś norweska do końca?

Nowa witaj serdecznie fajnie ze napisalas tu bedziemy mogly gadac o wszystkim i niczym i nie bedziemy zasmiecaly tematu norweskiej :) Nie kochana nie pociagnelam sobote umieralam i wymiotowalam caly czas zreszta jak w piatek ale wczoraj ugotowalam sobie zupke z kapusty i od wczoraj jestem na diecie kapuscianej jakos ta dieta najbardziej mi podchodzila i zawsze dalam na niej rade :)Wiec dzisiaj drugi dzien kapustki :) Odzywaj sie co u ciebie moze inne dziewczyny tez sie dolacza i bedziemy dalej sie wspierac jak na norweskiej tylko teraz kazda bedzie miala swoja dietke :)

U aktualnilam stopke heh Nowa a ty jak pociagnelas norweska czy juz tez nie no i napisz jakie masz wyniki itd ok kochana :)

Gość Karola21
Martuska, jak Ty dajesz rade na tej kapusciance? podziwiam Cię, naprawdę :))

Witaj Karola ja sie zawsze dzielnie trzymam diety z malym wyjatkim zawsze ale to zawsze dodaje do zupy kostki rosolowe 1 z kurczaka i 1 warzywna i uwiez mi ze da sie zjesc bez wiekszego bolu a no i koperek a duzo dziewczyn bedacych na tej diecie dodawalo koncentrat pomidorowy i powiem ci ze zawsze mialy i zreszta ja tez rezultaty okolo 5 kilo tyg i wiesz co dla mnie jest najwazniejsze ja nawet nie czuje glodu bo jak jestem glodna nawet o 22 to zjadam mala miseczke zupy zapijam woda albo herbatka zielona :) Wiem kostka niby zabroniona ale ja sie tak odchudzalam prawie 9 miesiecy robilam tydzien kapuchy 2 dni przerwy i znow tydzien kapuchy i zawsze z kostkami rosolowymi i koprem :)

jak przyrządzacie kapuścianą? tak jak jest w przepisie ze słodkiej czy kwaśniej kapusty:)będę wdzięczna za odp.pozdrawiam

Gość nowa2013
Ja tez nie pociagneam wymiekłam 10 dnia, musze sie przygotowywać do testów sprawnościowych , a na norweskiej nie miałam siły z synkeim na plac zabaw iśc, pozatym zaczełam mieć kołatania serca. gdzies wyczytałam że niedobór minerałów na dn jest niebezpieczny. kapusciana wydaje mi się zdrowa, u mnie najwazniejsze jest zeby jasno wiedziec co jeść, a tu jest jasno napisane . Martuska to jak jechałąs na kapuscance 5 dni i weekend wolny? seler mam , chyba skocze po kapuche i papryke,

Hej, dziewczyny ja zaczęłam dzisiaj dietę kapuścianą, powiedz Martuska dużo na niej zrzuciłaś, bo pisałaś, że to Twoja ulubiona dietka:) Pozdrawiam was:)

Gość nowa2013
martuska dołaczam sie do pytania? możesz jeszcze napisać jak z energia na tej diecie mozna ćwiczyć? przybliz nam ja troszeczkę kochana, ja musze zrzucic 10 kg w miesiąc

I Martuska jeszcze chciałam zapytać czy trzymałaś się menu jak w diecie czy jadłaś przez te pięć dni tylko zupke??

