Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskie swiatelko.

Poznanie nowej kobiety ojca dziecka

Polecane posty

Chcialam zapytac czy Wy znacie osobiscie nowe partnerki, zony waszych bylych? Mam synka 8 miesiecznego z moim bylym..on teraz sie spotyka z inna(podobno cos powaznego) nie wnikam. Przez te pare miesiecy wizyty odbywaly sie w moim domu, teraz byly bedzie go zabieral do siebie i nie mam z tym problemu, ale uwazam ze powinnam poznac jego nowa panne skoro bedzie spedzac sporo czasu z moim dzieckiem. Nie wiem czy powinnam wychodzic z taka propozycja.. mysle ze zaraz by mi powiedzial zebym sie nie wpierdzielala ale mam prawo wiedziec z kim bedzie przebywac moj syn(zwlaszcza ze to jeszcze niemowlak). Myslicie ze przesadzam? Co jesli mnie wysmieje? Jak to u Was wyglada?

Gość ChcacaBycMama26
Nie jestem w takiej sytuacji ani nawet w podobnej ale gdybym się w owej znalazła to oczywiście że chciałabym poznać.Masz do tego prawo bo to nie chodzi o Twoje widzi mi się tylko o dziecko !! :)

Gość spytaj tam gdzie
pewnie,ze tak powinnas ja poznac.wytłumacz byłemu,ze tez pewnie wolałby wiedziec z kim będzie wychowywał sie jego syn,jesli ty znajdziesz sobie kogos

gdybysmy nie mieli dziecka to bym miala w nosie( moze nie mialabym bo jednak mam zal zostawil mnie dla niej)ale mam na uwadze tylko dobro dziecka, nie wiem czy oni to zrozumieja czy beda uwazac ze sie wpierdalam.