Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lewkoziorozecbaranbyk

najbardziej beznadziejni faceci jakich spotkałyście - a znaki zodiaku

Polecane posty

Gość gość
wszystko się zgadza bliźniak, wiecznie lata za babami, żona mu nie wystarcza, nie mam pojęcia dlaczego ona nie domyśla się jego zdrad, widocznie nieźle ją bajeruj bo w bajerowaniu kobiet ci mili panowie są mistrzami. Lubią wszystko podwójne dotyczy to nie tylko miejsca pobytu czy pracy ale przede wszystkim lasek. Lubią się chwalić i obnosić swoim "snobistycznym" życiem, prawda mają mnóstwo znajomych ale czy przyjaciół wątpię.

Gość gość
WAGA- MIAŁAM DWÓCH PANÓW SPOD TEGO ZNAKU I W OBYDWÓCH PRZYPADKACH POSIADALI PODOBNE CECHY: MANIPULATORZY, BAWIDAMKI- WCIĄŻ LUBILI FLIRTOWAĆ, PODRYWAĆ INNE, TEN DRUGI PAN WAGA ZDRADZIŁ. POZA TYM- OBYDWAJ KŁAMALI, ALE POTRAFILI POCZĄTKOWO BYĆ BARDZO CZARUJĄCY, MYŚLAŁAM, ZE TRAFIŁAM NA SUPER FACETÓW, PO CZYM OKAZAŁO SIĘ, ZE W OBYDWÓCH PRZYPADKACH MASKOWALI SIĘ. POZA TYM TO BARDZO NIEZDECYDOWANI I ZAPATRZENI W SIEBIE EGOIŚCI O CECHACH PIOTRUSIA PANA. AŻ MNIE TO ZDZIWIŁO, ŻE TRAFIŁAM NA DWA TAK PODOBNE EGZEMPLARZE SPOD TEGO SAMEGO ZNAKU. NIGDY WIECEJ JUŻ WAGI! AHA I TEN OSTATNI WAGA W CHWILACH KONFLIKTU TAK WSZYSTKO POTRAFIŁ POKRĘCIĆ, BYM TO JA ZAWSZE CZUŁA SIĘ WINNA KONFLIKTU, ZAWSZE TAK MIESZAŁ, BY WE MNIE BYŁO POCZUCIE WINY,A ON ZOSTAŁ WYBIELONY.

Gość gość
Ja też o wadze napiszę- egoistyczny, niewierny, niezdecydowany, kokietować kobiety potrafił, bo ma mnóstwo uroku osobistego, ale na tym sie kończy wszystko, bo poważnych deklaracji sie bał.

Gość gość
Dokładnie tak- WAGA- najgorszy facet, jakiego miałam! Powtórzę jak poprzedniczki- kokietować potrafi, ale powaznego zaangażowania sie boi. Skacze z kwiatka na kwiatek, manipulator.

Gość gość
Baran - nieodpowiedzialny, zorientowany wyłącznie na siebie egoista, zimny psychopata.

Gość gość
Bliźnięta kochają zdrady.

Gość gość
21:11 czy to o moim byłym , który ma L.....k na imię i jest wagą bo to wszystko prawda co do joty . Zdecydowanie jeśli wszystkie wagi takie są to daleko uciekajmy od nich .

Gość gość
Ludwik? :-D

Gość mrova
Wcześniejszą wypowiedź z 13.01 o Raku zgadza się w 100%. Ze wszystkich mężczyzn jakich znałam ten był najgorszy, nerwowy, agresywny choleryk a na początku czule słówka i zapewnienia o uczuciu a potem ni stąd ni z owąt wyzwiska od k..rw i szmat. A żeby było śmieszniej to ja jestem po studiach a ten miał tylko ZSZ skończona. Ale to dla mnie nauczka na przyszłość żeby się z głupimi nie zadawać.

Gość gość
to co piszecie to pasuje do wszystkich zodiaków patrzcie lepiej na wychowanie bo prawdziwy katolik nie kłamie nieoszukuje nie podrywa kobiet

Gość gość
A propo Wagi-coś jest prawdy w tym ciągłym kokietowaniu i podrywani przez pana Wagę.

Gość gość
Bliźniak

Gość Baraniczkapo30
Bliźniak- dobry kłamca, obrażalski, bawidamek, lizus, brak własnego zdania, czyli przytakiwacz, wybuchowy, odwraca kota ogonem Lew- skupiony na sobie egoista, gaduła, despota, krytykant, rządziciel, szczery do bólu cwaniak, zarosumiały a tak na prawde zakompleksiony, pożądliwy dóbr materialnych, bawidamek, kłótliwy. Baran- chamski, ma zawsze ostatnie zdanie, rozrzutny, nietaktowny, bufon

Gość gość
rak - przystojny, skrajnie nudny, przemądrzały, męczący, upierdliwy, obrażalski, pantoflarz

Zdecydowanie bliźniak - stoi godzinę w sklepie przed półką z chlebem i zastanawia się jaki wziąć, jakby nie mógł wziąć po kawałku kilku! psychol, manipulant, bez honoru i odwagi cywilnej.

Gość gość
Bliźnięta i Strzelec

Gość gość
Nie wiem jak wy, ale ja spotykłem kobiety z jeszcze wiekszą listą wad i jakoś dawałem im szansę. Nikt nie jest idealny.

4 strony tematu z poganskimi zabobonami, niezle :classic_cool: wam serio by sie krucjata przydala bo o krok jestescie od skladania ofiar pod "swietymi"drzewami ze zlotym sierpem :classic_cool:

Gość Tez mam podobne zdanie
Dnia 13.05.2013 o 14:46, Gość hgfrte ytr543 napisał:

1. skorpion - niedowwartosciowany psychol o babskiej psychice, cienki w lozku, niezdecydowany, polimpotent :D ale najfajniejszy to tez skorpion wiec ... :D

Pan Panna, najwieksi narcyzi wsrod znakow, nie dajcie sie zwiezc ze taki niesmialy, milutki na poczatku, to kobieciarze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować