Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecinadaa

dlaczego niektóre kobiety tak dziecinnie sie zachowują??

Polecane posty

Gość dziecinadaa

moja sasiadka - czerwone dredy, glany do kolan, wsżedzie kolczyki, mylałam ze ona ma około 21 lat maksymalnie, a ostatnio sie dowiedzialam że w tym roku kończy 32!!! przeciez to juz dorosła kobieta, kiedy ona spowaznieje? :-o

Gość niebieskie swiatelko.
moze sie boi zestarzec wiec sie na sile odmladza..dredy i glany..uwazam ze w tym wieku nie wypada..ale to tylko moje zdanie, a swiata nie zmienisz

Gość ja piertolę
zajmij się swoją poważną dupą lepiej 🖐️

Gość Hałka
Skad pomysl,ze ona zachwouje sie dziecinnie? I co z tego,ze nosi glany,dredy,kolczyki??? Nie oceniej ksiazki po okladce!

Gość dgfc
a tak z ciekawosci to czemu nie wypada nosic dredow i glanow w wieku 32 lat?I do jakiego wieku wypada?25?20?nurtuje mnie ta kwestia...nie wiem czy wypada mi malowac paznokcie na zielono?mam 28 lat??

ja tam nie widze problemu na starosc tez kazesz jej zakladac babcina huste i klepac paciorki pod swietym obrazem b tak wypada babince

Kateriniuszka Czemu ludzie wtykają nos w nie swoje sprawy? Wlasnie :-P Aco maja dredy czy kolczyki do dziecinnosci? Wg mnie nic...

sadze ze ooprostu wgl nie uzajesz takih osob i jedynie u mlodych sobie to "tlumaczysz" dziecinnoscia co jest bzdura

Gość krystyna nie z gazowni
hahahah nie wypada... a kto ustala co wypada w jakim wieku, a co nie?? hello!!

Gość Hipopotamica
dgfc Możesz malować paznokcie na zielone :) Myślę, że jeszcze z 40 lat możesz jak będziesz chciała

tez się czasami zatsnawiam dlaczego niektóre kobiety są tak dziecinne...tyle uwagi poświęcać na analizę wyglądu sąsiadki?! To jest niepoważne...

Gość uyuyyggg
ale przynajmniej wyglada 10 lat mlodziej ;) kolczyki to juz chyba bedzie musiala nosic, bo zostaną jej dziury jak je zdejmie