Oj dziewczynki ja wrocilam z pracy dopiero i pije kawe :) Wiec tak ja jechalam na kapuscianej zawsze tydzien robilam 2 dni przerwy staralam sie by przerwa wypadala mi w niedziele w tedy zjadalam cos smacznego ale w malych porcjach pierwszy tydzien na tej diecie schudlam 11 kilo ogrom wiem ale startowalam z wagi tez sloniowej bo 105 kilo a nawet ze 106 kilo ogolnie przez pierwsze poltora miesiaca schudlam na niej 25 kilo a pozniej juz okolo 3 do 4 kilo tygodniowo no i wyczytalam ze jak dlugo stosuje sie jedna diete to spadek kg jest mniejszy no i przeszlam na kopenchadzka i chodzilam na niej glodna jak pies za przeproszeniem bo masz godziny kiedy mozesz jesc i po 18 nic wiecej tylko woda a na kapuscianej nie zeby sie bylo glodnym i o 22 to mozesz smialo miske zupy wszamotac bo to sa ujemne kalorie :) Dziewczyny ja zawsze zupe gotowalam ze slodkiej kapusty nigdy nie dodawalam selera bo nie ma go u nas w zwyklych sklepach tylko w tureckich a ja mam daleko do takiego sklepu Ewicwik pytalas o przepis trzymalam sie prawie przepisu bo zawsze dodawalam i dodaje kostke rosolowa do smaku dlatego jest zjadliwa a no i dzien mleczno bananowy to ja robilam sobie koktail z mleka i bananow bo samego banana bym nie przelkla mam wstret do nich a w koktajlu jak poczulam glod to wypijalam pol szklaneczki i zapijalam woda albo kawa bo zawsze jej duzo pilam az zaduzo no i te redbulle lighty hahahah moja zmora :)

Wiec podsumuje wam ja na kapuscianej nie chodze glodna i nie mam ani rewolucji w brzuchu ani sie zle nie czuje ani zadnych krecen w glowie :) Teraz tez chcem pociagnac tydzien kapustki 2 dni przerwy i tydzien nastepny utrwalajac wage i przejde na nielaczona :) Pozdrawiam :)

No ja też myślałam, żeby dwa tygodnie pociągnąć na kapuścianej, mam nadzieję, że pozbędę się reszty zbędnych kilogramow:) Jak widzę jest to sprawdzona dieta i myślę, że każdy na niej schudnie.

Gość nowa2013
wiecie też spróbuje , co mi tam dziś zezarłam prawie całe pudełko tofifi , ;-( ale teraz jest midobrze. lece na zakupy martuska napisz prosze co jesc w 1,2,3 dzień bo z tego co ja pamietam to było 1 dzień zupa i owoce, 2 dzień zupa i warzywa, 3 zupa owoce i warzywa ?jak to dokładnie było , ja ja chyba robiłam z 10 lat temu, ale wtedy byłąm chuda i nie miałam takiego pearcia jak teraz

Gość cikwoj
Witam dziewczyny ! Jak mi się uda, na dniach zrobię zdjęcia całemu jadłospisowi i dodam gdzieś, gdziekolwiek :) Narazie jestem zabiegana rpzed wyjazdem, więc mi wybaczcie. Zobaczymy dzisiaj, jak wypadł 1 dzień diety Montignaca . Czuję się bardzo dobrze, wszystko jest bardzo smaczne . Nie czuję głodu !

Tak Nowa dobrze pamietasz 1 dzien zupa do woli i owoce najpozniej do 18 bo maja cukry 2 dzien zupa i warzywa najlepjej zielone lisciaste to znaczy ja jem brokul kalafior salate z ogorkiem ogorek bardzo dobrze podkreca metabolizm ha ten ziemniak ugotowany z maslem ale ja nie jadlam 3 dzien zupa warzywa i owoce 4 dzien i teraz roznie z tym mlekiem jedni pisza ze ile chcesz inni ze 1 litr a jeszcze inni ze 2 litry ja zawsze litr wlewalam w siebie z tymi bananami ja miksowalam to znacy koktail robilam z 1 litra mleka i 3 banany a no i zupka oczywiscie 5 dzien to okolo 200 gram miesa wolowina ,filet z kurczaka albo z indyka aha i okolo 6 pomidorow na kolacjie ale ja zjadalam 1 rano,1 do miesa i 2 na kolacjie nie zapominajac o zupie chociaz raz ale ja ja jadlam zawsze jak bylam tylko glodna ile wlazlo hehe 6 dzien wołowina i jarzyny, jedz tyle wołowiny, jarzyn ile potrzebuje organizm aby zaspokoić głód. ja jadlam rybke a zupka chociaz raz 7 dzien zupa oczywiscie ,brazowy ryz z warzywami niskokalorycznymi

i pamietajmy o wodzie pijemy wode i herbatki gorzkie ile sie da:) CIKWOJ czekamy na przepisy i dziekujemy :)

