Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuska123

Po Norweskiej i co dalej :)

Polecane posty

Gość nowa2013
Martuska123 nie dziwie sie ze sie tak rozchorowałas po tylu dietach co przeszlas! ja lece strukturalną rano pijecie koktail odchudzającyna bazie kefiru albo jogury, pozniej jakis owoc kawałe razowca z pomidorkiem obiadek jakas kasz warzywa, mieko do oporu , 18.00 koktail oczyszczacy, jak go wypije to nastepnego dnia nie chce mi sie jesc totalnie, dziewczyny 1 raz na diecie fruwam;-) ja chcecie to przesle wam info. bez zadnych wyzeczeń spadło 2 kg, i wiem ze to nie woda;-)

Martuska wiesz co myślę,że to nawet lepiej, żebyś jadła różne rzeczy, więc spróbuj. Podziwiam Cię, tyle już zrzuciłaś, jesteś niesamowita:) W ogóle super, że jesteście dziewczyny:) Dookoła to tylko słyszę po co Ci ta dieta, rozchorujesz się, dostaniesz anemii itd.. I to mówią ci, co obżerają się w fast foodach i jedzą byle co. Ach nie denerwuje sie nawet:)

Gość nowa2013
przepis na koktail odchudzjący, ja dodaje 4 kostki lodu, może nie jest najlepszy w smaku ale naprawde zapycha;-) do tego możecie zjeśc kromeczke razowca np. z pomidorkie.ten jest na rano POPRAWIAJĄCY PRZEMIANĘ MATERII, ODCHUDZAJĄCY kefir lub jogurt naturalny 1,5 % tłuszczu - 200ml małego dojrzałego avocado - 30g łyżka stołowa soku z cytryny łyżka siekanej zielonej pietruszki łyżka otrąb owsianych łyżeczki morszczynu Na 2 sniadanko owoc, na obiadek cos zdrowego sałatka z oliwa siem z cytryny, gotoane albo pieczone miesko, 3 łyżki kasz obojetnie jakiej, takie zdrowe posiłeczki, gotowane warzywanp, brokułik a jogucikiem posypane słonecznikiem potem zamiast kolacji koktail oczyszczjacy o 18.00 sok wyciśniety z jednej pomarańczy pół jabłka pół banana siemie lniane 2 suszone sliwki 2 łyeczki sezamu 2 łyżeczki ziaren słonecznika no do tego tez dodaje lodu, naprawde super jetsem przed@ a wogóle nie mam ochoty na słodkie, ani zadnych napadów, to jest dieta strukturalna, bardzo zdrowa bo zawiera wszystkie składniki, mija kolezanka bardzo ładnie schudła, nic nie przytyła a włosy i pazury jej rosna jak oszalalałe. ja w tydz- w sumie niecały, w sobote 3 piwka, wczoraj komunia schudłam 2 kg, i czuje się super!

Gość cikwoj
Cześć dziewczynki ! Od jutra zaczynam kapuścianke, zrobię rano zupkę, mam troche jabłek i pomarańczy,no więc startujemy. Aż się boję jutro ważyć, no ale cóż... trzeba odpokutować. Jak będzie powyżej 60 to się zabiję, bo nigdy jeszcze tyle nie ważyłam!

Gość nowa2013
oj cos tu ucichło. Ja dalej na koktailach i spada mi szybciej niz na norweskiej, a mam tyle energii ze wymysliłam sobie tapetowanie, maz wróci z pracy to sie zdziwi, a wieczorem croos fit mniam;-) w sumie od poczatku to chyba 3 tyg zleciało mi 4 kg, po norweskiej 1,5 wróciło - wiadomo woda, na minusie 1,5 dodatkowo to strukturalna- dziewczynki warto i jem nawet słodycze;-)

Hej dziewczynki :) cicho tu jakos ale coz napisze bo musze :) Dzisiaj rano moja waga to uwaga 63.100 ale jestem dumna z siebie heh jak zobacze chociaz 61 kilo to se normalnie sprawie prezent jakis :) Buziaczki dziewczynki i powodzonka :)

Gość cikwoj
Faktycznie cicho i to jak ! A ja dzisiaj stanęłam na wagę i się zdziwiłam bo tylko 58 kg pokazało. Zaczęłam więc dietę kapuścianą i nie jestem taka głodna, mimo, że cały dzień siedziałam w domu. Nie wiem, czy to przez naukę, czy przez tą dietę, ale kręci mi się w głowie i to bardzo . Jak narazie dzisiaj 2 miski zupy, 2 jabłka i 1 l soku pomarańczowego. Chyba jest dobrze :)

Hej!! Powiem wam, że dieta kapuściana jest lepsza niż norweska, przynajmniej dla mnie. Nie jestem w ogóle głodna, je się dużo owoców, warzyw, chyba będzie moją ulubiona dietką:) Cikwoj to ciągniemy teraz razem na kapuściance:) Powodzenia!

Gość nowa2013
dziewczynki gratuluje wam efektów i spadku wagi , widze ze nikogo nie przekonałam do struturalnej, u mnie moze wolniej, niz u was ale spada, spada i czuje sie super,mnie po kapustce rozsadzało, i brakowało mi chlebka,a tera jem chlebek , sałatke robie z oliwa, kasze gryczana jem z masełkiem ;-) i juz nie wiem co mam zrobis z energią, juo aqapark ale sie wyszaleje.Pozdrawiam dziewczynki

Nowa ja bym moze i sprubowala ale ja nie mieszkam w polsce i u nas nie ma siemia lnianego i cos tam jeszcze widzialam czego u nas nie posiadaja w sklepach nawet platki owsiane wioze zawsze z polski czy ogorki kiszone heh moge zapomniec o czyms takim :(

Gość cikwoj
A ja dziewczynki 2 dzień na kapuściance i bardzo dobrze się czuję, chyba lepiej niż na norweskiej. Chociaż na śniadanie(koło 7) zjadłam 1 pomidora i nie byłam głodna aż do 16 ! Może to wlasnie przez norweską mi się tak żołądek skurczył? Sama nie wiem. Jutro i warzywka i owoce . Aż mi się chce żyć ! Zważę się gdzieś w niedzielę/sobotę i powiem co i jak... chociaż to może zły pomysł, bo w sobote piwko na pewno wpadnie. Muszę wszystko rozważyć dokładnie, kiedy, co i jak . Najgorzej z tym ważeniem. Trzymajcie się kochane

Gość cikwoj
Ej dziewczynki, co jest? :/ Cicho się zrobiło i to od kilku dni..

Gość nowa 2013
no własnie maruska jak u ciebie? ja miałam wczoraj urodzinki króre trwaja dziś i beda trwłu do jutro , pozatym zbliza sie @ i robie sobie wolen od diety;-) upiekłam ciasta , a dzi swsunełam placki kartoflane , i co i nic od niedzieli ruzam dalej

Gość nowa 2013
no własnie maruska jak u ciebie? ja miałam wczoraj urodzinki króre trwaja dziś i beda trwłu do jutro , pozatym zbliza sie @ i robie sobie wolen od diety;-) upiekłam ciasta , a dzi swsunełam placki kartoflane , i co i nic od niedzieli ruzam dalej

Gość gość
www.diety-diety.net

Gość nowa 2013
nie ma juz nikogo?-szkoda bo jestem dziwewczyny ciekawa jak tam na tej kapuscie wytrzymałyśie?

Gość własnem3
nowa2013 mam pytanie czy pijesz tylko te dwa koktajle, czy robisz jeszcze jakieś inne, jakbyś podała przepis byłabym wdzięczna. Czy to jest dieta dra Bardadyna (czy jakoś tak)? Ja jestem na diecie lnianej, ale podobają mi się Twoje koktajle, mogłabym je włączyć do swojej diety. Pozdrawiam

Gość nowa 2013
do własnem tak pijje kotaile dr barbadyna, ale nie całkiem staosuje się d jego diety, rano pije koktaij z avokado, wieczorem oczyszczajacy, a wciagu dnia owoce warzywa , i obiad , nie jem smazonego miesa , słodycze jem jak mam ochote a teraz zdarza mi sie to zadko nie mam napadów głodu schudłam przez 3 tyg 6 kg , i czuje sie swietnie, cera zrobiła mi sie gładka, paznokcie mocne, polecam

Gość karola93
mam do was pytanko, jestem na diecie norweskiej, dziś 12 dzień więc jestem z siebie dumnausmiech.gif ale nie wiem co po niej... mam zamiar przejść na diete 1000kcal, ale po 14 dniach, czyli 15 chcę zastosować jednodniową dietę owsiankową, co myślicie?

Gość pani jeżowa
witam was, jestem dopiero co po norweskiej i chcialam dołączyc ale jak to??? wątek wymarł??? ochh :( jest tu ktoo?? martuszko..wróć...