Gość Karola21
Cikwoj, dzieki wielkie :) teraz nie wiem co robic.. mam jeszcze 10 dni do wakacji i MUSZĘ schudnąć chociaz 4 kg jeszcze.. poczytałam o kapuściance, trwa tylko 7 dni.. moze warto przed urlopem ją sobie jeszcze zrobić, a potem niełączenia:) mam pytanie do Martuski, Kochana co jadłas w pracy? tą zupkę?

Kochanie przed wyjsciem do pracy zupke a pozniej wazywa owoce co jest w danym dniu pierwszy raz na diecie zabieralam w czwartek banany 2 a pozniej robilam koktail i w butelke sobie zabieralam kochanie masz 10 dni to sprubuj ta kapustke jak dla mnie warto :)

Gość Karola21
Jutro idę na zakupy i od 15 zaczynam :D zpbaczymy, co mi szkodzi spróbować.. tylko własnie obawiałam się o jedzenie w pracy, bo ogólnie to mam zawsze "wypas" na lunchu i musze przyniesc cos naprawde sycącego i dobrego zeby nie wziąć nic co nam dają bo pokusa jest silna.. lunch mam o 12 wiec mogę zjesc zupkę + np fasolke szparagową i brokuły na parze, czy osobno trzeba jesc zupke i warzywa? Dziękuję Martuś :*

Nie wiem kochana mi sie wydaje ze to nie ma opcji jak bedziesz jadla tylko przez pierwsze dni staraj sie wlac w siebie jak najwieksza ilosc zupki mi minol juz drugi dzien i wogole nie czuje sie jakbym byla na diecie bo nie jestem glodna wcale o 18 zjadlam salate z ogorkiem rzodkiewka i pol pomidora wkroilam bo nie jest takie suche i na jadlam sie ze az mnie kolka w boku lapala hehehh :) wypilam kawke nie dawno herbatke i czuje sie rewelacyjnie :) Kaeola sprobuj nic nie szkodzi jak uznasz ze nie dasz rady to trudno ale dasz rade napewno ona jest prosta i najwazniejsze nie czujesz glodu:) Ewicwik a jak twoj pierwszy dzionek minal kochana??? I co zreszta dziewczyn halllooo hallloooooo???

Gość cikwoj
Zacznę kapuscianke gdzieś dopiero we wtorek, ale za tydzień, bo teraz nie ma sensu. W czwartek w nocy wylatuję ,wracam własnie w poniedziałek i od wtorku zaczynam. Mam nadzieję, że chociaż 3 kg zgubię ! Wierzę w Wasze rady dziewczynki, bo naprawdę mi dużo pomoglyscie ! Dziękuję :*

Hej, właśnie lepiej czuję się niż na norweskiej. Dość sporo dzisiaj zjadłam tej zupy, nie jest aż taka zła jak sobie myślałam:0) Przypomniałam sobie, że jakieś 10 lat temu mój tata robił tą dietke i mocno wtedy zeszczuplał, więc jeszcze bardziej chce mi się wytrwać:) Pozdrawiam dziewczyny i spokojnej nocy:)

Gość cikwoj
Martuska123 A wiesz może mniej więcej ile schudłaś? A ile schudłabym ja z wagą 56/168? Tak pi razy drzwi :D trzymając się dietki oczywiście rygorystycznie . Wiem, głupie też pytanie, ale już tak się zastanawiam rzeczowo :D

Gość cikwoj
A ja narazie pociągne po prostu zdrowe żywienie do wtorku, a od wtorku (następnego )kapuścianą, bo uwielbiam taką zupę ! A ile schudłaś na tej diecie? Ile chudną średnio tak osoby bez nadwagi? Orientujesz się może?